Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA ARMIN VAN BUUREN - FOREVER (NEW PW)

2690 articole scrise de lucian.rudi

AMI dimineata Blana

AMI și DJ Project au cântat "4 camere" în varianta "pe sistem"! "Să ne căutați pentru nunți și botezuri"

În cazul în care ai de gând ca în viitorul apropiat să-ți iei o casă, o idee bună ar fi să asculți înainte piesa "4 camere" a celor de la DJ Project în colaborare cu AMI. Melodia a fost lansată pe 5 martie, iar pe 18 martie au prezentat-o ascultătorilor ProFM. Pe lângă varianta originală, DJ Project și AMI au realizat o versiune "pe sistem" pentru Dimineața Blană.

irina fodor alb negru

Soția lui Răzvan Fodor a vorbit despre marea sa problemă de sănătate. A dezvăluit totul pe blog

Irina Fodor, soția prezentatorului TV Răzvan Fodor, a dezvăluit pe blogul său problemele de sănătate pe care le are. Totul a început în anul 2011, atunci când a rămas însărcinată. Irina a povestit situațiile ilare pe care le creează din cauza acestor probleme.

limp bizkit electric castle

Limp Bizkit vor cânta la Electric Castle 2019 alături de Florence+The Machine și Thirty Seconds to Mars

Organizatorii festivalului Electric Castle au anunțat că Limp Bizkit se alătură headliner-ilor ediției din acest an. Americanii se alătură unor alte nume cunoscute precum Nils Frahm, Chvrches, Sigma, Zomboy, Zeds Dead și Infected Mushroom.

antonia postare instagram

Antonia a postat o fotografie cu ea complet nemachiată, iar admiratorii ei au comentat imediat

Antonia a demonstrat că frumusețea ei naturală nu prea ar avea nevoie de trucuri de machiaj. De-a lungul timpului, unii au spus că Antonia arată atât de bine pentru că apelează mereu la machiaje profesioniste pe care nu și le permite oricine. Pentru a lămuri această dispută, cântăreața s-a fotografiat nemachiată. Evident, postarea s-a umplu de comentarii.

oana matache gravidă

Oana, sora Deliei, a născut un băiețel. Iată ce fotografii a postat Delia

Duminica, 17 martie, sora Deliei a născut. Delia a avut o postare pe Instagram cu imagini din clinica unde sora sa a dat naștere unui băiețel de 3,3 kg.

Charlize Theron la premiile Oscar 2019

Charlize Theron a vorbit despre momentul când tatăl ei a fost împușcat mortal de mama sa

Charlize Theron este astăzi una dintre cele mai celebre actrițe din lume, dar în adolescență a trecut prin clipe de coșmar din cauza tatălui său care le teroriza pe ea și mama sa. Charlize a vorbit pentru prima dată de momentul când mama ei l-a împușcat mortal pe tatăl său.

paris jackson instagram

Primele fotografii cu Paris Jackson după ce s-a spus că a avut o tentativă de suicid

Paris Jackson a avut un weekend agitat după ce site-ul TMZ.com a scris sâmbătă, 16 martie, că ea a avut o tentativă de suicid. Fiica lui Michael Jackson a negat această variantă și a spus că știrea este o minciună. Mai mult, ea a declarat că a ajuns de urgență la spital din cauza unui accident. În aceeași zi, la câteva ore după incident, au apărut primele fotografii cu Paris, după controversele privind starea sa.

r.kelly aaliyah colaj

Dezvăluiri scandaloase despre R. Kelly! Ar fi întreținut relații sexuale cu Aaliyah și mama ei

R. Kelly este în centrul unui scandal uriaș în care este acuzat de abuzuri sexuale cu minore. A fost arestat de două ori în ultima lună, dar de fiecare dată a fost eliberat după ce a plătit cauțiunea stabilită de judecători. O fostă iubită a artistului a făcut dezvăluiri scandaloase despre R.Kelly. Ea a dat detalii din perioada când artistul avea o relație cu Aaliyah.

Paris Jackson la Met Gala 2018

Paris Jackson a încercat să se sinucidă? Prima reacție a fiicei lui Michael Jackson

Site-ul TMZ.com a scris sâmbătă, 16 martie, că Paris Jackson a încercat să se sinucidă, fiind fost transportată de urgenţă la spital. Motivul care ar fi determinat-o să ia această decizie ar fi documentarul despre presupusele abuzuri sexuale ale tatălui său, "Leaving Neverland".