Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT JONAS BLUE - PERFECT STRANGERS

2690 articole scrise de lucian.rudi

andra râde la dimineața blană

Andra și Cătălin Măruță l-au determinat pe Coțofană să se dezbrace în direct la Dimineața Blană | VIDEO

Andra și Cătălin Măruță au făcut show la Dimineața Blană, în ziua când Andra le-a prezentat ascultătorilor ProFM noul ei single "Supereroi". Cei doi le-au adus cadouri realizatorilor matinalului, mai precis, tricouri cu "Supereroi". Cabina de probă a fost chiar studioul ProFM. Așa a a ajuns Sebastian Coțofană să se dezbrace în direct.

jennifer lopez sărut cu alex rodriguez

Jennifer Lopez a postat fotografia cu momentul când Alex Rodriguez a îngenuncheat și a cerut-o de soție

La două zile după ce a anunțat că s-a logodit cu Alex Rodriguez, Jennifer Lopez a postat pe rețelele de socializare fotografia cu momentul în care fostul jucător de baseball a îngenuncheat și a cerut-o de soție.

Lady Gaga și Bradley Cooper la premiile Oscar 2019

Lady Gaga este însărcinată? "Da, cu #LG6". Care este mesajul din spatele acestui răspuns

În ultima vreme s-a tot spus că Lady Gaga are o relație secretă cu Bradley Cooper, partenerul din filmul "A Star is Born". Ambii au declarat că nimic nu este adevărat, dar povestea au revenit în discuție după ce au apărut zvonuri că Lady Gaga ar fi însărcinată. Artista a postat un mesaj pe Twitter în care a scris: Da, sunt însărcinată cu #LG6". Totuși, ce se ascunde în spatele acestui răspuns?

david beckham statuie farsa james corden

David Beckham, victima unei farse geniale. James Corden i-a realizat o statuie de tot râsul | VIDEO

David Beckham a avut parte de o farsă genială din partea lui James Corden. Realizatorul TV i-a realizat o statuie de tot râsul, care nu seamănă niciun pic cu fostul star al lui Manchester United, Real Madrid și al naționalei Angliei. David Beckham a rămas blocat când a văzut "opera de artă".

Mcaulay Culkin la gala American Music Awards 2018

Macaulay Culkin a vorbit despre acuzaţiile de abuz sexual aduse lui Michael Jackson. Cum se comporta starul cu el

Macaulay Culkin, starul din seria "Singur acasă", a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Michael Jackson, în contextul în care HBO a difuzat documentarul "Leaving Neverland", în care "King of Pop" este acuzat de abuzuri sexuale împotriva unor copii.

ester peony la Dimineața Blană

Ester Peony, câștigătoarea Eurovision România, a acceptat provocarea! Cum s-a descurcat la Quizz-ul Eurovision

Ester Peony, câștigătoarea selecției naționale a Eurovision, a acceptat provocarea de la Dimineața Blană, cea în care a trebuit să treacă un test legat de concursul Eurovision. Înainte de acest moment, a cântat într-o variantă acustică piesa "On a Sunday", în LIVE Session la ProFM. Ester Peony se pregătește de participarea la Eurovision 2019, concurs care se va desfășura în perioada 14-18 mai, în Tel Aviv, Israel.

Keith Flint concert The Prodigy

Cauzele oficiale ale morții lui Keith Flint de la The Prodigy. Concluziile medicilor legiști

La o săptămână de la decesul lui Keith Flint, vocalistul trupei The Prodigy, medicii legiști au stabilit oficial cauza morții artistului. Keith a murit prin axfisiere, după ce s-a spânzurat. Aceasta este concluzia principală privind decesul său. Nu există nicio anchetă în curs prin care moartea sa să fie considerată suspectă.

Connect-R și Misha selfie Instagram

Misha a vorbit în premieră despre ce fel de relație are cu fostul soț, Connect-R

În august 2018, Connect-R a anunţat că nu mai formează un cuplu cu Misha și că au divorțat încă din anul 2017, dar că au ţinut totul secret. Misha a vorbit în premieră despre relația cu fostul său soț, după ce au hotărât să meargă pe drumuri separate.

george burcea andreea bălan

Cum le-a răspuns Andreea Bălan celor care au spus că și-a înscenat problemele de sănătate

Andreea Bălan nu are liniște după ce a trecut printr-un moment de cumpănă. Pe 4 martie, ea a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană. Mai nou, Andreea Bălan a trebuit să le răspundă celor care susțin că și-a înscenat problemele de sănătate pentru publicitate și bani.