Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM SMILEY - DE UNDE VII LA ORA ASTA

2690 articole scrise de lucian.rudi

imping-tramvaiul-capitala

IMAGINILE ZILEI! Împing tramvaiul în intersecţia Iancului cu Mihai Bravu

România este mereu surprinzătoare şi nu ai şansa să te plictiseşti prea curând. Imaginea zilei au oferit-o nişte călători care au împins tramvaiul în intersecția Iancului - Mihai Bravu din Capitală.

shakira-pique-dans

Shakira, din nou însărcinată? Burtica a dat-o de gol în timpul unui dans

Shakira nu se mai opreşte din făcut copii, ceea ce ne bucură. Totuşi, se cam grăbeşte, având în vedere că nu mai e la prima tinereţe. Zvonurile au apărut după ce cântăreața a postat pe contul său de Instagram un clip în care este văzută dansând "bachata".

brad-pitt-angelina-jolie

Brad Pitt şi Angelina Jolie, din nou împreună, dar procesul de divorţ continuă

La șase luni după anunțarea divorțului lor, relația dintre Brad Pitt și Angelina Jolie începe să se amelioreze. Fostul cuplu vedetă de la Hollywood s-a reîntâlnit pentru prima oară de la mediatizatul și controversatul divorț.

alexandra-ungureanu-profm

Ce a spus Cornel Ilie (Vunk) despre vocea Alexandrei Ungureanu! "Oricum, voiam să mă fac inginer agronom"

Alexandra Ungureanu are una dintre cele mai atrăgătoare, sexy şi bune voci din România. O recunoşti pentru că este diferită. A primit multe complimente pe această temă, dar nu se aştepta la ce i-a spus Cornel Ilie de la Vunk.

CRBL-LIVESESSION-PROFM

CRBL a cântat Fitza şi Kboom în LIVE Session, la ProFM

CRBL a cântat în direct la ProFM LIVE Session noul single "Fitza", dar şi celebrul hit "Kboom". În pauza dintre piese s-a jucat Kendama.

CRBL-HEADER-PROFM

Amintiri cu CRBL! "Era şaorma de maimuţă. Boss, te rezolv eu! Zi merci că nu te bat"

CRBL a revenit la ProFM, mai bine spus, a revenit acasă. CRBL a fost colegul nostru, este şi va fi în continuare. El şi-a adus aminte de perioada când lucra la ProFM. A povestit la matinal un episod tare de la mare.

crbl-greeg-onuc-kendame

CRBL a făcut Beatbox pentru GreeG magnificul şi Onuc Nemuritorul! Adevărat, se ştie!

CRBL a demonstrat că încă se ţine bine când vine vorba de Beatbox. A făcut un jam în matinalul ProFM. S-au strecurat şi nişte dedicaţii pentru cei care ascultă muzică de petrecere, ca să nu spunem manele.

delia-concert-robbie-williams

EXCLUSIV! Rihanna i-a tras clapa Deliei! "Cel mai nasol e că am aşteptat-o şi n-a venit"

Delia vorbit în exclusivitate pentru ProFM.ro despre experienţele pe care le-a trăit la concertele Rihannei şi Robbie Williams, unde a cântat în deschidere. Delia a mai dezvăluit şi la ce concerte ar vrea să ajungă în acest an.

onuc-rade-greeg

GreeG şi Onuc au simţit pe pielea lor că fără poezie, viaţa e ... pustiu