Bucuresti | 102,8FM Lost Control cu Marc Rayen THE WEEKND - IN YOUR EYES

EXCLUSIV! Delia vorbeşte în premieră despre cum a fost cerută în căsătorie fără inel

delia-desen-copil-psihedelia

8 martie este ziua femeii, ziua în care a fost lansat noul site ProFM.ro. De ziua femeii am vorbit  despre femeia Delia, despre viaţa ei efervescentă şi cum se împarte viaţa de artist cu latura personală. Într-o zi atât de specială am vorbit cu Delia, o artistă care ne-a dat "Psihedelia" în ultimii ani. A scos hit după hit, iar concertele sale sunt Sold Out, indiferent de cât de scumpe au fost biletele. 

MAMA M-A FĂCUT OM MARE

Am vorbit cu Delia imediat după ce-al de-al treilea concert Psihedelia de la Sala Palatului. Chiar dacă în cabină era şi mama sa, Delia nu şi-a cenzurat răspunsurile în niciun fel. De luni de zile se întreabă: cine m-a făcut om mare? Am fost curioşi să aflăm dacă a găsit răspunsul la această întrebare. "Cel mai sincer răspuns ar fi unul complex. Ahhh e mama aici? Mama m-a făcut om mare. Ar fi trebuit să spun viaţa, experienţele, natura, zeitatea, tot. Dar, dacă e aici... Mama m-a făcut om mare.", a declarat Delia în exclusivitate pentru ProFM.ro.

M-A CERUT DE SOŢIE ÎN THAILANDA, DAR NICI MĂCAR NU AVEA INELUL LA EL. AM RÂS ISTERIC

Delia a povestit în premieră cum a  fost cerută în căsătorie. Credeaţi că a fost una clasică, normală, romantică, cu căzut în genunchi, cu lacrimi de fericire? Nici gând. Răzvan Munteanu a fost un pic nepregătit în momentul când a cerut-o pe Delia de soţie. S-a întâmplat pe o insulă exotică din Thailanda. Răzvan nu a avut nicio emoţie că Delia l-ar putea refuza, aşa că şi-a permis o aroganţă. "Cred că eram deja cucerită definitiv, dar cireaşa de pe tort a fost cererea în căsătorie într-un mediu foarte drăguţ. A fost funny că nici măcar nu avea inelul la el. << Nu am inelul la mine, că se face, e la făcut. Şi, vrei să fii soţia mea? >> Eu am râs isteric."

DEOCAMDATĂ, NU SE PUNE PROBLEMA DE COPII

În ultima vreme s-a vorbit foarte mult că Delia îţi doreşte un copil. Ba mai mult, mama sa a declarat că Delia face tratamente pentru a rămâne însărcinată. Îşi doreşte să devină mămică, dar nu când vor alţii, ci când va dori Dumnezeu. Am întrebat-o dacă aceasta este prioritatea nr.1, să devină părinţi? "Nu, suntem lejeri. Lăsaţi, dar faceţi voi. Nu vreţi să faceţi voi copii? Hai, faceţi voi copii şi ne bucurăm aşa un pic. Cinci minute pe zi, nu ne trebuie mai mult. Deocamdată, nu."

Au fost doar o parte din înterviul cu Delia. A mai vorbit despre cum i-a dat plasă Rihanna, ce a făcut staff-ul lui Robbie Williams în timpul concertului ei din Piaţa Constituţiei, ce nume de scenă şi-ar fi ales dacă nu o chema Delia, de ce îi este cel mai dor din perioada N&D etc.

Răspunsurile la toate aceste întrebări le veţi găsi în partea a doua a interviului cu Delia, care va fi în curând pe ProFM.ro.

Top citite
01 lino golden (1)
Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru
02 Delia/ Foto: Instagram
Motivul pentru care Delia a anulat concertul din Miami. Fanii au răbufnit după ce s-au trezit cu ușile închise: „Sunteți de toată jena”
03 Cine este prima soția a lui CRBL
Cine este prima soția a lui CRBL. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 20 de ani, iar acum e la al doilea divorț
04 randi (2)
Declarația surprinzătoare a lui Randi: "Nu am iubit niciodată. Nu e greu să trăiesc așa". Religia și căsătoria i se par inutile
05 delia
Cum ar arăta Delia dacă ar fi bărbat. Artista s-a jucat cu inteligența artificială și a creat isterie în online: „Ai înnebunit de tot”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
delia
Delia, în centrul atenției după ce s-a afișat cu o geacă din rafie. Fanii au taxat-o imediat: „A zis mamaie să îi aduci plasele înapoi”

Delia se află din nou în centrul atenției după ce a postat pe rețelele de socializare fotografii în care apare îmbrăcată în haine făcute din rafie. Ținuta excentrică, creată parcă din pungi vechi din rafie, a stârnit numeroase ironii, iar fanii au taxat-o imediat.

dan bittman
Ce spune Dan Bittman despre căsătorie. Artistul vrea să se așeze la casa lui: „Nu aș vrea să las vreo fată tânără văduvă”

Dan Bittman, care va împlini curând vârsta de 62 de ani, a dezvăluit recent că își dorește să se așeze la casa lui. După despărțirea de Liliana Ștefan, mama copiilor lui, artistul mărturisește că „vrea pe cineva care să-l înțeleagă”.

A7301725 - Copy
PROFM SuperGirl 2024: cel mai tare concert cadou pentru super fete!

PROFM SuperGirl 2024

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială
Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială

Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială

FILM NOW Cât de mare a crescut fiul actriței Sandra Bullock. Are doar 14 ani, dar deja a întrecut-o pe mama lui la înălțime
Cât de mare a crescut fiul actriței Sandra Bullock. Are doar 14 ani, dar deja a întrecut-o pe mama lui la înălțime

Cât de mare a crescut fiul actriței Sandra Bullock. Are doar 14 ani, dar deja a întrecut-o pe mama lui la înălțime

DIGI WORLD Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

DIGI ANIMAL WORLD Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă
Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă

Un motan degerat și lihnit de foame a atras simpatia internauților, după ce o femeie a dezvăluit cum i-a bătut în fereastră pentru a cere ajutor. Întreg momentul a fost, evident filmat, iar femeia a mărturisit că l-a luat în casă și l-a dus la veterinar.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
DIGI SPORT Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”
Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”
DIGI FM Soția lui Ilie Năstase are
Soția lui Ilie Năstase are "sufletul încărcat": "Nu mai pot să trăiesc în minciună și să maschez totul"