Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE KRISS KROSS AMSTERDAM - STAY

2690 articole scrise de lucian.rudi

keith flint The Prodigy 2015

Keith Flint și-a implorat soția să se întoarcă acasă. Cum a fost surprins cu câteva ore înainte de moarte

S-a aflat cum și-a petrecut Keith Flint, vocalistul trupei The Prodigy, ultimele ore din viață. Keith suferea de depresie și se reapucase de droguri după despărțirea de soția sa DJ Mayumi Kai. Separarea s-a produs la finalul anului 2018 și de atunci Keith a tot încercat să evite divorțul care era iminent. În ultima lor discuție, Keith a implorat-o pe Mayumi să se întoarcă acasă. Nimic nu anunța gestul extrem pe care Keith avea să-l facă.

jon-snow-game-of-thrones

Game of Thrones, sezonul 8 | Trailer-ul ultimei serii este spectaculos | VIDEO

Pe aprilie în Statele Unite și pe 15 aprilie în România va avea loc premiera ultimului sezon al serialului Game of Thrones. Sezonul 8 va avea doar șase episoade, dar cu o durată de cel puțin 90 de minute și nu 60 ca până acum. A fost lansat trailer-ul oficial al ultimei serii, care dă indicii despre cum s-ar putea termina serialul.

Michael Jackson și Omer Batthi în 1996

Michael Jackson, interzis pe numeroase rețele de radio după acuzațiile din documentarul "Leaving Neverland"

Mai multe rețele de radio din întreaga lume au decis să scoată din difuzare toate piesele cu Michael Jackson după acuzațiile de abuzuri sexuale care au fost descrise de fostele sale victime în documentarul "Leaving Neverland". Mai multe persoane au povestit cum au fost abuzate de Michael Jackson și cum le cumpăra cântărețul tăcerea. În momentul când aceste fapte s-au întâmplat, persoanele respective erau copii.

andreea balan-insarcinata

Reacția clinicii Sanador în cazul Andreei Bălan, după ce cântăreața a suferit un stop cardio-respirator

Clinica privată „Sanador” a transmis marți, 6 martie, că starea de sănătate a Andreei Bălan s-a îmbunătățit semnificativ, după ce cântăreața a suferit un stop cardio-respirator în timpul unei intervenții chirurgicale de cezariană care a avut loc pe 4 martie.

irina rimes dimineata blana super girl

Irina Rimes a spus ce le-ar face foștilor colegi de școală dacă ar fi invizibilă pentru o zi | VIDEO

Irina Rimes și-a făcut încălzirea la Dimineața Blană pentru SUPER GIRL, concertul cadou pentru super fete de joi, 7 martie, din ParkLake Shopping Center. Pentru al 8-lea an consecutiv, PRO FM Super Girl reunește, pe aceeași scenă, super artiști: Smiley, Irina Rimes, Ioana Ignat si Mark Stam! Irina a acceptat provocările din matinalul ProFM în care a dezvăluit ce le-ar face foștilor săi colegi din școală dacă ar fi invizibilă pentru o zi.

Keith Flint Donatella Versace

Ultima imagine cu Keith Flint în viață. Ce dramă ascundea fostul vocalist al trupei The Prodigy

La mai puțin de 24 de ore de la decesul lui Keith a fost postată ultima fotografie cu vocalistul trupei The Prodigy în viață. A fost făcută cu două zile înainte ca acesta să se sinucidă. Keith Flint a fost surprins în timp ce alerga la o cursă desfășurată în parcul din Chelmsford, Marea Britanie.

Lady Gaga și Bradley Cooper backstage premiile Oscar

Lady Gaga și Bradley Cooper s-au dat de gol. Au fost prinși că s-au sărutat

De câteva luni circulă zvonul că Lady Gaga și Bradley Cooper ar avea o relație de iubire pe care o țin la secret. Cei doi s-ar fi îndrăgostit pe platourile de filmare ale peliculei "A star is born", iar relația s-a dezvoltat în ultima perioadă. Totuși, cei doi au negat că ar avea o relație intimă și au spus că sunt prieteni foarte buni. Lady Gaga și Bradley Cooper s-au dat de gol. Au fost prinși că s-au sărutat.

andreea bălan instagram

Noi detalii despre starea Andreei Bălan după ce a suferit un stop cardio-respirator

Luni, 4 martie, Andreea Bălan le-a dat mari emoții apropiaților după ce în timpul operației de cezariană a făcut un stop cardio-respirator. Din fericire, Andreea a născut cu bine o fetiță, iar medicii o țin sub supraveghere medicală strictă pentru a nu mai apărea și alte complicații.

zayn malik blond instagram

Zayn Malik a postat un tweet surprinzător pentru Gigi Hadid, dar l-a șters înainte ca ea să-i răspundă

La începutul lunii ianuarie, Zayn Malik și Gigi Hadid s-au despărțit. Din nou. Relația lor a avut parte de multe despărțiri și împăcări, dar ei continuă se se iubească. Recent, Zayn, fostul component al trupei One Direction, a postat un tweet prin care a dat de înțeles că el și modelul ar putea forma din nou un cuplu. Totuși, acesta a șters tweet-ul înainte ca Gigi Hadid să-i răspundă.