Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM AVA MAX - OMG WHATS HAPENNING

2690 articole scrise de lucian.rudi

sudar-pichai-google

Cât a câştigat anul trecut directorul general al Google

Directorul general al Google, Sundar Pichai, a primit o compensaţie, anul trecut, dublă faţă de anul anterior.

house-of-cards-afis

Trailer "House of Cards", sezonul 5: Ambiţiile lui Frank Underwood

S-a lansat primul trailer oficial al celui de-al 5-lea sezon al serialului "House of Cards", o dramă politică cu Kevin Spacey şi Robin Wright în rolurile principale.

eminem-mosnter-tour

Eminem, în război cu partidul aflat la putere în Noua Zeelandă

Eminem a luat foc după ce a auzit că melodia sa "Lose Yourself" a fost folosită fără autorizație, într-o campanie politică.

satra-benz-profm

Moment unic la ProFM! Şatra B.E.N.Z. au oferit din banii lor premiul la Pune Leii pe Tine!

Minivacanţa de 1 mai ne-a lăsat fără bani, fie că a fost vorba de distracţie la mare sau munte, un picnic cu familia sau cu prietenii. Evident că nişte bani în plus în portofel nu strică nimănui. Trupa Şatra B.E.N.Z. i-a făcut o supriză uriaşă unui ascultător ProFM.

mark-zuckerberg-multumiri

Mark Zuckerberg a lăsat Facebook pentru meseria de musafir

Ce credeţi că a făcut Mark Zuckerberg de 1 mai? Ca mai toată lumea, a fost liber şi s-a gândit să mănânce gratuit. Povestea a ajuns şi la urechile matinalilor de la ProFM, care au experimentat statutul de musafir,

george-profm

GEØRGE a sărbătorit 1 mai prin muncă! A făcut matinalul la ProFM

De 1 mai, Ziua Internațională a Muncii, nu se munceşte. Totuşi, mulţi sărbătoresc ziua prin muncă. Matinalii ProFM nu au vrut să-şi ia liber, mai ales că George a muncit alăturid e ei tot matinalul. Mai mult, a cântat şi două melodii.

snoop-dogg-petrecere

Snoop Dogg, petrecere monstru cu David Beckham şi Simon Cowell

Nu mai este niciun secret că Snoop Dogg şi David Beckham sunt prieteni la cataramă. Problema e că în prietenia lor şi-a băgat coada soţia lui David Beckham, Victoria. Aşa că fostul fotbalist duce dorul petrecerilor nebune pe care le făcea cu Snoop.

brad-pitt-2017

Brad Pitt, gata cu singurătatea! Uite cu cine s-a mutat

Brad Pitt încă nu şi-a revenit după divorţul de Angelina Jolie, dar viaţa merge înainte. Presa l-a cuplat cu diferite femei celebre, dar Brad Pitt a surprins pe toată lumea cu decizia sa. S-a mutat cu o cineva la care nimeni nu se aştepta.

laura-cosoi-sexy

Laura Cosoi, imagini supersexy! Promovează gustările sănătoase

Laura Cosoi arată foarte bine, iar acest lucru se vede în cel mai nou pictorial. L-a realizat pentru a promova un stil de viaţă sănătos.