Bucuresti | 102,8FM PROFM Breakfast Weekend cu MIRCEA IVAN DAVID GUETTA - WHEN WE WERE YOUNG 2

2690 articole scrise de lucian.rudi

Alexia Eram Mario Fresh Antonia Alex Velea

Alexia, fiica Andreei Esca, schimbare de look. A încercat blondul, dar a fost dezamăgită de rezultat

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, se plictisise de look-ul pe care-l avea, așa că s-a gândit să facă o schimbare. A trecut de la șaten la blond, dar rezultatul a nemulțumit-o. Alexia a făcut in Insta Story cu noua culoare a părului.

Nadia Comăneci la gala premiilor Laureus

Ținuta spectaculoasă purtată de Nadia Comăneci la gala Laureus 2019

Ca în fiecare an, cei mai buni sportivi au fost premiați la gala Laureus World Sports Awards, care s-a desfășurat la Salle des Etoiles în Monaco, pe 18 februarie. Printre invitați s-a aflat și Nadia Comăneci, care a purtat o ținută spectaculoasă.

delia Acadelia

Cât îi ia Deliei să-și schimbe ținutele în show-ul "Acadelia". Dezvăluiri și fotografii din culise

În timpul concertelor, fanii se bucură de show-ul pe care artiștii îl fac pe scenă, dar nici în culise spectacolul nu se lasă mai prejos. De multe ori, pentru ca totul să respecte desfășurătorul, echipele sunt atât de organizate încât fiecare secundă devine importantă.

afis amazon webinar amazon hub gratuit 20 feb

(P) Învață cum să câștigi bani din vânzarea produselor fizice pe Amazon - Webinar Gratuit

Să vinzi pe Amazon poate fi cea mai profitabilă afacere pentru tinerii antreprenori ce sunt la început de drum. Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestei afaceri este că poți comanda produsele din China și să le vinzi sub brandul tău plus că, investiția în acest tip de business pentru început este una destul de mică, în comparație cu alte afaceri, iar românii care știu să se bucure de aceasta oportunitate fac bani frumoși din vânzările online pe Amazon.

Priyanka Chopra la un eveniment CHANEL

Priyanka Chopra a dezvăluit cum a ajuns Miss World. Povestea neștiută din spatele succesului

Priyanka Chopra a devenit cunoscută în anul 2000, după ce a câștigat titlul de Miss World. Din acel moment, cariera ei s-a schimbat radical. În câțiva ani a devenit una dintre cele mai de succes actrițe de la Bollywood. Priyanka Chopra a dezvăluit cum a ajuns Miss World și povestea neștiută din spatele acelui moment.

Ester Peony Eurovision România 2019 semifinale

Piesa "On a Sunday", cântată de Ester Peony, va reprezenta România la Eurovision 2019 | VIDEO

S-a terminat selecția națională Eurovision. Piesa "On a Sunday", cântată de Ester Peony, a fost aleasă pentru a reprezenta România la concursul Eurovision care va avea loc în luna mai, la Tel Aviv, în Israel.

5gang

Veste mare pentru 5GANG înaintea concertului de la Arenele Romane! E un record pentru o trupă românească

În numai 10 zile de când au fost puse în vânzare, biletele s-au vândut peste 50% din total, iar acum show-ul este sold out. Este vorba de primul concert pe care trupa 5Gang îl va susține la Arenele Romane pe 1 iunie 2019. Este un record pentru o trupă românească.

Nicole Scherzinger rochie sexy

Video intim cu Nicole Scherzinger și Lewis Hamilton! A fost postat pe net de un hacker

Nicole Scherzinger și Lewis Hamilton încearcă să șteargă de pe internet un video intim în care apar. Un hacker a intrat în posesia mai multor fotografii și video din intimitatea celor doi, iar unul dintre ele a fost deja postat.

Lady Gaga și Bradley Cooper la premiera filmului

Lady Gaga și-a făcut un imens tatuaj pe spate. "Asta se întâmplă când bei prea multă tequila"

De Valentine's Day, Lady Gaga și-a făcut un tatuaj imens pe spate. Nu este primul ei tatuaj, dar acesta are o semnificație specială. În aceeași zi și-a mai făcut unul, dar l-a greșit. Artista a recunoscut că băutura și tatuajele nu fac casă bună. Din fericire, tatuajul greșit a putut fi modificat.