Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA SAM FELDT - FAR AWAY FROM HOME

Știri

celine dion

Celine Dion, mereu cu gândul la copiii ei: "Dacă mor? Deja și-au pierdut tatăl". Și-a învățat gemenii cum să o ajute când are crize

Celine Dion se pregătește de lansarea documentarului care-i spune povestea luptei cu boala cu care a fost diagnosticată acum aproape doi ani. Simptomele debilitante cu care se confruntă cântăreața canadiană au apărut, însă, cu mulți ani în urmă. Despre fațetele nevăzute ale acestei grele bătălii pe care o duce, dar și despre cum trăiesc copiii ei cu spaima că o pot pierde, ea a vorbit în documentar, dar și în câteva noi interviuri.

66th GRAMMY Awards - Show

Miley Cyrus nu are mulți prieteni celebri. Cine este superstarul de care se simte apropiată

Miley Cyrus nu are mulți prieteni celebri, însă într-un interviu recent ea a numit singura vedetă cu care îi place să discute și să-și petreacă timpul. 

loredana groza (5)

Loredana Groza, reacție după ce Vlad Babașa a fost huiduit la concertul Coldplay: „Sunt mai actuale ca niciodată aceste versuri”

Loredana Groza a fost prezentă la primul concert susținut de trupa Coldplay în România, iar în momentul în care l-a auzit cântând pe Babasha, aceasta a avut o reacție neașteptată. Întreg momentul a fost filmat și distribuit pe rețelele sociale.

Rihanna

Rihanna, despre cea mai mare provocare pe care a întâmpinat-o după cele două sarcini. Artista a cedat: „Este suficient!”

Rihanna se bucură în prezent de rolul de mamă, care a făcut cea mai fericită, însă noua sa viața nu a fost lipsită de provocări. Artista în vârstă de 36 de ani a dezvăluit una dintre cele mai mari provocări cu care s-a confruntat după cele două nașteri, mărturisind că nu se aștepta să-i cadă atât de mult păr.

Bianca Censori și Kanye West

Bianca Censori, o nouă apariție controversată. A ieșit la restaurant într-o mantie transparentă, iar toate privirile îndreptate spre ea

Recunoscută pentru aparițiile care mai de care mai controversate, Bianca Censori, soția lui Kanye West, nu ratează nicio ocazie pentru a întoarce privirile celor din jur.

24th Annual Latin GRAMMY Awards - Arrivals

Shakira, adevărul despre viața ei sentimentală, după despărțirea de Pique: „Nu ar trebui să-mi placă bărbații după ce mi s-a întâmplat”

Shakira a vorbit deschis despre viața ei sentimentală după despărțirea tumultuoasă de Gerard Piqué, sugerând că ar putea fi deschisă la o aventură ocazională, dar nu este pregătită pentru o relație serioasă. Într-un interviu recent pentru Rolling Stone, cântăreața columbiană, în vârstă de 47 de ani, a explicat că, deși încă îi plac bărbații, este precaută din cauza experiențelor trecute.

taylor (12)

Concertele lui Taylor Swift au provocat efecte seismice în Scoţia. Fanii au dansat fără încetare

Ultimele știri

Ana Baniciu/ Foto: Instagram

Ana Baniciu a povestit cum a fost experiența nașterii prin cezariană. Artista a trăit momente dificile: „Bătăile inimii scădeau”

Coldplay Performs At Rose Bowl Stadium

Coldplay, după primul concert pe Arena Naţională: Mulţumesc, Bucureşti!

Miley Cyrus, Letitia Cyrus și Billy Ray Cyrus/ Profimedia

Miley Cyrus, atac subtil la adresa tatălui său: „Am moștenit narcisismul de la el”. Billy Ray Cyrus a divorțat recent de Firerose 

jorge si sotia lui

Soția lui Jorge a furat toată atenția la o nuntă mondenă, într-o rochie decoltată și cu crăpătură. E cu 10 ani mai mare decât solistul

Celine Dion la premiile Grammy 2024/ Profimedia

Celine Dion promite că va reveni pe scenă în ciuda luptei cu boala: „Mă voi întoarce chiar dacă va trebui să mă târăsc”

Concursuri

PROFM_KV_HAMBURG

PROFM și Procredit Bank te trimit la concertul lui Taylor Swift

PROFM_FOLLOW24_KV copy

PROFM și Procredit Bank te trimit la concert în Lisabona