Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER TEDDY SWIMS - THE DOOR

Priyanka Chopra a dezvăluit cum a ajuns Miss World. Povestea neștiută din spatele succesului

Priyanka Chopra la un eveniment CHANEL
Priyanka Chopra la un evenimnet caritabil organizat de Chanel în Malibu, 2 iunie 2018. Foto Guliver / Getty Images

Viața actriței indiene Priyanka Chopra s-a schimbat major după ce a câștigat titlul de Miss World în anul 2000. "De vină" pentru acest lucru a fost fratele ei. Priyanka, care în decembrie 2018 s-a căsătorit cu Nick Jonas, a povestit în show-ul lui James Corden cum a ajuns să participe la concursul de frumusețe.

"Aveam 17 ani, iar fratele meu avea 10 ani, când m-am mutat din SUA, înapoi în India. Eu am făcut liceul aici, în America, iar apoi m-am întors acasă, unde aveam doar un dormitor, iar fratele meu dormea în el. Dar a trebuit să îl dau afară din acea cameră, pentru că eram deja adolescentă și aveam nevoie de spațiul meu. Ca să îl lcalmăm, i-am aranjat propria cameră pe un hol, unde i-am pus un pat și i-am spus că are o cameră deschisă. Evident că nu i-a convenit și s-a gândit cum să mă convingă să plec din nou de acasă."

Priyanka Chopra la premiera filmului "Isn't It Romantic"

Priyanka Chopra la premiera filmului "Isn't It Romantic", Los Angles, 11 februarie 2019. Foto Guliver / Getty Images

Fratele actriței Priyanka Chopra a determinat-o pe aceasta să participe la Miss World pentru a-i lua camera

Priyanka a continuat povestea legată de participarea sa la Miss World și a declarat că fratele ei avea interes ca ea să plece de acasă pentru a-i lua camera unde locuiau. 

"În acea perioadă, fusesem la un fotograf, pentru că aveam nevoie de o fotografie pentru o universitate din Australia, la care îmi doream să aplic. Atunci, fotograful m-a întrebat dacă îmi poate face mai multe poze. Am acceptat. Erau la modă atunci fotografiile alea din mall-uri, cu tipe frumoase, care pozau ca niște dive. Evident că așa am pozat și eu, iar fratele meu a găsit fotografiile și s-a dus la mama pentru a-i spune că se organizează concursul Miss India. A convins-o că sunt frumoasă, că sunt înaltă și că am toate șansele, că ar fi benefic pentru cariera mea. Fratele meu s-a rugat de mama să mă lase să mă înscriu, doar ca să plec în Pompei. El și-a recuperat camera și a fost cel mai fericit", a povestit Priyanka Chopra.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Priyanka Chopra este printre cel mai bine plătite celebrități din India

După ce a câștigat Miss India și apoi Miss World, Priyanka Chopra a cunoscut celebritatea. În 2002 trebuia să apară în filmul "Humraaz", dar programul aglomerat a făcut-o să respingă oferta. În 2003 și-a făcut debutul la Bollywood cu pelicula The Hero: Love Story of a Spy. A fost un succes de box office, dar a primit și numeroase critici. După această peliculă, cariera actriței a explodat. A apărut în numeroase producții și a primit o mulțime de premii printre care "National Film Award" și "FilmFare Awards". Priyanka Chopra este printre cel mai bine plătite celebrități din India. În 2016 publicația Time a inclus-o în Top 100 cei mai influenți oameni din lume, iar în 2017 și 2018 Forbes a spus despre Priyanka Chopra că este printre cele mai puternice femei din lume. 

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 16:20.

Top citite
01 Adele și James Corden/ Captură video
Adele și James Corden nu și-au putut stăpâni lacrimile în ultimul episod din „Carpool Karaoke”. Artista a vorbit despre divorțul său
02 Billboard Women In Music 2019 Presented By YouTube Music
Nicki Minaj și-a luat revanșa. Cât de bine o imită pe Adele. James Cordon, uimit: Ești o actriță genială!
03 74th Annual Golden Globe Awards - Arrivals
Priyanka Chopra, soția lui Nick Jonas, în costum de baie pe iaht în Valencia. Cum arată azi Miss World din 2000
04 Priyanka Chopra Nick Jonas sărut cadou
Nick Jonas a surprins-o pe Priyanka Chopra cu un cadou de 200.000 de dolari. Reacție ei, de milioane
05 david beckham statuie farsa james corden
David Beckham, victima unei farse geniale. James Corden i-a realizat o statuie de tot râsul | VIDEO
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Nick-Jonas-Prianka-Chopra-nunta-crestina-India
Nick Jonas și Priyanka Chopra au postat imagini cu tortul uriaș pe care l-au avut la nuntă

A trecut deja o săptămână de la nunta lui Nick Jonas cu Priyanka Chopra, care a avut loc în India. Cei doi au decis să facă publice mai multe imagini de la nunta lor.

nick-jonas-Priyanka-Chopra-nunta-india
Nick Jonas a venit călare la nunta sa din India cu Priyanka Chopra. Imagini spectaculoase

Nick Jonas s-a căsătorit cu Priyanka Chopra, o artistă de origine indiană. Ei au făcut prima nuntă cu o ceremonie hindu. Petrecerea de nuntă a avut loc la Palatul Umaid Bhawan din Jodhpur, India.

Selena Gomez Takes A Selfie With A Fan At The World Premiere Of Hotel Transylvania 3 Summer Vacation In Los Angeles
Toată lumea o știe de Selena Gomez, dar cântăreața mai are un prenume. Iată care este acesta

Selena Gomez nu a avut nevoie de un nume de scenă, asta pentru că cel din "buletin" sună destul de bine. Toată lumea o știe de Selena Gomez, dar artista mai are un prenume pe care foarte puțini îl știu, pentru că nu s-a prea vorbit de acest lucru.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția virală a prințului Harry când Meghan Markle s-a pupat cu coechipierul său chiar în fața lui: „Nu cu soția mea!”
Reacția virală a prințului Harry când Meghan Markle s-a pupat cu coechipierul său chiar în fața lui: „Nu cu soția mea!”

Reacția virală a prințului Harry când Meghan Markle s-a pupat cu coechipierul său chiar în fața lui: „Nu cu soția mea!”

FILM NOW Brian Cox critică performanța lui Joaquin Phoenix în filmul „Napoleon”: „Aș fi interpretat acel rol mult mai bine!”
Brian Cox critică performanța lui Joaquin Phoenix în filmul „Napoleon”: „Aș fi interpretat acel rol mult mai bine!”

Brian Cox critică performanța lui Joaquin Phoenix în filmul „Napoleon”: „Aș fi interpretat acel rol mult mai bine!”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
DIGI SPORT ”Monstrul” a murit! Soția sa a făcut anunțul: ”Era în paradisul său”
”Monstrul” a murit! Soția sa a făcut anunțul: ”Era în paradisul său”
DIGI FM Mihai Trăistariu caută cameristă pentru apartamentele de la mare. Câți bani e dispus să plătească: „Nu are mult de muncit, adică 2-3 ore pe zi”
Mihai Trăistariu caută cameristă pentru apartamentele de la mare. Câți bani e dispus să plătească: „Nu are mult de muncit, adică 2-3 ore pe zi”