Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER CYRIL - STUMBLININ

Știri

inna

Inna, ședință foto impresionantă pe șantierul noului său apartament de pe litoral: „Când e gata vă chem”

Inna și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare cu o ședință foto impresionantă, realizată chiar pe șantierul noului său apartament din Mamaia. Imaginile, desprinse parcă dintr-o revistă de modă, au făcut furori în mediul online. 

96th Oscars, Academy Awards

Billie Eilish, cea mai tânără persoană care a câștigat două premii Oscar: „Mă simt atât de norocoasă!”

Billie Eilish, celebra cântăreață în vârstă de 22 de ani și fratele ei, Finneas O'Connell, dețin două statuete Oscar: una pentru piesa „No Time to Die”, obținută anul trecut, iar alta obținută acum, pentru „Barbie”.

andrea bocelli si matteo bocelli (6)

VIDEO Andrea Bocelli și fiul lui cel mic, moment emoționant pe scena galei Oscar 2024, în memoria Tinei Turner și a lui Matthew Perry

Andrea Bocelli și fiul lui cel mic, Matteo, care i-a călcat pe urme în muzică, au fost protagoniștii unui moment plin de suflet și emoție, pe scena de la premiile Oscar 2024. Cei doi au cântat "Time to Say Goodbye" ("Con Te Partiro"), în timp ce pe ecranul din spatele rău se derulau imagini cu actorii, producătorii, scenariștii, muzicienii care s-au stins din viață în ultimul an.

Paris Jackson/ Profimedia

Paris Jackson, seducătoare la petrecerea lui Elton John. Fiica lui Michael Jackson a apărut într-o rochie total transparentă

Paris Jackson a făcut furori la petrecerea lui Elton John, organizată prin intermediul organizației lui caritabile, pentru a strânge fonduri pentru bolnavii de HIV-SIDA. Fiica regretatului artist Michael Jackson a apărut într-o rochie provocatoare, extrem de transparentă, care i-a pus silueta în evidență. 

Celine Dion

Celine Dion, o nouă apariție publică. Artista diagnosticată cu o boală incurabilă și-a surprins complet fanii: „Ce frumoasă este!”

Celine Dion, îndrăgita cântăreață în vârstă de 55 de ani, și-a surprins din nou fanii, căci a bifat o nouă apariție publică, la mai bine de o lună de când a urcat pe scena de la premiile Grammy. 

irina rimes

Irina Rimes, surpriză de zile mari pentru o fană care-i cânta piesele pe o stradă din Chișinău. Ce a făcut vedeta când a văzut-o

Irina Rimes i-a făcut o surpriză de neuitat unei fete care cânta pe stradă în Chișinău, dar și zecilor de oameni care s-au adunat în jurul lor. Întoarsă acasă, în Republica Moldova, Irina era la plimbare prin Capitală, când a observat-o pe o tânără care cânta una dintre piesele ei la chitară și cu vocea.

Erika Isac/ Foto: Instagram

Erika Isac, interpreta melodiei Macarena, despre abuz și hărțuire: „Și eu am trecut prin așa ceva”

Erika Isac a făcut furori cu piesa „Macarena”, în care vorbește despre hărțuire și abuzul asupra femeilor, iar recent a lansat o nouă melodie, „Femei în Parlament”, care are un nou mesaj puternic. Deși piesele sale au creat controverse în mediul online și nu numai, artista susține că prin ele își dorește să schimbe ceva în societatea actuală. 

Ultimele știri

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

randi (2)

Declarația surprinzătoare a lui Randi: "Nu am iubit niciodată. Nu e greu să trăiesc așa". Religia și căsătoria i se par inutile

taylor swift si travis kelce

Taylor Swift, în costum de baie în Bahamas, în vacanță romantică alături de iubit. O noapte de cazare, 15.000 de dolari

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!