Bucuresti | 102,8FM DOMINO - AFARA PLOUA

Andreea Bălan și-a pictat burtica! Iată cui îi este adresat mesajul din desen

andreea bălan burtică pictată instagram
Andreea Bălan și-a pictat burtică pentru a sărbători 700.000 de followers pe Instagram

Andreea Bălan se pregătește să nască o fetiță, dar nu a uitat de fanii ei. Recent, cântăreața a depășit numprul de 700.000 de urmăritori pe Instagram, așa că s-a gândit să sărbătorească într-un mod mai special această bornă. Și-a vopsit burtica. Ea a scris la descrierea fotografiei: "Dragii mei, m-ați făcut foarte fericită pentru că am atins pragul de 700 000 de followeri aici pe Instagram! Vă mulțumesc mult și vă iubesc! Bebelina dansează în burtică".

andreea bălan burtică pictată

Andreea Bălan și-a pictat burtica de gravidă cu numărul de followers de pe Instagram

Andreea Bălan va naște în februarie sau la începutul lunii martie

Andreea Bălan va aduce pe lume o fetiță la sfârșitul lunii februarie sau începutul lunii martie. Andreea și soțul ei, actorul George Burcea mai au o fețiță, Ella, născută în 2017. Andreea şi  George s-au cunoscut în 2014 pe platourile de filmare ale unui videoclip al artistei. George Burcea a absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică "I.L. Caragiale", a jucat în filmele "Closer to the moon" şi "Itaker", în piesele de teatru "Fraţii Karamazov" şi "Azilul de noapte".

george burcea andreea bălan aniversare 2019

George Burcea a primit un tort spectaculos de la Andreea Bălan, la aniversarea de 31 de ani

Andreea Bălan s-a căsătorit cu George Burcea pe o plajă din California

Andreea și George s-au căsătorit în 2017 pe o plajă din California. Era un vis de-al lor de pe vremea când ambii urmăreau serialul Sunset Beach. Cu câteva luni înainte de nuntă, Andreea și George au devenit părinți. Pe 15 ianuarie 2019, George a primit un tort surpriză din partea Andreei, la aniversarea de 31 de ani. "La mulți ani, George Burcea! Toate dorințele să ți se îndeplinească, să fii sănătos și iubitor ca până acum! #31", a scris Andreea pe Facebook, în dreptul unei imagini cu George și tortul de inspirație cinematografică.

Top citite
01 andreea bălan familie
Andreea Bălan, alături de fiice, mamă și bunică în cel mai nou clip. Imagini duioase de familie, din vacanțe și din casa solistei
02 andreea balan
Andreea Bălan cere custodia exclusivă a fetițelor ei. Acuzații grave la adresa fostului soț: "Nu e prima dată când vine beat să le ia"
03 andreea balan
Andreea Bălan, imagini inedite din copilărie, de la debutul în muzică. Cum a reacționat fata ei cea mare când și-a văzut mama la 10 ani
04 andreea balan
Andreea Bălan își dorește un băiețel, deși nu mai poate aduce pe lume un al treilea copil: "M-am gândit la o mamă surogat"
05 andreea balan
Andreea Bălan, imagine îndrăzneață pusă pe rețelele sociale. Selfie-ul curajos i-a cucerit pe fani: "Ai un corp de invidiat"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
andreea balan
Andreea Bălan, apariția care i-a sedus pe fani. Îmbrăcată într-o rochie scurtă și decoltată, solista și-a arătat silueta de puștoaică

Mama a doi copii, Andreea Bălan reușește să se mențină într-o formă fizică excelentă. Nu doar moștenirea genetică o ajută, ci și multele ore de dans pe care le face pentru a-și pregăti show-urile. Jumătatea blondă a  trupei Andre și-a surprins fanii cu o imagine în care apare îmbrăcată într-o rochie care o prinde de minune.

andreea-balan-facebook
Andreea Bălan a vorbit despre clipele dificile din perioada Andre! "Urcam pe scenă cu lacrimi în ochi şi trebuia să mă prefac"

Andreea Bălan a vorbit despre clipele mai puţin fericite pe care le-a trăit în perioada când făcea parte din trupa Andre. Andreea a dezvăluit că a avut multe momente când se certa cu Andreea Antonescu şi că urca pe scenă cu ochii în lacrimi.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei.
Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

FILM NOW Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024.
Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
DIGI SPORT FOTO Cum arată
FOTO Cum arată "Popeye", la 3 ani după ce a recunoscut că și-a injectat ulei de motor pentru a avea bicepși uriași
DIGI FM Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”
Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”