Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM TEDDY SWIMS - THE DOOR

2690 articole scrise de lucian.rudi

novak djokovic australian open

Novak Djokovic a făcut show după ce a câștigat Australian Open. Cum l-a imitat pe un jurnalist italian

Novak Djokovic a oferit viralul zilei la conferința de presă, după ce a câștigat pentru a șaptea oară Australian Open, un record absolut. Niciun alt jucător nu a mai reușit acestă performanță. Djokovic este celebru pentru glumele sale, dar și pentru momente hilare pe care le provoacă. Sârbul a făcut show în momentul în care un jurnalist italian încerca să-i pună o întrebare.

bradley cooper lady gaga concert las vegas

Surpriză la concertul lui Lady Gaga! Bradley Cooper a urcat pe scenă și a cântat alături de ea "Shallow"

Lady Gaga și-a suprins fanii la finalul concertului din Las Vegas, de vineri, 25 ianuarie. Artista l-a invitat pe scenă pe partererul său din filmul "A Star is Born", Bradley Cooper. Au cântat împreună piesa "Shallow", inclusă pe coloana sonoră a pelicului în care joacă amândoi.

Celine Dion și Pepe Munoz Paris

Celine Dion s-a afișat cu noul iubit, care este cu 16 mai mai tânăr decât ea

Celine Dion are un nou iubit care este cu 16 ani mai mic decât artista. Celine și Pepe Munoz au venit împreună la Săptămâna Modei de la Paris. Celine de dansatorul spaniol Pepe Munoz, în vârstă de 34 de ani, noul său iubit.

shakira rabiosa

Fotografiile pe care Shakira le vrea șterse de pe internet. Iată ce făcea acum 25 de ani

În ziua de azi, toată lumea a auzit de Shakira, dar acum 25 de ani era o necunoscută care-și dorea să ajungă cineva. Shakira a început cu telenovelele în drumul ei către succes. Imaginea ei de atunci este complet diferită față de cea de acum, dar este firesc, au trecut 25 de ani. Shakira ar vrea șterse de pe internet anumite imagini cu ea, dar în permannență apar fotografii cu ea din acea perioadă.

Kit Harington și Emilia Clarke la filmările Game of Thrones

Kit Harington a renunțat la imaginea din Game of Thrones. S-a tuns și și-a lăsat mustață

Kit Harington a așteptat ani de zile să se tundă sau să-și schimbe look-ul, asta pentru pe timpul filmărilor la Game of Thrones avea interzis acest lucru. Acum că a terminat cu Game of Thrones, ultimul sezon fiind programat să aibă premiera la jumătatea lunii aprilie, Kit a decis să se tundă cum dorește. Mai mult, și-a lăsat și mustață, iar fanele sunt dezamăgite.

motans-1

"The Motans Grand Concert" – un show unic, cu un concept suprarealist | 31 mai, la Arenele Romane

Evenimentul “The Motans Grand Concert” care va avea loc pe 31 mai, la Arenele Romane din București, va fi unul plin de surprize, emoții și elemente inedite, propunându-și să creeze o punte între artă și societate, între fantezie și realitate.

andra cătălin mărută vacanța 2018

Andra este din nou însărcinată? Primele declarații ale lui Cătălin Măruță

În ultima perioadă au apărut tot mai multe zvonuri că Andra ar fi din nou însărcinată. Soțul ei, Cătălin Măruță, a vorbit deschis despre acest subiect și a risipit toate scenariile.

nathan adrian spital cancer

Nathan Adrian, multiplul Campion Olimpic la natație, a fost diagnosticat cu cancer

Nathan Adrian, de cinci ori medaliat cu aur la Jocurile Olimpice, a declarat că a fost diagnosticat cu cancer testicular. Înotătorul de 30 de ani a povestit urmăritorilor săi de pe Instagram cum a aflat că are cancer. Nathan a spus că nu se simțea bine și credea că este de la gripă.

Bryan Singer regizorul filmului Bohemian Rhapsody

Bryan Singer, regizorul filmului "Bohemian Rhapsody, implicat într-un uriaș scandal sexual

La numai o zi după ce filmul "Bohemian Rhapsoy" a primit cinci nominalizări la premiile Oscar, regizorul lui, Bryan Singer, este implicat într-un uriaș scandal sexual. Publicația The Atlantic a publicat o investigație în care mai multe persoane îl acuză pe regizor de acte sexuale cu minori.