Bucuresti | 102,8FM MASTER KG - JERUSALEMA (DJ ANDI REMIX)

2690 articole scrise de lucian.rudi

love-romania

OFICIAL! România nu este printre cele mai fericite ţări din lume

Tocmai de Ziua Internaţională a Fericirii am aflat că România ocupă abia locul 57 în clasamentul celor mai fericite ţări din lume. Pe primele trei poziţii se află Norvegia, Suedia şi Islanda.

parfum-blana-pisica

S-a lansat parfumul cu miros de blană de pisică

Gata cu pisicelile pe Facebook şi alte reţele de socializare, treaba a devenit serioasă. O companie americană a lansat recent un parfum cu miros de blană ce pisică.

johnny-depp-casa

Imagini de vis din casa de 13 milioane de dolari a lui Johnny Depp

Johnny Depp este unul dintre cei mai râvniţi burlaci din lume, dar divorţul cu scandal de Amber Heard i-a mai umbrit imaginea. Totuşi, Johnny Depp are unde să-şi lingă rănile. Are mai multe proprietăţi, chiar prea multe, dacă ne uităm că pe unele le-a scos la vânzare.

sebastian-cotofana-site-profm

Coţofană a găsit cea mai tare piesă populară! Ascultătorii ProFM s-au chinuit să cânte refrenul!

Realizatorul ProFM, Sebastian Coţofană, pe care-l ştii şi de la Poliţia Muzicii şi Coţofan Test, a descoperit cea mai tare piesă de muzică populară. Strigătura de pe refren cu greu a putut fi reprodusă.

greeg-onuc-zambet2

De Ziua Internaţională a Fericirii, ascultătorii ProFM ne-au spus ce îi face fericiţi

În sfârşit, am găsit o zi de luni în care să fim fericiţi. Nici nu prea aveam cum altfel, pentru că e la capitolul "să fie primită". Matinalii de la ProFM, GreeG şi Onuc, au împărţit momentele de fericire cu ascultătorii.

greeg-onuc-ciuclaru-mashup

Parodie marca ProFM | Mash-up între hitul momentului şi Gigi Becali

Nu puteam încheia săptămâna decât cu un moment memorabil. Vineri, 17 martie, Bogdan Ciuclaru, unul din producătorii matinalului ProFM, i-a surprins pe GreeG şi Onuc cu un hit făcut cu o seară înainte. De fapt, este un mash-up între hitul momentului pe Shazam România şi Gigi Becali.

carla's-dreams-multumesc

Interviu Carla's Dreams! Ce cadou le-ar face dictatorilor şi de ce ascultă muzică bisericească în maşină

Cu Carla's Dreams nu iese niciodată un interviu obişnuit şi nici nu ne-am dorit asta. Trupa a vorbit în EXCLUSIVITATE pentru ProFM.ro despre ce înseamnă viaţa în trupa Carla's Dreams, de ce ascultă muzică bisericească în maşină, ce piese cântă la duş, ce cadouri le-ar face dictatorilor şi la ce concerte ar vrea să meargă în acest an.

Tiberiu-Useriu-Arctic-Ultra

Tiberiu Uşeriu a câştigat din nou Ultramaratonul Arctic

Românul Tiberiu Ușeriu a reușit, vineri dimineața (ora României), să repete performanța de anul trecut și să treacă primul linia de finiș în Ultramaratonul Arctic, o competiție extrem de dificilă.

sam-smith-alb-negru

Ziua în care Sam Smith a depăşit-o pe Madonna la vânzări de albume

Madonna este o legendă a muzicii, dar albumele sale nu se mai vând ca pe vremuri. Unii zic că de vină ar fi vârsta. Alţii sunt ceva ma îngăduitori. Noii artişti scot hituri mai fresh şi, până la urmă, a venit şi timpul lor.