Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE ALINA EREMIA - GURA TA

2690 articole scrise de lucian.rudi

Johnny Depp la Festivalul de film de la Zurichl

Cum arată Johnny Depp după ce a renunțat la droguri și alcool. S-a îngrășat, dar este într-o formă bună

Johnny Depp se pare că a trecut peste perioada neagră din ultimii doi ani, în care s-a refugiat în alcool și droguri după divorțul de Amber Heard. În acestă perioadă, mulți s-au temut pentru viața lui și i-au spus că dacă nu se oprește cu stilul de viață haotic și sălbatic, riscă să moară.

antonia-rochie-neagra

Antonia este în doliu! Mesajul postat pe Instagram: "Ești îngerul meu! Mi-e dor de tine!”

Antonia a primit o veste foarte proastă înainte de Sărbători. Bunicul ei s-a stins după o suferință îndelungată. Antonia a postat pe Instagram una dintre ultimele fotografii pe care le-a făcut împreună cu bunicul ei, pe patul de spital.

Mariah Carey rochie sexy Madrid

Mariah Carey a atras toate privirile cu acest decolteu adânc la o petrecere din Madrid

Ca în fiecare sfârșit de an, Mariah Carey are un scurt turneu european în care cântă piesele sale de Crăciun. În 2018, această serie de concerte poartă numele "All I Want For Christmas" și a cuprins orașe precum Londra, Berlin, Paris și Madrid.

bogdan-ioan-castigator-vocea-romaniei-2018-dimineata-blana

Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României, a realizat "Moonwalk" al lui Michael Jackson la ProFM

Bogdan Ioan, câștigătorul de la Vocea României 2018, a ales ProFM pentru primul lui interviu la radio, după ce vineri, 14 decembrie, s-a impus în celebrul show. Bogdan a venit alături de antrenorul său Smiley, cel care l-a ajutat să se impună în marea finală.

smiley-bogdan-ioan-tibulca-cotofana-dimineata-blana-bun.jpg

Smiley, dezvăluiri despre Bogdan Ioan, câștigătorul "Vocea României". A spus ce nu s-a văzut în finală

Vineri, 14 decembrie, Bogdan Ioan a câștigat Vocea României și l-a făcut fericit și pe antrenorul său, Smiley. "Michael Jackson de România" așa cum a fost denumit după prestația din audițiile pe nevăzute a impresionat și în finală, acolo unde a cântat printre altele și piesa "Billie Jean" a lui Michael Jackson.

Megham Markle și Prințul Harry în Auckland, Noua Zeelandă

Meghan Markle și Prințul Harry au făcut publică o fotografie nemaivăzută de nimeni de la nunta lor

La fiecare sfârșit de an se fac tot felul de retrospective în legătură cu evenimentele care s-au întâmplat în anul respectiv. Acest lucru l-au făcut și Megham Markle & Prințul Harry. Pentru ei, 2018 a fost un an pe care nu-l vor uita niciodată asta pentru că s-au căsătorit pe data de 19 mai.

Christina Aguierla la prezentarea colecție de toamna Stella McCartney

Christina Aguilera a adoptat un look făcut celebru de Madonna în anii '80

Madonna este un "icon" atât pe plan muzical, cât și al trendurilor pe care le-a lansat de-a lungul vremii. Permanent, talentul său muzical a fost completat cu apariții controversate și nu de multe puține ori a fost interzisă în anumite momente.

Megham Markle și Prinșul Harry la

Fotografia cu Meghan Markle care a fost retrasă de pe rețelele de socializare

Meghan Markle este una dintre cele mai promovate figuri ale Casei Regale Britanice. Soția Prințului Harry este în centrul atenției de când s-a căsătorit cu acesta, dar mai ales pentru că nu întotdeauna ține cont de regulile stricte care au venit la pachet cu titlul de Ducesă de Sussex.

shakira-headeru-hepta

Shakira, pusă sub acuzare pentru fraudă fiscală în Spania. Cântăreța are de plătit o sumă majoră

Shakira a primit o veste proastă înainte de Sărbători. A fost pusă sub acuzare pentru fraudă fiscală în Spania, iar procuratura informează că aceasta datorează statului iberic peste 14,5 milioane de euro