Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT THEO ROSE - NOAPTEA NE FURA IUBIRI (PROFM EDIT)

2690 articole scrise de lucian.rudi

soferita-salveaza-copil-milwaukee

O șoferită de autobuz a făcut un gest impresionant pentru un copil rătăcit pe stradă | VIDEO

Un gest de umanitate din partea unei șoferițe de autobuz a devenit viralul zilei. În timp ce își făcea ruta obinuită, femeia a văzut un copil rătăcit, care alerga hoatic pe stradă. Afară nu erau mai mult de cinci grade, iar copilul era desculț și îmbrăcat în haine de vară.

luis-fonsi-instagram

Luis Fonsi a fost căsătorit cu o celebră actriță de telenovele, dar au divorțat cu scandal

Anul 2017 a fost unul care i-a schimbat viața lui Luis Fonsi, asta pentru că piesa "Despacito" cântată alături de Daddy Yankee a devenit un mega-hit în toată lumea.

Lauren Sanchez la petrecerea Vanity Fair 2012

Pentru ea a divorțat Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume. Este o celebră prezentatoare TV

După 25 de căsnicie Jeff Bezos, CEO Amazon, a divorțat de MacKenzie. Cel mai bogat om din lume cu o avere estimată în ianuarie 2019 la 137,5 miliarde de dolari a postat un mesaj pe Twitter în care anunță divorțul de MacKenzie.

Kendall-Jenner-kylie-jenner-instagram-pictorial2

Pictorialul cu care Kylie și Kendall Jenner le închid gura haterilor care spun că nu se suportă între ele

Au devenit celebre și bogate după apariția în reality show-ul "Keep Up with The Kardashians", iar rivalitatea dintre ele a devenit un subiect favorit în ultima perioadă. S-a spus că succesul și banii le-au transformat în două străine, deși sunt surori.

Halsey la Latin Grammy Awards 2018

Halsey s-a lăsat pe mâna fanilor și s-a vopsit în ce culoare au vrut aceștia. Iată ce a ieșit

Halsey le-a dat posibilitatea fanilor săi să decidă în totalitate care va fi noul ei look. A postat pe contul de Twitter un sondaj în care le-a oferit urmăritorilor câteva variante din care să aleagă.

frizura-china-play

Și-a dorit o tunsoare ca într-un clip, dar frizerul i-a făcut și butonul de play din video

Această poveste adevărată intră la categoria: așa ceva? Un chinez s-a ales cu o frizură originală, ca să nu-i spunem ciudată după ce frizerul a înțeles greșit ce-și dorește clientul.

feli-instagram-2019

Cum arată Feli la două luni după ce a născut. Fotografia a strâns mii de like-uri

Feli a devenit mamă pe 21 noiembrie și este în al nouălea cer de fericită. Ea a născut o fetiță care se numește Nora Luna. Feli încă păstrează secretul în ceea ce-l privește pe tatăl copilului ei. Știm doar că se numește Cătălin și că nu este o persoană publică.

Jim Carrey la Globurile de Aur 2019

Ea este noua iubită a lui Jim Carrey. Este cu 22 de ani mai tânără decât actorul

Jim Carrey a trecut peste trauma morții fostei sale iubite care s-a sinucis și acum iubește din nou. Este prima dată când actorul este văzut cu noua sa iubită, după tragedia din 2015. Atunci Cathriona White a fost găsită decedată în locuința ei din Los Angeles.

Game of Thrones, White Walkers

A fost anunțată distribuția pentru "Game of Thrones" Prequel

În luna aprilie a acestui an va avea loc premiera ultimul sezon din Game of Thrones. Cum vestea sfârșitului celebrului serial nu a fost pe placul fanilor Game of Thrones, HBO a decis să lanseze un Prequel, adică o serie care urmărește poveștile care s-au întâmplat înainte de cele deja văzute în serialul-fenomen.