Bucuresti | 102,8FM JENNIFER LOPEZ - 2001 - LOVE DONT COST A THING (PRO FM EDIT)

Cele mai tari imagini de la petrecerea surpriză a lui What's UP în care a lansat piesa "CuBANii"

Andra What's UP petrecere surpriză
Andra și What's UP la petrecerea surpriză de la lansarea piesei "CuBANii"

Joi seară, 7 februarie,  artistul a prezentat în avanpremieră clipul single-ului „CuBANii” prietenilor. În plus, fără să bănuiască ce i se pregătește, What’s UP a fost sărbătorit de familie, dar și de către Smiley, CRBL, Noaptea Târziu, Connect-R, Ana Baniciu, Carine, Andra, Cătălin Măruță, DJ Sava, Shift, Adda, Dorian Popa, Marius Moga, Daragiu Alex, AMI, Raluka și Pepe, câțiva dintre invitații care au fost complici la petrecerea surpriză.

what's UP pepe petrecere surpriză

What's UP alături de Pepe și alți prieteni la petrecerea surpriză

Pe 8 februarie, What's UP a schimbat prefixul, a împlinit 30 de ani 

Mai mult decât atât, un colaj de mesaje și urări l-au emoționat pe artist până la lacrimi. Whatzy a încheiat seara alături de trupă sa pe scenă și a interpretat piese precum „Iarna pe val”, „Bine”, „La tine” și „Iarta-mă, mama”. Prietenii l-au sărbătorit cu o zi mai devreme, asta pentru că pe 8 februarie, What's UP a schimbat prefixul, a împlinit 30 de ani. 

Smiley, CRBL si Noaptea Tarziu petrecere What's UP

Smiley, CRBL si Noaptea Tarziu la petrecerea surpriză pentru What's UP

După ce a cucerit topurile cu hiturile „Bine”, „Taxi” și „La tine”, What’s UP colaborează cu JO și lansează prima sa piesă din acest an. Aseară, artistul a prezentat „CuBANii”, o piesă manifest despre puterea banilor și indiferența pe care oamenii o au față de lucrurile cu adevărat importante.

What's UP cântă petrecere surpriză

What's UP a cântat mai multe piese la petrecerea surpriză de lansare a piesei "CuBANii"

Single-ul este compus de către artist împreună cu Marius Moga, Robert Toma și JUNO.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Clipul, în regia lui Iulian Moga, îi are ca protagoniști pe actorii Ada Condeescu și Andrei Roșu, care joacă rolul unei familii ce nu este unită în momentele cheie ale vieții lor, dar mai ales ale vieții copilului lor.

What's UP, mama si sotia

What's UP, alături de soția sa, Simina, și îmbrățisat de mama sa

"Piesa asta a apărut atât de natural, încât nu știu cum s-o explic. Parcă am fost doar un instrument. Subiectul este destul de sensibil pentru mine și cred că a reușit să spună tot ce cred despre bani, sper să inspire și să ‚invete’ ce este cu adevărat important în această viata”, a declarat What’s UP.

AMI selfie What's UP

AMI și-a făcut un selfie cu What's UP la petrecere

În 2018, What's UP a landat mai multe piese printre care "Hana" și "Iarta-mă, mama"

What’s UP a avut un 2018 plin de lansări: “Ora 2″, “Hana”, lansată de Ziua Îndrăgostiților, apoi “Iarta-mă, mama”, un single lansat de Ziua Femeii, urmat de “Doare” și “Cu tine pe mine”.

Raluka petrecere lansare What's UP

Raluka la petrecerea de lansare a noului single "CuBANii" - What's UP

Dorian Popa iubită Babs

Dorian Popa a venit la petrecere alături de iubita lui "Babs"

Imagini cu tortul pe care l-a primit Delia de ziua ei! Artista și-a făcut și lista de cadouri

Top citite
01 What’s Up și Micky/ Foto: Instagram
Ce diferență de vârstă este între What’s Up și soția lui, Micky: „Prea tânără pentru mine”
02 What's UP
What's UP s-a căsătorit în mare secret. De ce i-a anunțat pe invitați cu doar o seară înainte de eveniment: "Credeau că-i iau la mișto"
03 What’s UP/ Foto: Instagram
Motivul pentru care What’s UP nu poate să aibă permis de conducere: „Sunt dependent de taxi”
04 smiley si gina pistol
Gina Pistol, urare picantă de ziua lui Smiley și sărut pasional în ploaie. Artistul a împlinit 40 de ani, iar Rita Ora i-a trimis mesaj
05 andra si what's UP
Andra e artista care i-a schimbat viața lui What's UP. Cum l-a ajutat aceasta să-și urmeze visul de a face muzică
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
What's UP
What's UP lansează continuarea hitului „Taxi": „Ruine"

La 8 ani de la „Taxi", super hitul fredonat de toată țara, What's UP revine cu partea a doua a poveștii și lansează „Ruine", o piesă despre dragostea și durerea ce rămân atunci când persoana iubită pleacă. Pentru „Ruine", artistul a colaborat din nou cu Marius Moga, producătorul din spatele multor single-uri de succes ce au cucerit clasamentele muzicale.

roxana
Roxana Nemeș și WHAT'S UP au lansat Nutella's

Roxana Nemeș s-a întors cu forțe noi de la “Survivor România” și lansează o super piesă, o colaborare de excepție cu nimeni altul decât What’s UP.

WhatsUp
What’s Up a dat uitării scandalurile și a cerut-o de soție pe Alice: ”Îmi doresc trei copii cu ea!”

What’s Up, pe numele lui real Marius Marian Ivancea, a fost implicat în mai multe scandaluri și a ajuns chiar și la Poliție, însă lucrurile s-au liniștit pentru artist, iar acum trăiește momente inedite alături de Alice, femeia pe care a cerut-o de soție.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere