Bucuresti | 102,8FM DAVID GUETTA - WHEN WE WERE YOUNG 2

2690 articole scrise de lucian.rudi

Beyonce-rochie-sexy3-instagram

Beyonce, mai senzuală ca niciodată într-o rochie foarte scurtă și cu un decolteu adânc

Beyonce a trecut printr-o schimbare majoră de look, dar și fizică. Cântăreața a slăbit foarte mult și și-a lăsat părul lung. Ea a postat câteva fotografii pe contul de Instagram, iar postările s-au umplut de like-uri și comentarii.

Iggy Azalea, incident concert Rio de Janeiro

Moment șocant la concertul lui Iggy Azalea! O dansatoare s-a prăbușit pe scenă și se zbătea necontrolat | VIDEO

Iggy Azalea a trăit un moment groaznic la concertul său din Rio de Janeiro, Brazilia, pe 27 decembrie. În timpul piesei "Black Widow", una dintre dansatoare s-a prăbușit pe scenă, fiind cuprinsă de spasme.

Zayn alături de Gigi Hadid la Met Gala

Gigi Hadid și Zayn s-au despărțit din nou! I-au dat de gol postările pe Instagram

Crăciunul nu a fost fericit pentru toți. Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit înainte de Sărbători. I-au dat de gol postările de pe Instagram, care arată în ce relații mai sunt acum.

Meghan Markle burtică gravidă

Surpriză! Sarcina lui Meghan Markle este mult mai înaintată decât se știa. Când ar putea naște?

Karen Anvil, o fotografă amatoare, a reușit să-i fotografieze burtica de gravidă a lui Meghan Markle, la slujba de Crăciun din Sandringham, acolo unde o parte a familiei Regala Britanice își petrece sărbătorile.

AMI-craciunita-instagram

AMI a fost cea mai senzuală Crăciuniță! A strâns mii de like-uri cu această ținută mulată

AMI a demonstrat încă o dată că este una dintre cele mai frumoase artiste din România. Cum suntem în perioada Sărbătorilor, cele mai la modă ținute sunt cele în spiritul Crăciunului.

ariana-grande-copilarie

Imagini în premieră cu Ariana Grande când cânta piesele lui Celine Dion

Ariana Grande nu și-a ascuns niciodată simpatia față de Celine Dion și spune că artista canadiană este cea care a înfluențat-o pentru a se apuca de muzică. Ariana a publicat înainte de Crăciun două video în premieră. Ea era în mașină alături de mama sa și cânta piesele lui Celine Dion.

diana-mich-sotie-florin-gardos-vacanta-maldive-cross

Soția lui Gardoș și iubita lui Mitriță au atras toate privirile pe plajele din Maldive

În vacanța de iarnă, mulți fotbaliști au ales să-ți petreacă sărbătorile departe de frigul din România. Printre ei se află și doi dintre jucătorii de la CSU Craiova, Alexandru Mitriță și Florin Gardoș.

Liam Hemsworth, Elton John și Miley Cyrus

Miley Cyrus s-a măritat în secret cu Liam Hemsworth! Primele imagini de la nuntă

Miley Cyrus s-a căsătorit în secret cu actorul de origine australiană, Liam Hemsworth. De ceva vereme circulau zvonuri că cei doi s-ar putea căsători, dar abia pe 26 decembrie, Miley Cyrus a confirmat mariajul.

Pamela Anderson

Pamela Anderson încinge Crăciunul! Și-a arătat formele într-o nouă ședință foto

Pamela Anderson a realizat o ședință foto pentru PETA, organizație care luptă pentru drepturile animalelor. Fostul iepuraș Playboy a demonstrat încă o dată că arată extraordinar la cei 51 de ani ai săi.