Bucuresti | 102,8FM The Official 40 cu VENGER DUA LIPA - OFF40 - HOUDINI

Gina Pistol, urare picantă de ziua lui Smiley și sărut pasional în ploaie. Artistul a împlinit 40 de ani, iar Rita Ora i-a trimis mesaj

smiley si gina pistol
Smiley și Gina Pistol / Foto: Instagram

Smiley a împlinit 40 de ani, ocazie care nu putea rămâne nemarcată. Înainte de a petrece cu prietenii și familia, artistul și proaspăta lui soție, Gina Pistol s-au distrat pe cinste la concertul Depeche Mode din București, care a adunat zeci de mii de spectatori.

Cei doi îndrăgostiți au dansat în ploaie la spectacol și s-au sărutat cu foc, momente surprinse de prietenii lor. De altfel, Gina a ținut să-i facă o declarație mai picantă partenerului ei. "La mulți ani! Restul îți urez când urci în dormitor", a scris fosta prezentatoare tv pe Instagram, în dreptul a două instantanee care-i arată cu părul și hainele ude fleașcă.

Citește și: Gina Pistol a vrut să se despartă de Smiley. Soția artistului a dezvăluit totul: „Îmi venea să mă duc mâncând pământul”

smiley si gina pistol

Smiley și Gina Pistol / Foto: Instagram

Petrecere surpriză de ziua lui Smiley și urare de la Rita Ora

De altfel, Gina și prietenii lui Smiley au pus la cale o petrecere surpriză pe cinste. Au împânzit Bucureștiul cu panouri și pancarte cu versuri din melodiile cântărețului și l-au dus într-un loc în care s-au distrat și au dansat ore-n șir în cinstea lui. Mai mult, și celebra Rita Ora, pentru care Smiley și gașca lui de producători au scris muzică, i-a trimis un mesaj video aniversar.

"Bună, Smiley, sunt Rita Ora, Ce faci? Vreau să-ți urez la mulți ani cu adevărat incredibili. Ai grijă de tine! Un pupic mare", i-a transmis britanica. "Cică sunt Rita Ora, de parcă nu aș fi recunoscut-o", a spus și Smiley, uimit și încântat de surpriză.

Citește și: Gina Pistol și Smiley, imagini din luna de miere din sudul Franței. Fanii au reacționat: „Să vă bucurați de fiecare moment”

rita ora si smiley

Rita Ora i-a trimis un mesaj aniversar lui Smiley. / Foto: Instagram

Artistul a rămas de mai multe ori fără cuvinte pe parcursul zilei, datorită surprizelor care s-au ținut lanț. Soția lui l-a sorbit din priviri și l-a sărutat cu foc, fiica a stat la pieptul lui, iar prietenii i-au urat și l-au surprins pe parcursul întregii zilei. Mai mult, i-au lansat și o piesă fără ca el să știe.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Povestea sacoului special, cu zeci de poze, purtat de Smiley la nuntă. Cine i l-a dăruit: “Suntem prieteni de peste 20 de ani”

Galerie foto

Top citite
01 Paris Jackson/ Profimedia
Paris Jackson, seducătoare la petrecerea lui Elton John. Fiica lui Michael Jackson a apărut într-o rochie total transparentă
02 Gina Pistol
Femeia care a crescut-o pe Gina Pistol, după ce vedeta a fost abandonată de mama ei, a rupt tăcerea: „A lăsat-o la mine și a plecat”
03 Phil Collins
Phil Collins, urare de la iubita lui fiică, de ziua lui. Actrița Lily Collins: "Te iubesc până în vârful celui mai înalt munte"
04 Smiley și Gina Pistol au plecat în vacanță cu Josephine/ Foto: Instagram
Smiley și Gina Pistol au plecat în vacanță cu Josephine. Unde s-au cazat și cât costă un sejur la complexul de lux: „Este fix pe plajă”
05 oana radu
Oana Radu și-a sărbătorit ziua de naștere cu fast. Pe fostul soț nu l-a invitat: "Trebuie să ne vindecăm un pic, să ne liniștim"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Smiley
Smiley, victima unei escrocherii. Artistul trage un semnal de alarmă: „Se cer bani sau alte lucruri nebune”

Smiley a devenit victima unei escrocherii în mediul online. Artistul în vârstă de 40 de ani și-a avertizat fanii că au fost ceruți bani în numele său și a explicat totul într-un videoclip postat pe rețelele de socializare. 

Gina Pistol
Gina Pistol, adevărul despre relația cu părinții ei: „S-a rupt legătura noastră emoțională”

Gina Pistol este foarte fericită cu viața pe care o are în prezent. Fosta prezentatoare TV a luat o pauză de la cariera sa în televiziune și s-a axat pe viața de familie, după ce s-a căsătorit cu Smiley și a devenit mama unei fetițe. Cu toate acestea, Gina a dezvăluit că a plecat cu foarte multe răni nevindecate din copilărie, care au condus mai târziu la o ruptură emoțională între ea și părinții ei. 

smiley
Smiley, despre momentul când a fost oprit de polițiști. Artistul a rămas fără permisul de conducere: „Nu eram într-o localitate”

Smiley a fost prins de polițiști în drum spre Tulcea, conducând cu o viteză mult peste limita legată. Artistul a rămas atunci fără permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile, iar recent, acesta a povestit ce i-a spus agenții de la Poliția Rutieră atunci când l-au oprit. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

DIGI WORLD O gaură neagră cu o masă record de 33 de ori mai mare decât a Soarelui, descoperită din întâmplare în Calea Lactee
O gaură neagră cu o masă record de 33 de ori mai mare decât a Soarelui, descoperită din întâmplare în Calea Lactee

O gaură neagră cu o masă record de 33 de ori mai mare decât a Soarelui, descoperită din întâmplare în Calea Lactee

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...