Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan OFENBACH - OVERDRIVE

2690 articole scrise de lucian.rudi

kim-kardashian-drake-reddit

Drake i-a dat unfollow lui Kim Kardashian de pe Instagram după acest mesaj primit de la Kanye West

Scandalul între Drake și Kanye West început în 2018 și-a consumat un nou episod în 2019. Totul a plecat de la zvonurile cum că Drake a avut o aventură cu Kim Kardashian, soția lui Kanye West.

Thylane-Blondeau-instagram

Modelul francez Thylane Blondeau a primit titlul de "Cel mai frumos chip din 2018"

Cu toții știm că astfel de clasamente privind cea mai frumoasă femeie din lume sau cel mai sexy bărbat în viață sunt subiective, asta pentru că fiecare vede frumusețea în mod diferit. Totuși, o majoritate de voturi poate face diferența.

Justin Bieber

Justin Bieber a început 2019 cu un tatuaj pe față. Iată ce și-a scris deasupra sprâncenei

Justin Bieber și Hailey Baldwin și-au petrecut Revelionul în Hawaii, după care s-au întors în Los Angeles. Justin a fost văzut pe 2 ianuarie în Beverly Hills în timp ce ieșea de la sală.

Bebe Rexha

Un fotbalist însurat i-a făcut avansuri lui Bebe Rexha! Artista a publicat mesajele acestuia

Bebe Rexha este una dintre cele mai cunoscute artiste din noul val. Artista americană cu origini albaneze nu duce lipsă de admiratori, numai că unii sunt foarte insistenți deși Bebe le-a dat de înțeles că avansurile lor sunt inutile.

nicole-cherry

Nicole Cherry a intrat la dietă după Sărbători. Iată regimul pe care i l-a stabilit antrenoarea sa

Nicole Cherry a intrat la dietă după Sărbători, perioada când scăpăm destul de des la frigider și în care nu prea ținem cont de numărul de calorii pe care le conțin bunătățile. "Cireșica" s-a pus serios pe treabă și are de gând să dea jos rapid kilogramele în plus.

smiley-cocktail-instagram

Smiley a spus care este cel mai mare viciu al său, la care nu poate renunța

Smiley a dezvăluit lucrurile la care nu poate sau nu vrea să renunțe. Recunoaște că viața de artsit și programul aglomerat îi cam dă viața peste cap, dar celebritatea vine la pachet și cu astfel de lucruri.

beverlyhills-90210-distributie

Cum arată acum actorii din Beverly Hills 90210, serialul fenomen al anilor '90

Beverly Hills 90210 a fost un serial fenomen în anii '90. Multi liceeni s-au regăsit în personjele din serial. Mai mult, acesta a lansat și o modă printre tineri, care au copiat stilul vestimentar al actorilor, dar și imaginea acestora.

marilyn-monroe-fotografie-richard-miller

Fotografii rare cu Marilyn Monroe înainte de a deveni celebră. Au fost realizate de un fotograf amator

Marilyn Monroe a fost un sex simbol al anilor '50 si '60. Moartea ei din august 1962 este și acum in mister. Frumusețea actriței este și astăzi un etalon printre multe femei.

flavia-mihasan-sala-fitness

Flavia Mihășan de la "Neatza" a recunoscut că este însărcinată. Iată cine este tatăl copilului

Flavia Mihășan, asistenta de la Neatza, a recunoscut că este însărcinată, asta după ce presa anunțase acest lucru cu două săptămâni în urmă.