Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE SHIFT FEAT MARIUS MOGA - SUS PE TOC

What's UP a spus ce face el cu banii pentru a fi fericit. Asta l-a inspirat să scrie piesa "CuBANii" | VIDEO

What's UP JO dimineața blană
What's UP și JO la Dimineața Blană - ProFM

What's UP și JO au venit la Dimineață Blană cu noul lor single "CuBANii", în care se vorbește despre cum poți fi nefericit chiar și atunci când ai bani. Există o vorbă celebră care spune: banii nu aduc fericirea! De la această vorbă de duh unii au și o continuare de genul: banii nu aduc fericirea, dar o întrețin. Ideea e că mulți aleargă în viață după bani și uită să mai trăiască sau să se bucure de ei. Cam asta ar fi pe scurt povestea piesei "CuBANii".

What's UP Dimineața Blană

What's UP la Dimineața Blană la ProFM

Whatzy a explicat ce face el cu banii câștigați din muzică. JO și matinalii ProFM au ascultat cu atenție sfaturile de viață ale lui What's UP, iar la final Coțofană a exclamat: omul e nebun! S-a referit la faptul că Whatzy a avut o explicație care l-a inclus și pe Sebastian Coțofană.

Sebastian Coțofană Mădălina Petre What's UP JO Radu Țibulcă

Sebastian Coțofană, Mădălina Petre, What's UP, JO și Radu Țibulcă la Dimineața Blană de la ProFM

"Cu banii nu poți să-ți cumperi sănătate, dar îți poți lua o geacă smecheră de 2.500 de lei. Cu banii când îți spune ceasul că e finalul, nu mai trece. Te duci și pe răceală. Cu banii, dacă nu ai fericire înseamnă că nu ai învățat unde să-i cheltui. Banii nu aduc fericirea dacă nu știi pe ce să-i cheltui. Piesa este despre cum cu banii îți poți bucura prietenii... Important este să avem bani să ducea țara asta la nivel înalt.", a declarat What's UP la Dimineața Blană.

What's UP  a avut parte de o petrecerea surpriză la lansarea piesei "CuBANii"

Whatzy și JO au mai povestit cum au ajuns să colaboreze la piesa "CuBANii" și cum s-au distrat la filmarea clipului. Pe 7 februarie,  artistul a prezentat în avanpremieră clipul single-ului „CuBANii” prietenilor. În plus, fără să bănuiască ce i se pregătește, What’s UP a fost sărbătorit de familie, dar și de către Smiley, CRBL, Noaptea Târziu, Connect-R, Ana Baniciu, Carine, Andra, Cătălin Măruță, DJ Sava, Shift, Adda, Dorian Popa, Marius Moga, Daragiu Alex, AMI, Raluka și Pepe, câțiva dintre invitații care au fost complici la petrecerea surpriză.

Cele mai tari imagini de la petrecerea surpriză a lui What's UP în care a lansat piesa "CuBANii"

Top citite
01 What's UP
What's UP s-a căsătorit în mare secret. De ce i-a anunțat pe invitați cu doar o seară înainte de eveniment: "Credeau că-i iau la mișto"
02 What’s UP/ Foto: Instagram
Motivul pentru care What’s UP nu poate să aibă permis de conducere: „Sunt dependent de taxi”
03 andra si what's UP
Andra e artista care i-a schimbat viața lui What's UP. Cum l-a ajutat aceasta să-și urmeze visul de a face muzică
04 What's UP
What's UP lansează continuarea hitului „Taxi": „Ruine"
05 roxana
Roxana Nemeș și WHAT'S UP au lansat Nutella's
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
WhatsUp
What’s Up a dat uitării scandalurile și a cerut-o de soție pe Alice: ”Îmi doresc trei copii cu ea!”

What’s Up, pe numele lui real Marius Marian Ivancea, a fost implicat în mai multe scandaluri și a ajuns chiar și la Poliție, însă lucrurile s-au liniștit pentru artist, iar acum trăiește momente inedite alături de Alice, femeia pe care a cerut-o de soție.

Dora Gaitanovici si  What s UP
Dora Gaitanovici, finalista Irinei Rimes de la Vocea României 2018, lansează primul său single, un feat. cu What s UP

Dora Gaitanovici, tânăra artista care a cucerit sute de mii de inimi în cadrul concursului Vocea României, lansează prima ei piesă, o colaborare cu What’s UP.

andra whats
La șapte ani de când au lansat hitul "K la meteo", What’s UP şi ANDRA se ţin de surprize şi lansează "Ţine-te bine"

La exact şapte ani de când au lansat hitul „K la meteo”, Andra şi What’s UP aniversează prima lor colaborare cu o nouă piesă împreună – „Ţine-te bine”.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă
Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
DIGI SPORT A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...