Bucuresti | 102,8FM DUA LIPA - TRAINING SESSION (NEW PW)

2690 articole scrise de lucian.rudi

greeg si onuc

Cele mai tari ştiri pe care probabil le-ai ratat de Paşte

Poate că te-ai luat cu bunătăţile de Paşte şi nu prea ai avut chef de ştiri. Trebuie să-ţi spunem că s-au întâmplat lucruri interesante. GreeG şi Onuc le-a prezentat doar pe cele care sunt mai uşor de digearat, pentru că zilele astea e mai greu cu digestia.

antonia-lacrimi

Când a auzit verdictul, Antonia a izbucnit în lacrimi

Antonia a avut un Paşte fericit, dar seara avea s-o încheie în lacrimi. Alături de ea a fost Alex Velea, care şi-a stăpânit mai bine emoţiile.

brad-pitt-sienna-miller

Sienna Miller a vorbit despre relaţia cu Brad Pitt

Brad Pitt este unul dintre cei mai râvniţi burlaci din lume după ce a divorţat de Angelina Jolie. S-a vorbit că s-ar iubi cu Marion Cotillard, cea care i-a fost parteneră în filmul "Allied".

corina-ssst

Corina a plătit o avere pentru cizmele din clipul "Fernando"

Corina şi-a permis o nouă extravaganţă. A cheltuit o avere pentru a promova noul single "Fernando", care beneficiază de un clip fierbinte.

esti-bine-profm

ProFm lansează campania de imagine “Ești bine cu ProFM”

ProFM, unul dintre cele mai iubite posturi de radio din România, împlinește luna aceasta 24 de ani. Am început ca radioul Generației Pro și am ajuns astăzi radioul generației Facebook.

dacia-duster-2017

Primele imagini cu noua Dacia Duster, varianta cu 7 locuri

Cel mai aşteptat model de la Dacia, Duster cu 7 locuri, a fost fotografiat şi se pregăteşte de lansare.

ludacris-vitamind

Ludacris s-a făcut de râs! Detaliul ruşinos care apare în clipul "Vitamin D"

Celebrul rapper Ludacris, unul dintre starurile seriei Fast & Furious, a devenit ţinta glumelor pe net, pentru clipul melodiei "Vitamin D"

vintila-porcisteanu-tricou-vin-diesel

S-a furat cămaşa! (VIDEO Fast PORCIŞTEANU & Furious VINTILĂ)

Cum să furi tricoul original purtat de Vin Diesel? George Vintilă şi Vali Porcişteanu au dat lovitura. Urmăreste-i şi tu. Tu să nu faci ei! Dezbracă-l pe Vin Diesel!

Floyd Mayweather vs Miguel CottoWorld WBA Junior Middleweight Championship May 5, 2012Las Vegas, NevadaPhotos By Tom Hogan/Hoganphotos

Este cel mai bine plătit sportiv din lume, dar şi-a scos "iubita" la vânzare

Floyd Mayweather este unul dintre cei mai bine plătiţi sportivi din lume, dar asta nu-l împiedică să-şi scoată "iubita" la vânzare.