Bucuresti | 102,8FM JAY Z - EMPIRE STATE OF MIND

2690 articole scrise de lucian.rudi

miles-robert

Robert Miles a murit la 47 de ani

DJ-ul şi producătorul, Robert Miles, cunoscut mai ales pentru hit-uri din anii '90, a murit la vârsta de 47 de ani. Robert Miles a devenit celebru după ce a lansat piesa "Children".

profm-ontop-digimobil-header

ProFM On Top : Andra cântă pe Casa Poporului. Vino și tu !

Concursul s-a incheiat. Felicitari celor 300 de norocosi care urca alaturi de noi la singurul concert de pe Casa Poporului! ProFM On Top 2017, cu: Andra, AMI, Lidia Buble, Adi Sina, What's Up, Shift si Cabron! Daca nu esti pe acoperisul Bucurestiului, deschide televizorul pe UTV, sau intra pe facebook ProFM Romania. ProFM On Top! Live la UTV si pe facebook.com/profm.ro Joi 15 iunie- ora 19.00

tudor-chirila

Tudor Chirilă, atacat de un politician pentru că a protestat în Piaţa Victoriei

Tudor Chirilă a fost prezent, duminica (7 mai), la protestul din Bucuresti, unde şi-a exprimat poziţia faţă de graţierea penalilor şi a corupţilor. Gestul său l-a enervat la culme pe preşedintele Comisiei Juridice a Senatului, Şerban Nicolae.

nicki-minaj-2017

Nicki Minaj le plătește taxele școlare fanilor săi

Cântăreața Nicki Minaj s-a oferit să plătească taxele de școlarizare și împrumuturile de elev a unor fani de-ai ei.

adda-profm

Adda, provocată de Irina Rimes să cânte o cimilitură! Ce a urmat e de ascultat

Adda a fost invitata matinalului ProFM de marţi, 9 mai. Potrivit bunului obicei s-a ajuns şi la provocările lăsate de precedentul invitat. Adica, Irina Rimes.

lidia-buble-sarut

Lidia Buble a dezvăluit pentru ce bărbat l-ar lăsa pe actualul iubit, Răzvan

Lidia Buble trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Răzvan, dar îi stă gândul la alt bărbat. A recunoscut pentru prima dată public că altul este bărbatul vieţii ei, dar că acesta nu o bagă în seamă.

paris-jackson-prim-plan

Fiica lui Michael Jackson se iubeşte cu un actor celebru

Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, a făcut publică relaţia sa cu un celebru actor. Cei doi au fost surprinşi pe străzile din New York. O mică problemă ar fi că acesta este chiar naşul lui Paris.

the-weeknd-print-screen

The Weeknd şi Justin Bieber nu ar fi vrut să apară niciodată în acest clip

Pe net circulă tot felul de clipuri virale, dar acesta este unul care chiar ne-a făcut să zâmbim. Am zis să nu-l ţinem numai pentru noi, aşa că vi-l oferim să vă bucuraţi şi voi.

dj-snake

DJ Snake şi Lil Jon, daţi în judecată pentru că ar fi furat piesa "Turn Down For What"

DJ Snake şi Lil Jon se află în mijlocul unui scandal după ce au fost daţi în judecată pentru că ar fi plagiat piesa "Turn Down For What". Procesul a avut prima infăţişare la New York, pe 4 mai.