Bucuresti | 102,8FM POST MALONE - CHEMICAL

Ce a spus Cornel Ilie (Vunk) despre vocea Alexandrei Ungureanu! "Oricum, voiam să mă fac inginer agronom"

alexandra-ungureanu-profm

Alexandra Ungureanu şi Soundland au fost invitaţii matinalului ProFM, joi, 23 martie. Au cântat în LIVE Session noul single "Întinderi de nori", dar şi un mashup între hiturile "Atât de uşor" şi "Spectrum (Say my Name)" de la Florence & The Machine. Înainte de cântări au avut timp de poveşti, dar şi de provocări.

GreeG şi Onuc au întrebat-o pe Alexandra care au fost cele mai tari complimente legate de vocea ei. Alexandra Ungureanu şi-a amintit ce a spus Cornel Ilie de la Vunk despre vocea ei. "Să vă spun ce îmi place cel mai mult din ce s-a spus despre vocea mea. Cornel Ilie mi-a spus că am un sictir. I love this. Mi s-a spus mult timp Teodora Ungureanu. Acum, mai nou, îmi spun Alexandra Stan", a declarat Alexandra la matinalul ProFM.

S-a trecut la provocările lăsate de CRBL, cel  care a făcut show la matinal cu o zi înainte. 

De ce muzică şi nu gimnastică?

Am fost la preselecţii, dar nu am trecut. Nu ştiu, poate avem picioarele mici. Îmi plăcea agricultura şi mi-ar fi plăcut să devin inginer agronom. Mă vedeam plimbându-mă cu şareta în faţa viţei nobile la ţară, la mine. Nu mi-a ieşit.

Ce înseamnă CRBL?

Alexandra Ungureanu nu a ştiut, dar a scos-o Alexandra de la Soundland. "Compune rime bine legate".

Până aici a fost simplu, dar pentru final CRBL a păstrat adevărata provocare. A pus-o pe Alexandra să cânte ca un adevărat rapper. Ce a ieşit, dă-i un play şi vezi video.

PS: Nu ştim ce spun alţii despre ea, dar Alexandra Ungureanu are o supervoce. A cântat LIVE în matinalul ProFM şi a fost într-un mare fel. 

 

 

Top citite
01 crbl si sotia lui, elena
Noi dezvăluiri despre divorțul dintre CRBL și Elena. Când ar fi apărut ruptura dintre cei doi: „Neînțelegerile au ajuns la o limită!”
02 crbl si sotia
Ce spunea CRBL despre soția sa, în urmă cu un an. Artistul nu concepea ideea de divorț: „Sunt dependent de Elena!”
03 Cine este prima soția a lui CRBL
Cine este prima soția a lui CRBL. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 20 de ani, iar acum e la al doilea divorț
04 crbl si sotia lui, elena
Val de reacții de uimire, după ce CRBL a anunțat divorțul de Elena: "Tocmai spuneai că ea e plasa ta de siguranță"
05 CRBL și elena
CRBL și soția lui divorțează, după 15 ani de căsnicie. Despărțirea la care nimeni nu se aștepta: "Cu inimile împovărate de tristețe"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
CRBL
CRBL, adevărul despre motivul pentru care s-a întors în România, după câțiva ani petrecuți în Spania: „Nu am cum să renunț”

CRBL a surprins pe toată lumea atunci când a dezvăluit că și-a vândut toate bunurile și s-a mutat în Spania. Șase ani a făcut naveta între cele două țări, iar în cele din urmă a decis să se întoarcă acasă, decizie pe care nu o regretă.

alexandra ungureanu
Alexandra Ungureanu iubește din nou. Ce declarații a făcut artista după despărțirea de DJ Gojira: „Își dorește să evolueze pentru mine”

Alexandra Ungureanu a trecut peste despărțirea de Gojira, iar acum iubește din nou. Artista în vârstă de 41 de ani nu a dezvăluit motivele care au dus la separarea de celebrul DJ, însă recunoaște că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de altcineva. 

Alexandra Ungureanu/ Foto: Instagram
Cum arată apartamentul Alexandrei Ungureanu. Artista le-a arătat fanilor frânturi din noua sa locuință: „Am un designer cu care lucrez”

Alexandra Ungureanu și-a îndeplinit visul și și-a achiziționat recent un apartament în București, pe care l-a renovat exact după bunul plac. Artista se află în etapa finală a procesului de amenajare și deja a împărtășit câteva imagini din noua sa locuință pe rețelele de socializare. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă
Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
DIGI SPORT A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...