Bucuresti | 102,8FM TOPIC - BREAKING ME

2690 articole scrise de lucian.rudi

Andra What's UP petrecere surpriză

Cele mai tari imagini de la petrecerea surpriză a lui What's UP în care a lansat piesa "CuBANii"

What's UP a avut parte de o petrecere surpriză la lansarea noului său single "CuBANii", care este o colaborare cu JO. Whatzy se aștepta la o lansare clasică, dar totul s-a transformat într-un party total.

Laurențiu Duță

Așa arată Ianula, soția lui Laurențiu Duță! Fotografii unice cu cei doi

Laurențiu Duță este foarte discret în ceea ce privește viața personală. Puțini știu că Laurențiu, unul din componeții trupei 3 Sud Est, o cunoaște pe Ianula din școala generală. Povestea lor de dragoste s-a transformat în căsătorie în anul 2006. Cei doi au o fetiță pe nume Lorena. Iată câteva fotogtafii unice cu Laurențiu Duță și soția lui, Ianula.

dorian popa facebook

Hatz Show-ul lui Dorian Popa este aproape gata! Ce include biletul "Super VIP Hatz"

Dorian Popa pregateste un concert-eveniment unic în România - Hatz Show. Pe 28 martie, ora 19:00, Dorian Popa va aduce în acelasi loc cele două ipostaze celebre: cea de entertainer și cea de performer. Una dintre categoriile de bilete puse în vânzare este Super VIP HATZ, cu un număr limitat, care include o experiență inedită, funny și provocatoare, dar și multe cadouri surpriză.

J Balvin Nicki Jam conferință Billboard

J. Balvin, Nicky Jam şi Ozuna vor concerta în România la vară, în cadrul festivalului El Carrusel

J. Balvin, Nicky Jam şi Ozuna se numără printre primele nume anunţate pentru cea de-a doua ediţie a festivalului El Carrusel, care va avea loc în perioada 27 - 30 iunie, pe scenele de la complexul Romexpo din Bucureşti. Anul trecut, la prima ediție au concertat printre alții Maluma și Luis Fonsi.

michael bolton instagram august 2018

Michael Bolton a adormit în timpul unei emisiuni în direct. Realizatorii TV au izbucnit în râs | VIDEO

Michael Bolton a oferit imaginile zilei, după ce ar fi adormit în cadrul unei emisiuni televizate. Gazdele show-ului au observat că Michael moțaia, așa că au încercat să-l trezească. La un moment dat au izbucnit în râs.

delia tort aniversare 37 de ani

Imagini cu tortul pe care l-a primit Delia de ziua ei! Artista și-a făcut și lista de cadouri

Pe 7 februarie, Delia își aniversează ziua de naștere prin muncă Totuși, în pauzele de filmări Delia are timp să posteze imagini cu mesajele și cadourile pe care le-a primit deja. Cântăreața a postat o fotografie cu tortul din care va gusta după ce se va termina ziua de muncă. Am putea denumi acest tort - Acadelia, după seria de concerte pe care le susține Delia în cadrul turneului cu același nume.

adelina pestrițu dimineața blană

Adelina Pestrițu a dezvăluit de cine a fost îndrăgostită nebunește! "Puteam să mă fac preș" | VIDEO

Adelina Pestrițu a fost invitată la Dimineața Blană, unde a avut parte de câteva provocări din partea matinalilor ProFM. Printre altele s-a vorbit și despre muzică și de idolii pe care i-a avut Adelina. Așa am aflat de ce bărbat din România a fost îndrăgostită și după ce trupă era disperată.

maluma tuns de copii

Maluma s-a lăsat tuns de copii bolnavi de cancer! Iată cum arată acum

Maluma a arătat că este un tip cool și cu suflet. Artistul latino i-a vizitat pe copiii internați în Spitalul Baptist pentru bolnavi de cancer din Miami. Aceștia au vrut să-i schimbe look-ul, iar artistul a acceptat. Copiii l-au tuns, dar și s-au distrat. Totul a fost filmat și iată cum arată acum Maluma.

Jennifer Lawrence ședință foto 'Red Sparrow'

Actriţa Jennifer Lawrence s-a logodit cu Cooke Maroney! Cum arată bărbatul care a cucerit-o

După o jumătate de an de relație, Jennifer Lawrence și Cooke Maroney s-au logodit. Recent, Lawrence, în vârstă de 28 de ani, a fost fotografiată purtând un inel masiv pe degetul rezervat de obicei bijuteriilor prin care se oficializează o logodnă. Cine este bărbatul care a cucerit-o pe Jennifer?