Bucuresti | 102,8FM The Official 40 cu VENGER TEDDY SWIMS - OFF40 - THE DOOR

2690 articole scrise de lucian.rudi

facebook-news-feed

Ai grijă ce postezi! Facebook a şters zeci de mii de conturi!

Facebook a șters mii de conturi din și a revizuit fluxul său de știri în încercarea de a combate fenomenul „fake news”. Compania a fost criticată masiv în ultima vreme pentru că permite răspândirea știrilor false în feed.

dan-balan-o-zone

O celebră trupă românească se reuneşte!

A fost una dintre cele mai de succes trupe româneşti din anii 2000. Mai mult, unul din hiturile lor a cucerit toată lumea, chiar dacă mulţi îi poceau refrenul.

irina-rimes-cantare-profm-3mai

Irina Rimes s-a riscat şi a dat unplugged refrene de hip hop

Când eşti un artist care te respecţi, trebuie să fii pregătit pentru orice. Adică, şi la 2 noaptea dacă te trezeşte cineva, e musai să cânţi bine. Irina Rimes a fost provocată de Şatra B.E.N.Z. la un jam unplugged.

irina-rimes-recita-poezii

N-ai auzit ceva mai tare! Irina Rimes a recitat poezii moldoveneşti cu voce tare

Irina Rimes are un nume predestinat pentru rime. Şi îi ies foarte bine atunci când cântă, dar şi când le recită. Irina a recitat la matinalul ProFM poezii în viul grai moldovenesc.

simona-halep-eleganta

Simona Halep către Ronaldo: "Mulţumesc pentru o seară minunată!"

Cine ar fi crezut că Ronaldo o va face pe Simona Halep să spună: mulţumesc pentru o seară minunată! S-a întâmplat după meciul din semifinalele Ligii Campionilor între Real Madrid şi Atletico, desfăşurat, marţi, 2 mai.

irina-rimes-bancuri-profm

Irina Rimes, expertă în bancuri seci ruseşti! Dă-i un play şi râzi cât vrei

Irina Rimes a lăsat visele deoparte şi a revenit la realitate. Vocea sa senzuală este potrivită pentru hituri, dar şi pentru bancuri. Nu e o glumă!

vert-de-toma-parfum-comestibil

Un român a inventat parfumul comestibil!

Un bucătar din Alba Iulia a inventat un parfum comestibil, pe care îl foloseşte pentru mâncărurile dulci, dar şi pentru corp. Esenţa este unică în România şi este testată de clienţii unui restaurant din municipiul Sebeş,

carton unguru fara play

Unguru' Bulan la ProFM / Castelul Jefuit

Cine se trezește dimineața cu ProFM, râde toată ziua. Luni, miercuri și vineri, Unguru' Bulan îți administrează doza de râs la Matinalul ProFM.

satra-benz-live-session

Şatra B.E.N.Z - "Iartă-mă, mamă" şi "Dubai" | ProFM LIVE Session

Şatra Benz este o trupă de hip hop din underground care a reuşit să umple Arenele Romane, la unul din concertele lor, ceea ce este o performanţă.