Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT GLASS ANIMALS - HEAT WAVES

2690 articole scrise de lucian.rudi

irina rimes instagram

Guz feat. Irina Rimes - Prea fin, prea dulce (Videoclip Oficial)

Irina Rimes și Guz au lansat videoclipul piesei "Prea fin, prea dulce". Clipul a fost filmat în Chișinău și regizat chiar de Guz împreună cu Octavian „Kobzzon” Malai.

Rafale Nadal la New York

Rafael Nadal se însoară cu "Xisca"! Cum arată iubita lui alături de care are o relație de 14 ani

Rafael Nadal a decis să se așese la casa lui. După 14 ani de relație cu Maria Francisca Perello, celebrul tenismen a decis să se însoare. Rafa a cerut-o de soție la Roma, în luna mai din 2018, atunci când cei doi au avut o vacanță romantică în capitala Italiei.

ariana grande

Ariana Grande și-a greșit tatuajul, iar acum toți râd de ea! Ce a vrut să-și tatueze și ce a ieșit

Ariana Grande este iar pe val din punct de vedere muzical. Single-ul "7 Rings" a devenit un mare hit, iar cântăreața a vrut să marcheze această bornă cu un tatuaj. Problema este că tatuajul pe care și l-a făcut înseamnă cu totul altceva decât își dorea.

alina eremia instagram

Alina Eremia are piesă nouă "Love & Lover". Acestea sunt cele mai tari imagini de la filmările clipului

Abia revenită din vacanță, Alina Eremia s-a apucat de muncă. Ea a filmat clipul piesei "Love & Lover", care este o colaborare cu Rudenko și Dominique Young Unique. Alina a postat pe rețelele de socializare imagini de la filmările videoclipului.

Halsey la premiera

Halsey a încercat să se sinucidă! A povestit totul într-un interviu pentru revista Glamour

Halsey a vorbit într-un interviu pentru revista Glamour despre momentele de cumpănă din viața ei. Unul dintre ele a fost când a încercat să se sinucidă. Artista a mai vorbit și despre despărțirile de iubitul său, G-Eazy.

Rami Malek și Lucy Boynton la Globurile de Aur

Nu se mai ascund! Rami Malek are o relație cu Lucy Boynton, partenera din filmul "Bohemian Rhapsody"

Rami Malek și iubita lui, Lucy Boynton, nu se mai ascund și apar tot mai des împreună în public. Cei doi au fost văzuți la meciul echipei Los Angeles Lakers cu Philadelphia 76-ers, desfășurat pe 29 ianuarie. Ei s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale peliculei "Bohemian Rhapsody", unde Rami l-a interpretat pe Freddie Mercury, iar Lucy pe Mary Austin, iubita lui Freddie.

jennifer lopez postare Instagram

Jennifer Lopez arată fabulos după ce a acceptat provocarea "Fără carbohidrați și fără zahăr"

Jennifer Lopez a devenit dependentă de sală de când l-a cunoscut pe actualul său iubit, Alex Rodriguez, fostul jucător de baseball, care a jucat la New York Yankees. Cântăreața a acceptat provocarea ca timp de zece zile să nu consume carbohidrați și zahăr.

Cheloo delia mihai bendeac

Imagini de colecție! Iată cum arătau Cheloo și Mihai Bendeac cu părul lung

Actorul Mihai Bendeac a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care are o imagine complet diferită față de cea cu care ne-a obișnuit în ultimii ani. Mihai se tunde zero de o perioadă lungă de timp, dar iată cum arăta pe când avea părul lung.

Kelsy Karter tatuaj Harry Styles Romeo Lacoste

Cântăreața Kelsy Karter și-a făcut pe obraz un tatuaj cu chipului lui Harry Styles

Kelsy Karter a vrut să le arate tuturor cât îl apreciază pe Harry Styles și cât de mult îl admiră. Cântăreața și-a făcut un tatuaj pe obrazul drept cu chipul lui Harry, fostul component al trupei One Direction.