Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan MISSY ELLIOT - Get Your Freak On

2690 articole scrise de lucian.rudi

natalie-portman-oscar-

Top actori legendari de la Hollywood cu origini româneşti

Despre noi românii se spune că suntem frumoşi şi deştepţi! Asta ştim deja. Pe lângă acestea, mai suntem şi talentaţi. Ştiai că foarte mulţi actori celebri de la Hollywood au origini româneşti? Dacă nu, ţi-am făcut noi o listă.

greeg-onuc

Concurs de plâns în direct! Am râs de n-am mai putut cu GreeG şi Onuc

Luni este ziua aia când nici iarba nu creşte, ziua aia când spui că mai sunt vreo cinci zile până la weekend. GreeG şi Onuc, matinalii ProFM, au făcut un concurs de plâns, având ca temă ziua de luni,

Matteo-Matinal

Caterincă pentru un an: Matteo feat. Heliu - Şaraiman! Dă-i un play şi râzi cât vrei

Am început săptămâna pe heliu. Am tras în piept împreună cu Matteo şi a ieşit show la matinal. Matteo a fost provocat de Damian Drăghici şă cânte "Şaraiman", dar noi am ridicat miza: l-am pus să cânte varianta cu heliu.

samsung-galaxy-s8

Tot ce trebuie să ştii despre Samsung Galaxy S8

Samsung a prezentat pe 29 martie, la New York, nouă său smartphone Galaxy S8, dotat cu asistent virtual, rezistent la apă și fără buton pe partea din față.

lora-razvan-delia-party

Delia şi Lora şi-au cumpărat pantofii făcuţi celebri de Rihanna! Ai purta aşa ceva?

Rihanna este un trendseter în materie de pantofi. Colecţia ei de pantofi a suprins pe toată lumea, deşi unii au spus că unele modele sunt cam kitschoase. Chiar şi aşa, Delia, Lora şi chiar Mariah Carey şi-au cumpărat un model de "adidaşi cu toc".

iuliana-beregoi-live-profm

Iuliana Beregoi a cântat în premieră la ProFM noul single "Fac ce simt"

Noua senzaţie în lumea vloggerilor, Iuliana Beregoi, a venit la ProFM pentru îşi prezenta, în premieră, noul single. Precedentul, "Vina Mea", a depăşit deja 12 milioane de vizualizări pe YouTube. Iuliana le-a oferit o surpriză de proporţii lui GreeG şi Onuc.

50cent-caramida-bani-header

Ce gantere? Aşa îşi lucrează bicepşii 50 Cent!

50 Cent are în conturi multe cărămizi cu bani. La el titlul albumului "Get Rich or Die Tryin" are un final fericit. S-a îmbogăţit de pe urma muzicii şi asta se vede.

greeg-onuc-zambet

GreeG şi Onuc au vorbit cu românul care a fost la concursul de mirosuri dubioase

GreeG şi Onuc, matinalii de la ProFM, ne aduc zilnic glume fresh, dar au zis să mai schimbe vibe-ul, mai ales că au auzit că un român a participat la concursul de mirosuri dubioase.

game-of-thrones-sezonul7

Avem trailerul la noul sezon Game Of Thrones! Ed Sheeran va apărea în serial

Mai este puţin până la premiera noului sezon al serialului fenomen, Game of Thrones. Trailerul celui de-al şaptelea sezon include trei personaje cheie. În acest sezon va apărea şi Ed Sheeran.