Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA MISHA MILLER - UN MINUT

2690 articole scrise de lucian.rudi

ariana grande filmări 7 rings

Grammy 2019 | Ariana Grande nu va participa la gală după ce s-a certat cu producătorii

Ariana Grande va lipsi de la gala premiilor Grammy din acest an, care se va desfășura pe 10 februarie în Los Angeles. Deși era inclusă pe afișele de promovare, Ariana Grande a anunțat că nu va participa, din cauza faptului că s-a certat cu producătorii. Ea trebuie să cânte în timpul galei, dar apariția a fost anulată. În locul ei a fost confirmată Lady Gaga, care va interpreta piesa "Shallow".

19. Eminem -  Câștiguri totale: 50 milioane dolari

Eminem, impresionat de comediantul Chris D’Elia’s! "M-a imitat perfect, chiar am crezut că sunt eu"

Eminem a fost impresionat de modul cum l-a imitat comediantul Chris D’Elia’s. După ce a văzut prestația acestuia, Eminem a postat pe Tweeter mesajul: "Incredibil! Pentru patru secunde am crezut că sunt chiar eu".

Kit Harington Rose Leslie Game of Thrones

Kit Harington i-a spus soției sale cum se termină Game Of Thrones. Rose nu a mai vorbit cu el trei zile

Kit Harington i-a spus soției cum se va termina ultimul sezon din Game of Thrones, iar aceasta nu a mai vorbit cu el timp de trei zile. Kit și Rose au jucat împreună în serial. Kit îl interpretează pe Jon Snow, iar Rose a fost personajul Ygritte, care a apărut în 17 episoade.

dan bălan katerina begu dragostea din tei

Dan Bălan a fost cucerit de această variantă a piesei "Dragostea din tei" de la Vocea Ucrainei | VIDEO

Dan Bălan, fostul membru al trupei O-Zone este antrenor la Vocea Ucrainei, în noul sezon. La audițiile pe nevăzute, Dan a fost cucerit de varianta piesei "Dragostea din Tei", interpretată de Katerina Begu, în vârstă de 26 de ani.

Antonia machiaj Instagram

Șase momente în care machiajele Antoniei i-au pus în valoare frumusețea. Care ți se pare cel mai reușit?

Antonia este una dintre cele mai frumoase artiste din România și nu numai. Totuși, frumusețea este uneori ajutată și de machiajele profesioniste, care scot și mai mult în evidență trăsăturile. Este și cazul Antoniei, care apelează la make-up artiști, printre ei aflându-se Ema Uta.

Dua Lipa Revelion 2019

Dua Lipa le-a declarat război haterilor care comentează fără argumente. Iată ce mesaj le-a transmis

Dua Lipa nu a mai suportat comentariile haterilor și a decis să le transmită un mesaj celor care comentează la postări fără argumente și o fac doar din răutate, invidie, etc. Artista și-a îndemnat urmăritorii să fie mai pozitivi și să vadă și lucrurile bune care se întâmplă în jurul lor.

Bradley Cooper Lady Gaga A star is Born

Bradley Cooper este terifiat de faptul că trebuie să cânte cu Lady Gaga piesa "Shallow" la premiile Oscar

Au mai rămas puține zile până la gala decernării premiilor Oscar care se va desfășura în noaptea de 24 spre 25 februarie. Se știe deja că Bradley Cooper și Lady Gaga vor cânta piesa "Shallow" în cadrul galei. Bradley Cooper este absolut terifiat de faptul că o poate da în bară sau se poate face de râs cu prestația sa.

Lady Gaga și Bradley Cooper la premiera filmului

Pariul inedit făcut de Elton John în legătură cu piesa "Shallow" cântată de Lady Gaga și Bradley Cooper

Elton John a făcut un pariu inedit cu Mark Ronson, producătorul piesei "Shallow", care este inclusă pe coloana sonoră a filmului "A Star os Born". Melodia este interpretată de Lady Gaga și Bradley Cooper și a devenit un hit.

Naomi Campbell la Săptămâna Modei de la Paris

Liam Payne a oferit detalii picante din relația cu Naomi Campbell. Așa a cucerit-o cântărețul

Liam Payne și Naomi Campbell formează cel mai fierbinte cuplu al momentului. La două luni după ce s-au cunoscut, Liam a vorbit despre relația cu supermodelul Naomi Campbell. El chiar a dat detalii picante din intimitatea lor.