Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT ADI ISTRATE - REGRETI (M2)

2690 articole scrise de lucian.rudi

katy perrry meme rochie premiile Grammy

Cele mai tari meme-uri cu ținuta nefericită a lui Katy Perry de la premiile Grammy 2019

Ca în fiecare an, ținutele vedetelor de la premiile Grammy sunt puse sub lupă. La unele nici nu e cazul să faci o analiză atât de profundă, alegerile nefericite sunt evidente. Printre cele care la premiile Grammy din 2019 au cam dat-o în bară cu alegerea ținutelor s-a aflat și Katy Perry. După gală, netul s-a umplut de meme-uri în legătură cu outfit-ul artistei.

mihai-margineanu-vine-joi-la-alarma-profm-cu-muzica-din-noul-serial-protv-zlas-fierbinti

Actorii din "Las Fierbinţi", alături de Mihai Mărgineanu în concert la Sala Palatului

O parte din distribuția serialului Las Fierbinți va fi alături de Mihai Mărgineanu, la concertul pe care acesta îl va susține la Sala Palatului pe 25 februarie. Alături de muzician, vor urca pe scenă actori din serial, printre care Mihai Bobonete (Bobiţă), Anca Dumitra (Gianina), Adrian Vancica (Celentano) şi Gheorghe Ifrim (Vasile).

Lil' Kim ținută sexy Săptămâna Modei de la New York

Lil' Kim, apariție surpriză la Săptămâna Modei de la New York! A defilat într-o ținută cu un decolteu uriaș

Lil' Kim a avut o apariție surprinzătoare la Săptămâna Modei de la New York. Artista a defilat în cadrul noii colecții a brand-ului The Blonds. Lil a purtat o ținută mulată cu un decolteu uriaș, deși acest outfit nu a fost în avantajul său.

justin bieber instagram

Justin Bieber suferă de aceeași boală ca Selena Gomez! Acesta este motivul pentru care a amânat nunta

Justin Bieber și soția sa din acte, Hailey Baldwin, au amântat nunta de câteva ori, iar acum s-a aflat care este motivul principal. Justin suferă de aceeași boală ca Selena Gomez. Artistul caută medicii buni pentru a-l trata de depresie. Aceleași probleme le are de câțiva ani și fosta sa iubită, Selena Gomez.

alex velea blana cool instagram

Alex Velea oferă de 10.000 de euro celui care-i găsește laptop-ul. Iată ce se află în el

Alex Velea și protejații săi de la Golden Boy Society au rămas fără multe piese după ce le-a fost furat laptop-ul pe care se aflau și alte proiecte muzicale. Alex Velea a anunțat că oferă 10.000 de euro celui care-i înapoiază laptop-ul.

freddie-mercury-final

Rami Malek, dezvăluire emoționantă despre Freddie Mercury. Cum a ajuns Queen să cânte la Live Aid

Rami Malek a câştigat premiul BAFTA pentru cel mai bun actor în rol principal datorită interpretării sale din filmul "Bohemian Rhapsody", duminică, 10 februarie, la Londra, la cea de-a 72-a ediţie a galei. La interviurile de pe covorul roșu, Rami Malek a făcut o dezvăluire emoțioantă despre Freddie Mercury și cum a ajuns să cânte trupa Queen la Live Aid.

Armin van Buuren NEVERSEA 2018

NEVERSEA 2019 | Au fost anunțați artiștii care vor cânta. Printre ei G-Eazy, Last Frequencies, Afrojack

Organizatorii festivalului NEVERSEA au anunțat o parte din artiștii care vor cânta la cea de-a treia ediție a evenimentului. Printre cei confirmați sunt Afrojack, G-Eazy, Jessie J, Lost Frequencies, Steve Aoki, Rudimental DJ, Jamie Jones, Tale of Us, Andy C, Chinese Man, Flux Pavilion, Sub Focus DJ Set & ID, Wilkinson DJ Set & MC AD-APT.

inna miguel petrecere ROC NATION

INNA, alături de Jay-Z, Beyonce, Usher, DJ Khaled, la brunch-ul ROC NATION

INNA a fost invitată ieri la brunch-ul ROC NATION, casă de discuri care o reprezintă în Statele Unite, eveniment care a avut loc în Los Angeles. La acest eveniment au mai participat Jay-Z, Beyonce, DJ Khaled, Usher, Miguel sau P Diddy.

Selena Gomez decolteu

Fotografii unice cu Selena Gomez în costum de baie. Iată cu cine s-a distrat artista la plajă

Selena Gomez a depășit problemele majore pe care le-a avut după despărțirea de Justin Bieber. Selena s-a obișnuit cu gândul că Justin s-a căsătorit cu modelul Hailey Baldwin și că anul acesta vor face nunta. Așadar, Justin Bieber este istorie pentru ea. Cântăreața și-a luat prietenele și s-au distrat la plajă.