Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan ALINA EREMIA - NU TE MAI ASTEPT (V2)

2690 articole scrise de lucian.rudi

avatar-afis

A fost anunţată data lansării filmului Avatar 2

Avem o veste bună şi una mai puţin bună pentru fanii seriei Avatar. A fost anunţată data lansării filmului Avatar 2, dar pe ecrane nu va ajune atât de curând pe cât v-aţi fi aşteptat.

rsz greeg onuc ras

O tânără îşi vinde silicoanele folosite pe eBay

Dis de dimineaţă, GreeG şi Onuc au grijă să ne trezim cu zâmbetul pe faţă. În caz că ai ratat cele mai tari ştiri din ultimele 24 de ore, matinalii ProFM le-au prezentat într-un stil funny.

La-Familia-puya-sisu

Istoria trupei La Familia povestită chiar de Puya şi Sişu (VIDEO)

Acesta este primul parte dintr-o serie de cel putin 5 episoade documentare ce povestesc in imagini istoria LA FAMILIA din 1997 până în prezent.

MECI-TENIS-INTRERUPT

VIDEO | Meci de tenis întrerupt de o partidă de sex! Reacţia jucătorilor este genială

Aşa e în tenis, e o vorbă celebră! Totuşi, aşa ceva nu s-a mai văzut, mai precis, auzit. Meciul a fost întrerupt de o partidă de sex.

andrei-voicu-himpnoza-profm

VIDEO INCREDIBIL! Demonstraţie de hipnoză cu Andrei Voicu, în direct la ProFM

Suntem destul de rezervaţi când urmărim un episod de hipnoză, tindem să credem că este o făcătură. Cum ar fi să vezi pe bune unul şi chiar tu să fii hipnotizat? Nici noi nu am crezut până nu am văzut.

lora-header

Suma fabuloasă pe care a cerut-o Lora pentru a poza în Playboy | VIDEO

Lora este genul de artistă care nu a dus lipsă de oferte pentru a poza în reviste pentru bărbaţi. Ea a vorbit pentru ProFM.ro despre acestea şi ce sumă le-a cerut celor la Playboy pentru a realiza un pictorial.

greeg-si-onuc-au-grija-de-masina-ta-castiga-in-fiecare-dimineata-carduri-de-asistenta-rutiera-si-vouchere

Odiseea lui Onuc! Ce trebuie să faci pentru a-ţi scoate un paşaport mai repede

Cu toţii avem poveşti din viaţa de zi cu zi din România mereu suprinzătoare. Birocraţia încetineşte România, sau statul la coadă dăunează sănătăţii.

iphone6s-amator-constructie

Tipul acesta a construit un iPhone 6s din componente cumpărate din China

iPhone-ul este un telefon dorit de mulţi, dar nu toată lumea şi-l permite. Un tip a făcut un experiment: a construit un iPhone 6s complet şi funcţional cu componente comandate din China.

Vin-Diesel-Furious

Veste incredibilă pentru actorii şi producătorii seriei Fast & Furious

După numai o săptămână de la lansare a noului film din seria Fast & Furious, adică The Fate of the Furious, actorii şi producătorii producţiei au primit o veste incredibilă.