Bucuresti | 102,8FM EVA TIMUS - IMUNI LA BINE

2690 articole scrise de lucian.rudi

Heidi Klum la petrecerea Warner Bros de la Globurile de Aur

Heidi Klum, ținută transparentă și sexy la petrecerea de după Globurile de Aur

Ediția din 2019 a Globurilor de Aur a fost una de neuitat din punct de vedere al ținutelor de pe covorul roșu, dar mai ales a celor de la petrecerile de după gală. Modelul Heidi Klum a purtat o rochie îndrăzneață.

Irina Shayk - Bradley Cooper

Irina Shayk și Bradley Cooper au atras toate privirile cu ținutele lor la Globurile de Aur

Irina Shayk, fosta iubită a lui Cristianp Ronaldo, a impresionat cu ținuta sa la Globurile de Aur, gală desfășurată în Los Angeles, duminică, 6 ianuarie. A fost însoțită la ceremonie de iubitul său, actorul și regizorul Bradley Cooper, care s-a aflat pe lista nominalizaților cu filmul "A Star is Born".

Brian May, Rami Malek, și Roger Taylor la Globurile de Aur 2019

Globurile de aur 2019 | Filmul "Bohemian Rhapsody" și Rami Malek, printre marii câștigători

Filmele biografice „Green Book” şi „Bohemian Rhapsody” şi drama „Roma” au fost marile câştigătoare la cea de-a 76-a ediţie a galei Globurilor de Aur, care a avut loc duminică seară la Los Angeles.

Ed Sheeran în timpul unui concert din Auckland

Ed Sheeran va fi judecat pentru plagierea unei piese din 1973. Ar putea plăti daune de 100 de milioane $

Ed Sheeran va fi judecat pentru plagierea piesei lui Marvin Gaye "Let's Get It On", după ce un judecător american a respins cererea cântăreţului britanic de a renunţa la procesul în care este acuzat că a copiat părţi din această melodie.

Cardi B la Jingle Ball 2018

Ținuta lui Cardi B a cedat în timp ce făcea twerking. Tot momentul a fost filmat | VIDEO

Cardi B a avut parte de un moment stânjenitor în timpul pe care l-a susținut în Noua Zeelandă, la începutul acestui an. În timpul unui moment când a făcut twerking, ținuta lui Cardi B a cedat.

hailie-scott-mathers-ffica-eminem-instagram

Hailie Mathers, fiica lui Eminem, este tot mai sexy. S-a pozat în costum de baie la piscină

Hailie Scott Mathers, fiica lui Eminem, a împlinit 23 de ani chiar de Crăciun. Ea și-a petrecut Sărbătorile în Australia, iar multe dintre fotografiile din vacanță le-a postat pe Instagram.

Olivia Newton-John septembrie 2018

Olivia Newton-John este pe moarte? Iată ce mesaj a postat artista

În luna decembrie a anului 2018 s-au înmulțit zvonurile privind starea de sănătate a artistei Olivia Newton-John, starul din filmul "Grace". Olivia a anunțat anul trecut că se tratează de cancer, care a recidivat a treia oară.

Madonna la premiile Grammy

Madonna a surprins cu noua apariție! Și-a făcut implanturi în posterior? | VIDEO

Madonna a intrat în noul an cu schimbări fizice majore. Artista a cântat la o petrecere de Revelion organizată în clubul The Stonewall din New York. Cei prezenți au observat că posteriorul Madonnei s-a schimbat foarte mult.

ricky-martin-instagram-noiembrie-2018

Ricky Martin a devenit din nou tată! Prima imagine cu fețita lui

Familia lui Ricky Martin s-a mărit chiar de Revelion. Cântărețul a devenit din nou tată. Ricky a postat o fotografie cu micuța pe Instagram.