Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER EMAA - IN ALTE VIETI

2690 articole scrise de lucian.rudi

mark paul gosselaar mario lopez

Zack și Slater din Salvați de Clopoțel au dus provocarea 10 Years Challenge la alt nivel. Iată ce au postat

Zack și Slater din celebrul serial "Salvați de Clopoțel" au dus mai departe provocarea momentului - 10 Years Challenge. Actorii, pe numele lor adevărate Mark-Paul și Mario Lopez, au făcut 30 Years Challenge. Probabil, puțini se vor încumeta să posteze fotografii comparative, cele de acum 30 de ani cu cele din prezent.

Rita Ora la o petrecere Cartier

Rita Ora s-a despărțit de fostul iubit pentru a începe o relație cu Andrew Garfield, starul din Spiderman

Rita Ora s-a despărțit în luna noiembrie din 2018 de producătorul muzical Andrew Watt, cu care a avut o relație timp de doi. În decembrie, Rita a început o relație cu Andrew Garfield, un celebru actor. Printre premiile câștigate se află două trofee BAFTA și un Tony Award. De asemenea, are și o nominalizare la premiile Oscar.

andreea bălan burtică pictată instagram

Andreea Bălan și-a pictat burtica! Iată cui îi este adresat mesajul din desen

Andreea Bălan este în ultimul trimestru de sarcină, iar curând va naște o fetiță. Andreea și-a arătat burtica de gravidă, pe care a pictat-o pentru fanii ei de pe Instagram. Ea a scris 700K, pentru că a depășit 700.000 de followers.

randi vacanta thailanda

Randi se distrează în Bali alături de prieteni. Imagini fabuloase din vacanța exotică

Ca mai toți artiștii români și Randi și-a început anul cu o vacanță departe de casă. Cum luna ianuarie este slabă din punct de vedere al concertelor, Randi și-a luat prietenii și a plecat în Bali. Din fotografii se vede că sunt locuri exotice, perfecte pentru relaxare.

Liam Neeson la premiera filmului The Comuter

Drama lui Liam Neeson | După moartea soției, acum plânge un alt membru al familiei

Unul dintre cei mai cunoscuți actori, Liam Neeson, a trecut în ultimii cinci ani prin multe momente de cumpănă. În 2009, soția lui Lian Neeson, Natasha Richardson, a murit în urma unui accident de schi. Acum, nepotul actorului a murit tot în urma unui incident stupid.

andra catalin maruta instagram

10 Years Challenge | Andra și Cătălin Măruță au acceptat și ei provocarea! Iată cum arătau acum zece ani

Andra și Cătălin Măruță au acceptat provocarea momentului #10YearChallenge și au postat fotografii din prezent și de acum zece ani. Diferențele nu sunt majore, dar totuși zece ani ani își lasă amprenta pe fiecare dintre noi.

delia vacanta filipine

Delia, așa cum n-ai mai văzut-o niciodată. Uită cum arată fără pic de machiaj

Ca la fiecare început de an, Delia își face vacanța departe de casă. De obicei, în locuri exotice. După ce ani la rând a mers în Thailanda sau Maldive, acum Delia a ales o altă destinație Filipine. Acolo a optat pentru o imagine naturală, iar asta a însemnat că nu s-a machiat deloc.

Roman Iagupov solist Zdob si Zdub

Zdob și Zdub au spus ce sfaturi ale trupei The Rolling Stones urmează pentru o longevitate în muzică

În acest an, Zdob și Zdub aniversează 25 de ani de carieră. Nu vor să se lase de muzică, mai ales că au câteva exemple celebre, artiști care cântă și la 70 de ani. Băieții au adus în discuție trupa The Rolling Stones, de la care au preluat câteva sfaturi.

mariah carey piscina st.barts

Mariah Carey și-a dat în judecată fosta asistentă pentru că a filmat-o pe ascuns și a șantajat-o

Mariah Carey și-a dat în judecată fosta asistentă, Lianna Azarian, pentru că a încălcat contractul de confidențialitate. Cântăreața o acuză că filmat-o pe ascuns, a furat din bunurile ei și că i-a cerut bani să nu facă publice imaginile intime cu ea. Lianna ar fi șantajat-o pe Mariah Carey că dacă nu-i dă 8 milioane de dolari va posta pe internet înregistrările.