Bucuresti | 102,8FM 3 SUD EST - JUMATATEA MEA MAI BUNA

Știri

laura (1)

Laura Pausini, spectaculoasă în vacanță, în Grecia. Fanilor nu le vine să creadă că are 50 de ani: „Cel mult 30 de ani”

Laura Pausini și-a încântat recent fanii de pe rețelele de socializare cu imagini uluitoare din vacanța sa în Grecia, unde a mers împreună cu familia și prietenii.

Loredana Groza

Loredana Groza, pozată din toate unghiurile, în costum de baie, la 54 de ani. Fanii au reacționat: „Cea mai frumoasă!”

A stârnit mereu controverse pentru ținutele extravagante pe care le-a ales de-a lungul timpului, însă acum Loredana Groza a ales să pozeze în costum de baie, la malul mării, impresionându-și fanii.

bocelli (1)

Johnny Depp și Will Smith, alături de Andrea Bocelli. Imagini rare din culisele concertului aniversar al starului italian

Johnny Depp a cântat împreună cu Andrea Bocelli, în timpul concertului aniversar prin care artistul italian (65 de ani) a sărbătorit 30 de ani de carieră. Pe scenă au mai urcat și Ed Sheeran, Will Smith și Russell Crowe. Imagini unice din culise au fost surprinse în mai multe clipuri distribuite pe Instagram Stories.

delia

Delia, toată în roz, ca o păpușă Barbie modernă și extrem de îndrăzneață. Cu pulover pe gât, dar în fustă minusculă, strânsă pe corp

După ce zilele trecute a stârnit o ploaie de comentarii cu instantaneele făcute la piscina de acasă, care o arată în costum de baie super decupat, Delia continuă seria postărilor cu o doză crescută de senzualitate.

Bianca Censori

Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Fiecare ieșire în public a soției lui Kanye West este un prilej de comentarii și un motiv pentru care fotoreporterii să nu-i dea pace. De când e cu rapperul, Bianca Censori nu a mai pus pe ea o haină normală.

ARCHIVES - SOIREE CARTIER - 1985

Cine este Renate Blauel și cum s-a căsătorit cu Elton John

Înainte de mariajul cu cineastul David Furnish, cu care are doi copii, Zachary şi Elias, născuţi de o mamă surogat, celebrul muzician britanic Elton John a fost căsătorit cu o fostă însoţitoare de zbor, Renate Blauel.

eminem

De ce nu a vrut Eminem să își cunoască sora. Sarah Mathers a vorbit cu el după un concert

Eminem, pe numele lui real Marshall Bruce Mathers III, a avut o relație complicată cu tatăl lui, Marshall Bruce Mathers Jr, dar acesta nu este singurul membru al familiei pe care rapperul l-a respins.

Ultimele știri

Lady Gaga Coming Out Of ''Laperouse'' Restaurant In Paris - 25 Jul 2024

Lady Gaga, pe tocuri imposibile la Paris. Și-a salutat fanii și le-a transmis sărutări

roxana nemes (2)

Roxana Nemeș, răsfăț în Mykonos. S-a pozat într-un costum de baie alb, în piscina cu vedere la mare

Bianca Censori/ Profimedia

Bianca Censori a sfidat codul vestimentar al unui hotel de lux. Topul minuscul i-a acoperit cu greu bustul generos

Katy Perry

Katy Perry, răvășitoare într-o fustă din dantelă. Artista e în cea mai bună formă de când a slăbit

selena gomez si benny blanco

Selena Gomez, nemachiată, într-un costum de baie galben, tolănită lângă iubitul ei, pe puntea unui iaht. Strălucește de când iubește

Concursuri

PRO_FM_banner

De azi, la PROFM, facem supercombinații cu Telemeaua Hochland!

KV deep forest follow profm

PROFM te trimite la Deep Forest Fest!