Bucuresti | 102,8FM ANDIA - LA NEVEDERE (PROFM ID)

2690 articole scrise de lucian.rudi

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Premieră pentru România | Loredana a lansat un videoclip în Virtual Reality

Filmat cu o cameră inovatoare, videoclipul VR “Ziua de azi” reprezintă o premieră pentru România.

ed-sheeran-hi

Ed Sheeran doboară record după record cu albumul "Divide"

Artistul britanic Ed Sheeran face istorie cu cel de-al treilea album al său, "÷" (Divide), care a devenit cel mai rapid vândut album al unui artist masculin din istorie.

liviu-teodorescu-profm-header

Liviu Teodorescu a făcut YODELING, în direct cu toată echipa matinalului ProFM

Liviu Teodorescu a fost invitatul de vineri, 10 martie, la matinalul ProFM. Liviu a avut parte de o superprovocare. GreeG şi Onuc l-au pus să facă yodeling, exact ca în piesa care va reprezenta România la Eurovision.

iuliana-beregoi-profm-header

Iuliana Beregoi, noua senzaţie din online, a povestit la ProFM care este preţul celebrităţii! „Primesc multe mesaje de la băieţi, dar le zic că sunt prea mică pentru...”

Cântăreaţa şi vloggerita, Iuliana, şi-a câştigat fanii cu sinceritatea, carisma si talentul ei, adunând 200 000 de abonaţi la canalul propriu de YouTube. La scurt timp de la lansarea primului ei single, “Vina mea”, artista de 12 ani din Republica Modova a reuşit să strângă 10 milioane de vizualizări, în doar două luni.

panataloni-vr-ploaie-header

Doi români au inventat pantalonii pentru bicicliști

Doi tineri din Suceava au reușit să își finanțeze invenția prin programul Kickstarter. 127.000 de dolari strânși printr-o campanie de crowdfunding îi ajută pe Valentin Nicoară și Andrei Ursachi să dezvolte pantalonii VEAR special creați pentru bicicliști.

colaj-artisti-profm

Smiley, Delia, Carla's Dreams, Antonia, Nicoleta Nucă, Raluka, Lora, mesaje pentru noul site ProFM.ro

Smiley, Delia, Carla's Dreams, Antonia, Nicoleta Nucă, Raluka, Lora au transmis câte un mesaj pentru cei care vor intra pe noul site ProFM.ro. N-o să-ţi vină să crezi, dă click aici! Viaţa ta se va schimba dacă intri pe link-ul ăsta! Senzaţional! Aşa ar spune unii… Noi îţi zicem direct: Înarmează-te cu click-uri pentru noul ProFM.ro!

COPERTA STIRE 1

ANTONIA & BAND, FELI, SORE, NICOLETA NUCĂ, JAZZY JO CÂNTĂ LA PROFM SUPER GIRL, PE 8 MARTIE

Miercuri, 8 Martie, începând cu ora 19:00, în ParkLake Shopping Center, sărbătorim fetele alături de cei mai tari artiști din România.Pentru al șaselea an consecutiv, fetele se bucură de un nou concert SUPER GIRL! ANTONIA & Band, Feli, Sore, Nicoleta Nuca și Jazzy Jo vor face show pe cele mai cunoscute hit-uri ale lor, ParkLake Shopping Center, unul dintre cele mai mari centre comerciale din Capitală.

delia-desen-copil-psihedelia

EXCLUSIV! Delia vorbeşte în premieră despre cum a fost cerută în căsătorie fără inel

8 martie este ziua femeii, ziua în care a fost lansat noul site ProFM.ro. De ziua femeii am vorbit despre femeia Delia, despre viaţa ei efervescentă şi cum se împarte viaţa de artist cu latura personală.