Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA SAM SMITH - DANCING WITH A STRANGER

2690 articole scrise de lucian.rudi

train-spulbera-zapada

VIDEO cu momentul în care un tren îi acoperă cu zăpadă pe călători

Furtuna de zăpadă Stella a acoperit New York-ul cu un strat nou de nea. Deszăpezirea să făcut ca la carte, dar nu şi pe şinele trenurilor care circulă în metropola americană.

snoop-dogg-donald-trump

Cum a reacţionat Donald Trump, după ce Snoop Dogg a făcut mişto de el (VIDEO)

Preşedintele american şi l-a pus în cap şi pe Snoop Dogg. Rapperul îl ironizează pe Trump în cel mai noul clip "Lavender".  La un moment dat, acesta trăge cu un pistol pentru copii asupra președintelui machiat ca un clovn. 

sebastian-cotofana-politia-muzicii

Coţofan/Poliţia muzicii: Ioana Ignat - Ma dezîndrăgostesc, Vunk - Camera ei

„Poliţia Muzicii" este un pamflet, o pastilă de critică la adresa muzicii comerciale româneşti. Idei de clipuri împrumutate de la artişti internaţionali, piese copiate, câteodată versuri stupide, uneori greşeli gramaticale, toate sunt punctate de Sebastian Coţofană la „Poliţia Muzicii".

onuc-rade-greeg

Cu cât îmbătrâneşti dacă mergi cu trenul de la Bucureşti la Satu Mare

Tinerii din cadrul Uniunii Europene, care împlinesc 18 ani, vor putea călători gratuit, timp de o lună, în tot spaţiul comunitar. Pornind de la această ştire, matinalii de la ProFM, GreeG şi Onuc au povestit cam ce înseamnă să mergi cu trenul prin România.

CENSORED-FACE

Top 10 filme interzise la TV, dar care merită văzute măcar o dată

Există filme care au devenit cunoscute doar pentru că erau interzise la TV, iar lumea era disperată să le vadă. Altele sunt foarte bune, numai că scenele de violenţă şi sex explicite, nu au fost pe placul celor care stabilesc ce ar trebui să intre pe TV şi la ce ore.

greeg-onuc-brrrr

GreeG şi Onuc au mers cu autobuzul, iar experienţa au povestit-o pe radio

Matinalii GreeG şi Onuc au făcut un experiment, pe care l-au povestit în show-ul de dimineaţă. GreeG a mers şi el ca tot omu' cu mijloacele de transport în comun. Nu i-a fost greu să alcătuiască un top cu tipologiile oamenilor din autobuzele din Bucureşti.

delia-header-psihedelia

EXCLUSIV | Delia a dezvăluit ce regretă din perioada N&D şi ce nume de scenă şi-ar fi ales în loc de Delia

greeg-onuc

Onuc l-a trollat pe GreeG cu un mash-up între Dolănescu şi Carla's Dreams

Lunea este ziua aia pe care ne-o dorim să devină a treia zi de weekend. Luni, 13 martie, este o zi pe care nu o vom uita prea curând.

rubyluptatoare-header

MUZICĂ NOUĂ! Ruby - Luptătoare

Ruby revine cu single-ul si videoclipul “Luptătoare”, o piesă despre relaţiile ce îşi găsesc sfârşitul şi momentele dificile prin care oamenii trec după o despărţire.