Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT JASON DERULO - HANDS ON ME

2690 articole scrise de lucian.rudi

Sebastian Coțofană, Cabral, Madălina Petre, Radu Țibulcă Dimineața Blană

Cabral a povestit cum fotograful Edward Aninaru i-a dat o lecție de viață! "Edi era cu Celine Dion"

De Ziua Fericirii, Cabral a venit la Dimineața Blană cu toate glumele și fazele tari la el. Prezentatorul TV a dat din casă, mai precis, din bloc, când a venit vorba de prietenii săi celebri. Cabral a povestit la matinalul ProFM ce lecție de viață le-a dat fotograful Edward Aninaru prietenilor săi care nu au crezut niciodată că poate ajunge cine este astăzi.

Sebastian Coțofană, Cabral, Madălina Petre, Radu Țibulcă Dimineața Blană

Cabral a povestit cum a ajuns să lucreze la ProFM! "Totul a pornit de la o caterincă" | VIDEO

Am întrebat 100 de români cine va veni miercuri, 20 martie, la Dimineața Blană? Glumim, întrebarea asta se pune la o altă emisiune. Cabral ne-a făcut dimineața mai frumoasă și cu zâmbetul pe buze. Prezentatorul TV a venit la matinalul ProFM cu glume și povești de când el realiza emisiuni la ProFM.

selly antonia global records

Scrii versuri și compui muzică? INNA, Antonia, Mark Stam sau Selly te vor în echipa lor!

Global Records a lansat o campanie originală de scouting pentru producători muzicali și songwriters, care pot ajunge să lucreze cu unii dintre cei mai cunoscuți artiști ai momentului, precum INNA, Antonia, The Motans sau Carla’s Dreams.

INNA într-un boxy sexy la '40 Principales Awards

INNA a acceptat provocarea ELLE - Song Association. A cântat piese de la Lady Gaga, Pink și Jennifer Lopez

Celebra publicație ELLE a provocat-o și pe INNA la testul "Song Association". Astfel, INNA a cântat piese de la Lady Gaga, Pink, Jennifer Lopez etc. Provocarea este simplă, la prima vedere. Artistul invitat primește câteva cuvinte, iar el trebuie să cânte melodii ale căror versuri conțin acele cuvinte.

The 2019 Met Gala Celebrating Camp: Notes on Fashion - Arrivals

Pe Lady Gaga o știe toată lumea, dar uite cât de frumoasă este sora ei, care este tot artistă

Lady Gaga este o artistă care nu mai are nevoie de nicio prezentare și are în palmares cele mai importante premii. Și-a adăugat la începutul acestui an premiul Oscar la categoria "Cea mai bună piesă originală" pentru melodia "Shallow", interpretată alături de Bradley Cooper. Dacă pe Lady Gaga o știe toată lumea, iată cum arată arată sora ei.

Ed Sheeran concert Perth

A mai rămas o singură categorie de bilete disponibilă pentru concertul lui Ed Sheeran de la Bucureşti

Biletele la concertul lui Ed Sheeran de la București se vând foarte repede. Potrivit organizatorilor, a mai rămas disponibilă o singură categorie de bilete, cea în care tichetele costă 299 de lei.

Pierce Brosnan la premiera filmului Mamma Mia! Here We Go Again

Drama lui Pierce Brosnan! Și-a pierdut soția și fiica din cauza aceleași boli

Pierce Brosnan este unul dintre cei mai apreciați actori care l-au interpretat pe James Bond în celebra serie. Se spune că după Sean Conney este cel mai apreciat James Bond din toate timpurile. Dacă pe plan profesional a avut numeroase succes și momente de glorie, în viața personală a trecut prin câteva drame majore. Pe parcurul anilor și-a pierdut soția și fiica din cauza aceleași boli.

Michael Jackson la procesul din 2002

Debbie Rowe, fosta soție a lui Michael Jackson, a recunoscut că Prince și Paris nu sunt copiii artistului

După difuzarea documentarului "Leaving Neverland", în care Michael Jackson este acuzat de pedofilie, acum o altă dezvăluire clatină serios imaginea artistului. Debbie Rowe, fosta soție a lui Michael Jackson, a recunoscut că Prince și Paris nu sunt copiii "Regelui Pop".

Sia în timpul concertului la V Festival

Sia surprinsă fără celebrele peruci. Iată cum arată artista acum după schimbarea de look

Sia a declarat de nenumărate ori că nu iubește celebritatea și nu îi place să iasă în evidență. De aceea, și acum poartă peruci și măști care-i acoperă chipul. Pe 17 martie, Sia și-a încălcat propriul protocol și a apărut la evenimentul Daily Front Row Awards fără celebrele peruci. Iată cum arată artista acum după schimbarea de look.