Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan VOLTAJ - mi-e dor de---

2690 articole scrise de lucian.rudi

oana gina matache delia

Ce promisiune i-a făcut Delia mamei sale înainte de a deveni celebră

De Ziua Femeii, Delia și-a amintit de promisiunea făcută mamei sale. Pe Instagram a postat o fotografie cu mama sa, Gina Matache și sora sa mai mică, Oana. Delia a scris la descrierea postării: "Bucuria se traieste, se impartaseste, se povesteste – in familie. La multi ani!"

Demi Lovato selfie Instagram

Demi Lovato, gest ciudat după despărțirea de Henry Levy. Ce cadou și-a făcut

Demi Lovato s-a despărțit recent de iubitul ei, designerul Henry Levy. De Ziua Femeii, Demi Lovato a făcut un gest surprinzător. Și-a trimis flori. Mai mult, și-a scris și o felicitare.

inna barcelona instagram

INNA - Tu Manera | Official Music Video

INNA revine cu cea de-a patra piesă, "Tu Manera", de pe albumul „YO” care va fi lansat primăvara aceasta. Piesa a fost compusă de INNA și produsă de David Ciente, alături de care artista a lucrat pentru fiecare dintre cele unsprezece piese de pe album, dar și “Gimme Gimme”, “Ruleta”, “Nirvana”.

Sebastian Coțofană Mădălina Petre Radu Țibulcă Dimineața Blană

Ce piese ascultă taximetriștii și vatmanii din România. Au aflat matinalii de la Dimineața Blană

Matinalii ProFM, Mădălina Petre, Sebastian Coțofană și Radu Țibulcă s-au gândit ce piese preferă românii în funcție de serviciul pe care-l au. Unele variante au fost foarte simple. De exemplu, taximetriștii ar putea asculta "Taxi" a lui What's UP.

What's UP JO dimineața blană

What's UP a spus ce face el cu banii pentru a fi fericit. Asta l-a inspirat să scrie piesa "CuBANii" | VIDEO

What's UP și JO au venit la Dimineața Blană cu banii la ei, mai precis, au adus noul single "CuBANii" pe care l-au cântat LIVE în matinalul ProFM. Whatzy a spus și care este mesajul piesei, dar și ce face el cu banii pentru a fi fericit.

Liam Howlett, Keith Flint, Maxim - The Prodigy

Decizie majoră luată de trupa The Prodigy după decesul vocalistului Keith Flint

Trupa britanică The Prodigy, care urma să cânte în închiderea festivalului de muzică Eurockeennes, a anunţat pe reţelele de socializare anularea apariției, dar și a turneului internaţional. Anunțul a venit la două zile de la moartea vocalistului Keith Flint.

Monica Bellucci la Festivalul de Film de la Cannes

Primele fotografii cu Monica Bellucci și noul iubit care este cu 18 ani mai tânăr decât ea

Monica Bellucci este una dintre cele mai frumoase femei din lume, totuși, nu prea a avut noroc în dragoste. Actrița are la activ două mariaje eșuate, dar continuă să îi facă pe mulți bărbați să viseze. Ajunsă la 54 de ani, Monica Bellucci iubește din nou. Ea a fost surprinsă cu noul iubit care este cu 18 mai tânără decât ea.

adelina pestrițu sală sexy

Imagini cu Adelina Pestrițu la sală. Arată senzațional după ce a născut

Adelina Pestrițu a revenit rapid la greutatea și formele pe care le avea înainte de naștere. Adelina trage tare la sală pentru o siluetă de invidiat, iar rezultatele sunt vizibile. Astfel, în doar șase luni de când a născut, Adelina Pestrițu arată senzațional.

andreea bălan facebook

Prima fotografie cu Andreea Bălan după ce a suferit un stop cardio-respirator

Andreea Bălan se simte mai bine după ce în timpul operației de cezariană a suferit un stop cardio-respirator, luni, 4 martie. La două zile de la acest eveniment, Andreea Bălan a postat pe contul de Facebook o fotografie cu micuța Clara Maria, însoțită de un mesaj de mulțumire adresat medicilor care au salavt-o, dar și celor care i-au trimis mesaje de încurajare.