Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER RAY DALTON - ALL WE GOT

2690 articole scrise de lucian.rudi

cobra-regala-bea-apa

VIRALUL ZILEI! O cobră regală bea apă din sticlă

O cobră era atât de însetată că s-a riscat să vină într-un sat din India pentru a-şi potoli setea. Localnicii au înţeles pentru ce a venit şarpele, aşa că i-au oferit apă. Direct din sticlă.

cancer-ed-sheeran-main

WOW! Ea este iubita lui Ed Sheeran

Ed Sheeran este peste tot şi în toate datorită succesului enorm înregistrat cu noul album "Divide". Cântăreţul a declarat că îşi doreşte foarte tare un copil şi că va renunţa la turnee, în momentul când va deveni tată.

johnny-depp-petrecere-lady-gaga-header

Johnny Depp a arătat ca o epavă la petrecerea dată de Lady Gaga

Johnny Depp încă nu şi-a revenit după divorţul de Amber Heard. Actorul a aratat de parcă ar avea 80 de ani, la petrecerea dată de Lady Gaga cu ocazia împlinirii a 31 de ani.

James-Blunt-You’re-Beautiful

James Blunt, enervat că toţi cred că "You're Beautiful" este o piesă de dragoste

James Blunt a dat lovitura în 2005 cu hitul "You're Beautiful" şi toată lumea credea că este una dintre cele mai romantice piese. Dar nu este aşa. Mai mult, James Blunt s-a enervat când a aflat că mulţi au perpetuat o interpretare greşită a poveştii din spatele melodiei.

greeg-onuc-brrrr

GreeG şi Onuc au comentat în versuri condamnarea Elenei Udrea

Condamanarea Elenei Udrea la 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute a stârnit tot felul de reacţii. GreeG şi Onuc nu puteau rata ocazia de a comentat în stilul lor decizia care nu este definitivă.

cabral-bogdan-bobocea-superman

Cabral a dat-o pe muzică! E SUPERMAN!

Am întrebat 100 de români dacă domnul Cabral ştie să cânte? Răspunsul este Superman. Dacă nu-l înţelegi, vezi clipul melodiei "Superman" în care Cabral cântă alături de Bogdan Bobocea.

madalina-vintila-pusti-profm

ProFM a dat-o în mintea copiilor, dar ne-a plăcut mult de tot!

Nu a fost 1 iunie, ziua copilului, dar nu avem nevoie de o zi anume pentru a-i primi pe puşti la ProFM. Au cântat împreună cu noi hiturile ProFM, iar Smiley a fost pe buzele tuturor.

expressotonic

Eşti dependent de cafea? Acesta este noul sortiment care te scapă de dependenţă

Dependenţii de cafea au reuşit să creeze diverse combinaţii ingenioase de-a lungul anilor - cafeaua meringue, cafeaua cu unt şi chiar o variaţie de cafea cu ciuperci - dar iată, totuşi, că printre acestea şi-a găsit locul un nou trend: espressotonic.

damian-draghici-profm-zambet

Ursărieee Maximăăă! Damian & Brothers feat. Giulia - Şatra

Damian & Brothers se pot lăuda cu Discul de Aur primit pentru albumul Gypsy Rock (Change or Die). La cât de bine sună, nu mai este nicio surpriză. Românii vor să asculte muzică românească de calitate şi asta au primit de la Damian & Brothers.