Bucuresti | 102,8FM ARMIN VAN BUUREN - FOREVER (NEW PW)

EXCLUSIV | Delia a dezvăluit ce regretă din perioada N&D şi ce nume de scenă şi-ar fi ales în loc de Delia

delia-header-psihedelia

CONCERTELE PSIHEDELIA AU FOST NIŞTE AROGANŢE. NU VĂ IMAGINAŢI CĂ NE-AM ÎMBOGĂŢIT

Delia a lansat de curând albumul "DELIA LIVE" care conţine melodii în varianta live, extrase din concertul Deliria. Pentru că Delia are fani pretenţioşi, ea le-a oferit acest album în patru variante diferite de copertă. Nouă ne-a arătat materialul imediat după ultimul concert din trilogia Psihedelia. Şi apropo de Psihedelia, am întrebat-o pe Delia ce a însemnat pentru ea ca volum de muncă, implicare şi costuri?

ACESTA E PUR 100%. ESTE DOAR AUDIO. DEOCAMDATĂ

Revenim la albumul DELIA LIVE, nu ne-am putut abţine să n-o întrebăm de ce merită cumpărat acest material, care arată într-un mare fel?

Dacă Deliria a ajuns un album LIVE, am întrebat-o dacă Psihedelia va avea aceeaşi soartă. Mai mult, am mers mai departe şi i-am dat idei despre un DVD cu aceste trei concerte din seria Psihedelia. 

CÂND PLĂTEŞTE BANI, PLĂTITORUL TE VA APRECIA MAI MULT PENTRU PRESTAŢIA TA

Pe Delia o ştim din perioada N&D şi am văzut cum s-a metamorfozat în toţi aceşti ani. Avem o oarecare nostalgie legată de trupa N&D, dar aceeaşi stare o are uneori şi Delia. Ne-a spus ce-i lipseşte cel mai mult din perioada N&D.

Delia este în cea mai bună şi mai complexă perioadă din viaţa sa de artist. Dar povestea continuă cu idei şi mai îndrăzneţe. Vrea să cânte afară la marile festivaluri. 

Toată lumea ştie despre cine se vorbeşte când aude Delia. De obicei, mulţi încep să cânte bucăţele din hiturile sale şi astfel îţi demonstrează cine este Delia. Am provocat-o să ne spună ce nume de scenă şi-ar fi ales în loc de Delia.

MAI CITEŞTE: Delia vorbeşte în premieră despre cuma fost cerută în căsătorie. Fară Inel

Top citite
01 delia
Delia, toată în roz, ca o păpușă Barbie modernă și extrem de îndrăzneață. Cu pulover pe gât, dar în fustă minusculă, strânsă pe corp
02 delia in costum de baie (3)
Delia, cele mai provocatoare ipostaze, într-un costum de baie extrem de decupat, în piscina de acasă. "Doamna Delia, ne-ați omorât"
03 Delia / Foto: Instagram
Val de reacții după ce Delia a apărut în lenjerie intimă. La 42 de ani, artista arată demențial: „Acum ești prea dezbrăcată!”
04 delia
Delia, într-un costum de baie minuscul. S-a pozat în oglinda de acasă, înainte de a ieși pe terasa pe care are și piscină
05 Delia și Antonia/ Foto: Instagram
Val de reacții după ce Delia și Antonia și-au editat o fotografie: „Ați fost la Met Gala?”. Comentariul lui Alex Velea
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
delia
Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Se simte cel mai bine în ținute largi și haine sport, dar când își lasă picioarele la vedere sau pune pe ea un costum de baie, Delia stârnește furtuni pe rețelele sociale. 

Delia/ Foto: Instagram
Motivul pentru care Delia a anulat concertul din Miami. Fanii au răbufnit după ce s-au trezit cu ușile închise: „Sunteți de toată jena”

Delia, una dintre cele mai iubite artiste din România, a ajuns pentru prima dată în Statele Unite ale Americii pentru a promova cel mai recent album al său, intitulat „Flex”. După concerte în orașe precum New York, Chicago și Montreal, artista urma să cânte și în Miami pe 7 aprilie, însă spectacolul nu a mai avut loc.

delia
Cum ar arăta Delia dacă ar fi bărbat. Artista s-a jucat cu inteligența artificială și a creat isterie în online: „Ai înnebunit de tot”

Când fanii credeau că le-au văzut pe toate, Delia a reușit să-i surprindă din nou. De data aceasta nu și-a etalat ținutele extravagante, ci s-a jucat cu inteligența artificială, transformându-și chipul cu trăsături superbe într-un chip de bărbat. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere