Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER Tyla - WATER (NEW PW)

2690 articole scrise de lucian.rudi

Lady Gaga și Bradley Cooper la premiera filmului

Nominalizări premiile Oscar 2019 | Lady Gaga și Bradley Cooper, nominalizați pentru "A Star is Born"

S-au anunțat nominalizații pentru premiile Oscar din acest an. Printre ei se află Lady Gaga și Bradley Cooper pentru prestația din filmul "A Star is Born". Pe lista nominalizaților se mai află și Rami Malek pentru rolul din "Bohemian Rhapsody". Lungmetrajele „Roma”, regizat de Alfonso Cuarón, şi „The Favourite”, de Yorgos Lanthimos, au primit cele mai multe nominalizări, 10 de fiecare.

kylie jenner cina romantica plaja

Kylie Jenner este din nou însărcinată? Postarea cu care a surprins

Kylie Jenner a avut o postare plină de subînțeles din care mulți au înțeles că este din nou însărcinată. Ca și la primul copil, Kylie și-a ales foarte bine momentul să facă acest anunț.

Bebe Rexha

Formele Bebei Rexha îi țin pe marii designeri deoparte. Aceștia refuză să-i creeze rochia pentru Grammy

Bebe Rexha este nominalizată la două categorii la premiile Grammy din acest an, dar marea ei problemă este că mulți designeri nu se încumetă să-i creeze o ținută mulată pe corp din cauza formelor sale. Mulți au refuzat-o spunând că este "prea mare".

smiley feli film oh ramona

Cine joacă în comedia "Oh, Ramona" și cu câtă nuditate vine rolul lui Smiley | VIDEO

Comedia “Oh, Ramona” înseamnă trei ani și jumătate de muncă și 35 de zile de filmare, dar, mai ales, trei protagoniști aleși din 70.000 de tineri înscriși la casting pentru rolurile principale. Puștiul din ”Ho Ho Ho” este adolescentul căruia i se aprind călcâiele în ”Oh, Ramona!”. După ce a fost căutat în Statele Unite, Marea Britanie și România, actorul cel mai potrivit pentru rolul lui Andrei s-a dovedit a fi Bogdan Iancu. În alte roluri au fost distribuiți printre alții Smiley și Feli.

webinar amazon hub gratuit

(P) Învață cum să câștigi bani din vânzarea produselor fizice pe Amazon, la Amazon Business Fără Secrete

Să vinzi pe Amazon poate fi cea mai profitabilă afacere pentru tinerii antreprenori ce sunt la început de drum. Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestei afaceri este ca poți comanda produsele din China și să le vinzi sub brandul tău plus că, investiția în acest tip de business pentru început este una destul de mică, în comparație cu alte afaceri, iar românii care știu să se bucure de aceasta oportunitate fac bani frumoși din vânzările online pe Amazon.

Kit Harington la gala premiilor Emmy

Sophie Turner a povestit de ce era obsedat Kit Harington la filmările pentru Game Of Thrones

Ultimul sezon al serialului Game of Thrones va avea premiera la jumătatea lunii aprilie. Cum filmările s-au încheiat, actorii au povestit momentele tari de pe platourile de filmare. Sophie Turner a vorbit de obsesia lui Kit Harington - Jon Snow în serial. Este vorba de părul său care l-a făcut celebru.

mac-miller-ariana-grande-kiss

Ariana Grande nu l-a uitat pe Mac Miller. Ce mesaj a postat în ziua în care ar fi împlinit 27 de ani

Mac Miller, fostul iubit al Arianei Grande, ar fi împlinit 27 de ani pe 19 ianuarie. Cântăreața nu a uitat de această aniversare și i-a trasnmis un mesaj lui Mac, deși acesta a murit pe 7 septembrie 2018, în urma unui amestec de medicamente, alcool și droguri.

Surpriză! Cine i-a făcut cunoștință lui Brad Pitt cu noua iubită Charlize Theron?

Brad Pitt ar avea o relație cu actrița Charlize Theron. Acum câteva zile, cei doi s-au afișat împreună la un eveniment de la Hollywood. Cel care le-a făcut cunoştinţă a fost chiar Sean Penn, fostul logodnic al actriţei originare din Africa de Sud, potrivit The Sun.

inna sin ti

INNA - Sin Ti | Official Music Video

INNA începe anul în forță cu lansarea celei de-a treia piese de pe albumul “YO” care se numește “Sin Ti”, care beneficiază și de un clip. Piesa a fost compusă de INNA și produsă de David Ciente, alături de care artista a lucrat pentru fiecare dintre piesele de pe album, dar și pentru “Gimme Gimme”, “Ruleta”, “Nirvana”.