Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE J BALVIN - 6 AM

Ce diferență de vârstă este între What’s Up și soția lui, Micky: „Prea tânără pentru mine”

What’s Up și Micky/ Foto: Instagram
What’s Up și Micky/ Foto: Instagram

După divorțul de Simina, What’s Up și-a găsit liniștea în brațele lui Micky, femeia care i-a devenit soție în mare secret. Ceremonia a avut loc la finalul anului 2023, iar invitații au aflat că își unesc destinele cu o seară înainte. După ce a trecut prin unele dezamăgiri în dragoste, artistul și-a dorit să păstreze cât mai departe de ochii publicului relația.

Între What’s Up și soția lui există o diferență de vârstă de 11 ani, dar asta nu i-a împiedicat să-și trăiască povestea de iubire. Artistul spune că Micky l-a fermecat din prima clipă, dar până și el a considerat că este cam tânără. Ea are 24 de ani, iar cântărețul 35. Prima lor întâlnire a avut loc în 2021.

Citește și: Motivul pentru care What’s UP nu poate să aibă permis de conducere: „Sunt dependent de taxi

„Când ne-am cunoscut, am întins mâna și m-am blocat. Am zis: ‘Doamne, ce fată frumoasă, prea tânără pentru mine’. Eu am 35 și ea 24, 11 ani între noi. Noi suntem în mare, vâslim spre mal, când vrea Dumnezeu, ajungem și la mal, dar noi vâslim”, a spus artistul în cadrul unei emisiuni.

Momentan, What’s Up și soția lui locuiesc într-o casă închiriată. Artistul are în curte și câteva găini, primite de la socrul său. Micky este vegetariană, iar el este pe cale să-i urmeze exemplul.

„Noi stăm în chirie la o curte. Avem și găini, le-am primit de la tata socru. Apreciez cel mai mult la ea faptul că mi-a redat dorința de a trăi. Mi-a dat poftă să mai muncesc, să mai trăiesc și sper să vină mulți copii. Soția mea este vegetariană convinsă, iar eu am început mai rar să mănânc carne, încerc și eu să fiu cât pot să fiu vegan”, mai spune What’s Up.

Citește și: Andra e artista care i-a schimbat viața lui What’s UP. Cum l-a ajutat aceasta să-și urmeze visul de a face muzică

La finalul lui 2023, What’s Up și Micky au făcut nunta. Deși au planificat din timp evenimentul, familiile și prietenii lor au primit invitațiile cu o seară înainte.

„Cu o seară înainte de eveniment i-am anunțat”, a spus Micky. „Toți verii, toate neamurile, prietenii mi-au zis dacă sunt neserios, pentru că i-am sunat cu o seară înainte de nuntă. Eu le-am spus că i-am chemat așa pentru că nu vreau dar la nuntă, vreau doar să vină oameni care să-și facă timp pentru noi. Au venit 30 de oameni la masă, am făcut-o pe Calea Victoriei. Pentru noi a fost o nuntă foarte mare, pentru că au fost oameni care au vrut să ne vadă. Cam asta a fost nunta noastră”, a completat și What’s Up.

Galerie foto

Top citite
01 24th Annual Latin GRAMMY Awards - Arrivals
Shakira, adevărul despre viața ei sentimentală, după despărțirea de Pique: „Nu ar trebui să-mi placă bărbații după ce mi s-a întâmplat”
02 Ana Baniciu/ Foto: Instagram
Ana Baniciu a povestit cum a fost experiența nașterii prin cezariană. Artista a trăit momente dificile: „Bătăile inimii scădeau”
03 Andreea Bălan/ Foto: Instagram
Bronzată, într-un costum de baie alb și cu pantofi cu toc în picioare, Andreea Bălan a atras toate privirile la piscină
04 Inna / Foto: Instagram
Inna s-a plimbat în costum de baie pe skateboard. Artista a întors toate privirile în jurul ei: „Ești ca o căprioară”
05 Dalton Gomez și noua lui iubită, Maika / Profimedia Images
Dalton Gomez, fostul soț al Arianei Grande, iubește din nou. Cine este Maika, femeia care i-a cucerit inima după divorțul de artistă
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Antonia / Foto: Instagram
Imaginile cu Antonia din vacanță au ridicat temperaturile în mediul online. Costumul de baie i-a scos în evidență tot: „Ați dat zoom?”

Antonia, considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, a făcut furori pe rețelele de socializare cu cele mai recente imagini din vacanță. Logodnica lui Alex Velea și-a etalat silueta fără cusur într-un costum de baie provocator, iar fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii. 

Ana Baniciu/ Foto: Instagram
Ana Baniciu, primele declarații după ce a devenit mamă: „Sunt cu bebe. Toate sunt bune”

Ana Baniciu a făcut primele declarații după ce a devenit mamă. Artista, aflată în spital, este bine și savurează fiecare moment petrecut alături de fiul ei. Deși a dorit să nască natural, din cauza unei sarcini mari, medicul a optat pentru cezariană, iar acum artista are nevoie de o perioadă mai lungă de recuperare.

Connect-R și fiica lui, Maya/ Foto: Instagram
Connect-R, despre momentul când Maya, fiica lui, a fost la un pas de moarte: „Nu conștientizam că aș putea s-o pierd”

Connect-R este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, având o carieră de succes în industria muzicală, dar și o viața împlinită de când a devenit tată. Cu toate acestea, artistul în vârstă de 41 de ani nu a fost ocolit de probleme, cel mai cumplit moment din viața sa fiind atunci când Maya a fost la un pas de moarte.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Fiica Iuliei Albu se pregătește pentru admiterea la liceu. Vedeta a dat tot din casă: „Are tot felul de drame existențiale”
Fiica Iuliei Albu se pregătește pentru admiterea la liceu. Vedeta a dat tot din casă: „Are tot felul de drame existențiale”

Fiica Iuliei Albu se pregătește pentru admiterea la liceu. Vedeta a dat tot din casă: „Are tot felul de drame existențiale”

FILM NOW Tommy Lee Jones, fotografiat în public cu soția și copiii lui. Actorul de 77 de ani este unul dintre cei mai discreți de la Hollywood
Tommy Lee Jones, fotografiat în public cu soția și copiii lui. Actorul de 77 de ani este unul dintre cei mai discreți de la Hollywood

Tommy Lee Jones, fotografiat în public cu soția și copiii lui. Actorul de 77 de ani este unul dintre cei mai discreți de la Hollywood

DIGI WORLD Semnalul transmis de corpul tău care te avertizează că nu ar trebui să bei cafea. Poți face un test simplu în oglindă
Semnalul transmis de corpul tău care te avertizează că nu ar trebui să bei cafea. Poți face un test simplu în oglindă

Semnalul transmis de corpul tău care te avertizează că nu ar trebui să bei cafea. Poți face un test simplu în oglindă

DIGI ANIMAL WORLD Turiștii din Italia sunt în alertă. Plajele au fost invadate de „viermele de foc”, care poate ajunge până la 30 centimetri
Turiștii din Italia sunt în alertă. Plajele au fost invadate de „viermele de foc”, care poate ajunge până la 30 centimetri

Turiștii din Italia sunt în alertă. Plajele au fost invadate de „viermele de foc”, care poate ajunge până la 30 centimetri

DIGI LIFE Schimbările climatice au cauzat, în medie, 26 de zile suplimentare de căldură extremă, în ultimul an. Cele mai afectate 5 țări
Schimbările climatice au cauzat, în medie, 26 de zile suplimentare de căldură extremă, în ultimul an. Cele mai afectate 5 țări
DIGI24 Analiza lui Traian Băsescu pentru prezidențiale. Ce s-ar întâmpla dacă Ciolacu și Ciucă ar fi contracandidați. Ce șanse ar avea Geoană
Analiza lui Traian Băsescu pentru prezidențiale. Ce s-ar întâmpla dacă Ciolacu și Ciucă ar fi contracandidați. Ce șanse ar avea Geoană
DIGI SPORT Cum ne-a numit țara selecționerul Ucrainei, după rezultatul care a luat pe nepregătite lumea fotbalului
Cum ne-a numit țara selecționerul Ucrainei, după rezultatul care a luat pe nepregătite lumea fotbalului
DIGI FM Anca Țurcașiu a devenit bunică la 54 de ani. Ce nume special va purta nepoata ei
Anca Țurcașiu a devenit bunică la 54 de ani. Ce nume special va purta nepoata ei
UTV (VIDEO) Reactia lui Babasha dupa ce a fost huiduit la concertul celor de la Coldplay: “Am avut inainte o proba de sunet cu Chris Martin si lui i-a placut foarte tare de mine”
(VIDEO) Reactia lui Babasha dupa ce a fost huiduit la concertul celor de la Coldplay: “Am avut inainte o proba de sunet cu Chris Martin si lui i-a placut foarte tare de mine”