Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA ANDIA - DE LA DELA (ID PROFM)

2690 articole scrise de lucian.rudi

maradona-veronica-Ojeda

Dezvăluiri picante din dormitorul lui Maradona! Fosta parteneră a spus tot

Diego Armando Maradona a avut multe iubite la viaţa lui, chiar dacă stilul său de viaţă este unul controversat. Legenda fotbalului a avut mari probleme cu drogurile şi alcoolul. Acum are probleme cu fosta iubită care a dezvăluit amănunte picante din relaţia lor.

de-luni-alarma-profm-cu-greeg-si-onuc-se-intoarce-din-25-august-iti-pregatesc-un-mic-dejun-la-inaltime

Se întâmplă în România! Un gardian a doborât o dronă cu o mătură

Nu puteam începe săptămâna decât cu o ştire care să ne facă să zâmbim. Matinalii ProFM, GreeG şi Onuc, au dat de o ştire tipic românească.

scrisori-metrou

Ce surprize va aşteaptă dacă veţi circula cu metroul marţi, 11 aprilie

Dacă circulaţi cu metroul, pregătiţi-vă de o surpriză! Vor avea parte de ea cei care care se vor afla în metrou între orele 7.30-8.30 pe Magistrala Berceni-Pipera.

bradley-cooper-irina-shayk

Veste mare pentru Irina Shayk şi Bradley Cooper! Au păstrat secretul luni de zile

Fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo, Irina Shayk, se iubeşte cu celebrul actor Bradley Cooper. Relaţia lor durează de mai bine de un an de zile, dar au ţinut la secret un eveniment major din viaţa lor.

samsung-galaxy-s8-s8plus

Samsung a anunţat preţurile pentru Galaxy S8 şi S8 PLus

Pe 29 martie, Samsung a prezentat noile sale smartphone-uri Galaxy S8 şi S8 Plus. Compania sud-coreeană a anunţat la ce preturi vor fi comercializate cele două terminale.

dolari-pat

Ofertă de 16.000 de euro pentru două luni de stat în pat

Se caută voluntari tineri, sănătoși și care își doresc să stea pe spate, în pat, fără să facă absolut nimic. Salariul: 16.000 de euro.

trailer-moldovenesc-transporter

GENIAL! Promo moldovenesc la filmul TRANSPORTER: Moştenirea

Trebuie să recunoaştem că acest promo este genial şi ne-a făcut să râdem cu poftă. Este realizat de o televiziune din Republica Moldova şi promovează filmul TRANSPORTER: Moştenirea.

sore-profm-zambet

Sore a cântat melodia cu care l-a convins pe Smiley în audiţia de probă

Sore este unul din artiştii Ha Ha Ha Production, dar pentru a face parte din acestă gaşcă artistică a trebuit să dea o probă, chiar în faţa lui Smiley. A cântat o piesă compusă de ea, care la final avea o parte de rap.

andra-love-numai-iubirea

Andra, mesaj emoţionant pentru mama sa!

Andra este una dintre cele mai de succes artiste din România, dar nu uită de unde a plecat şi oamenii care au ajutat-o să ajungă la acest nivel.