Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER MANUEL RIVA - STRANGERS TO LOVERS

2690 articole scrise de lucian.rudi

meme kylie jenner ou record instagram

Cele mai tari meme-uri cu Kylie Jenner după ce un "ou" a doborât recordul ei de like-uri pe Instagram

Recent, Kylie Jenner nu mai este vedeta cu cele mai multe like-uri pe Instagram la o singură postare. O fotografie banală cu un ou a detronat-o. Din acel moment au început să apară meme-uri cu Kylie Jenner și oul care a detronat-o.

Tom Hardy la premiera filmului

Tom Hardy a ales un nume suprinzător pentru băiețelul său nou-născut

Actorul Tom Hardy a devenit tată pentru a treia oară. Soția Charlotte Riley a născut un băiețel, căruia cei doi i-au ales un nume surprinzător. Este vorba de Forrest. Dacă acest nume îți aduce aminte de filmul "Forrest Gump" cu Tom Hankd ]n rolul principal, atunci e bine să știi că și Tom & Charlotte s-au gândit la același lucru.

rihanna instagram

Rihanna și-a dat tatăl în judecată! Iată ce acuzații îi aduce

Rihanna a ajuns la proces cu tatăl său după ce acesta s-a folosit de numele brand-ului Fenty pentru a face bani. Acesta este înregistrat de cântăreaţa într-o afacere. Tatăl Rihannei, Ronald Fenty, alături de prietenul său Moses Perkins sunt acuzați că ar fi cerut bani în numele Rihannei.

jason-momoa-10YearChallenge

#10YearChallenge | Cum arătau starurile acum zece ani și cum arată în prezent

10 Year Challenge este cea mai nouă provocare care a devenit virală pe rețelele de socializare. Mai în glumă, mai în serios, tot mai mulți au acceptat provocarea și au postat fotografii de acum 10 ani, alături de cele de acum.

Justin Bieber și Hailey Baldwin, Los Angeles

Justin Bieber și Hailey Baldwin au stabilit data nunții. Iată cine se află printre invitați

Justin Bieber și Hailey Baldwin vor face cununia religioasă foarte curând. Deja se știe data și cam care sunt invitații care vor veni la petrecerea de nuntă.

Antonia-zambet-dimineata-blana

Antonia a strâns zeci de mii de like-uri cu această ținută atipică. Ar putea deveni un nou trend

Antonia este un trendsetter și demonstreză acest lucru cu stilul său vestimentar. De altfel. a avut și o colecție de haine cu imaginea sa. Antonia are un stil vestimentar original, fie că vorbim de ținute elegante, casual sau sport.

jon-snow-trailer-game-of-thrones-ultimul-sezon

Detaliul din noul trailer la Game of Thrones care dă indicii despre finalul serialului

S-a anunțat oficial data când va avea loc premiera ultimului sezon al serialului Game of Thrones. Este vorba de 15 aprilie 2019. "Începutul sfârșitului, în 90 de zile, 23 de ore și 55 de minute", scrie la postarea de pagina oficială HBO. Anunțul a fost însoțit și de un trailer.

ariana-grande-clip-7rings-instagram

Imagini în premieră de la filmările clipului "7 Rings" al Arianei Grande

După succesul major obținut cu piesa "Thank U, Next", lansată la sfârșitul anului trecut, Ariana pregătește lansarea unui nou single de pe noul ei album. Este vorba de "7 Rings" care va apărea pe piață pe data de 18 ianuarie.

selena-gomez-instagram

Selena Gomez și-a reluat activitatea pe Instagram. Ce fotografie și ce mesaj a postat

Selena Gomez s-a întors în social media după perioada grea pe care traversat-o în ultimele luni, care a culminat cu internarea într-o clinică de psihiatrie. Ea a suferit o nouă cădere în lupta sa cu depresia și anxietatea, de care suferă de câțiva ani.