Bucuresti | 102,8FM SAM FELDT - FAR AWAY FROM HOME

Rafael Nadal se însoară cu "Xisca"! Cum arată iubita lui alături de care are o relație de 14 ani

Rafale Nadal la New York
Rafael Nadal în timpul evenimentului "Annual Palace Invitational", desfășurat la hotelul Lotte Palace din New York, 23 August 2018.

Rafael Nadal și Maria Francisca Perello, alintată Xisca, au o relație încă din adolescență, dar se cunosc din perioada copilăriei. Ei au crescut în același oraș, Manacor. Povestea lor a fost una discretă, iar Rafa și-a ținut iubita departe de lumina reflectoarelor, lucru acceptat și de Xisca. Au apărut destul de rar împreună la evenimentele mondene, dar relația lor a continuat să fie una solidă. 

Rafael Nadal alături de iubita sa Xisca

Rafael Nadal o ține de mână pe iubita sa, Xisca, în timpul vacanței din Paris, 20 mai 2016. Foto Hepta

Viitoarea soție a lui Nadal lucrează în asigurări, dar este și director de proiecte pentru Fundaţia Rafa Nadal

În prezent, viitoarea soție a lui Rafael Nadal lucrează în asigurări, fiind, în acelaşi timp, director de proiecte pentru Fundaţia Rafa Nadal, o organizaţie caritabilă pe care sportivul a înfiinţat-o în urmă cu zece ani.  Deși se iubesc de mai bine de 14 ani și locuiesc de mult timp împreună, Xisca a rămas la statutul de iubită. Cu toate că, în 2012, presa mondenă scria despre o posibilă oficializare a relației lor, acest lucru nu s-a întâmplat.

Rafael Nadal Xisca la gala caritabilă Goed Geld

Rafael Nadal alături de Xisca la gala caritabilă Goed Geld din Amsterdam, 15 februarie 2018. Foto Hepta

Rafa şi Xisca urmează să facă nunta la toamnă, în Palma de Mallorca

Iubitei lui Rafa nu îi place să fie în centrul atenției, dovadă stau și aparițiile sale discrete. Frumoasa brunetă asistă rar la meciurile liderului mondial fiindcă, spune ea, nu vrea să îi distragă atenția. "Să călătorim împreună în toate părțile lumii n-ar fi convenabil nici pentru el, nici pentru mine. Rafael are nevoie de spațiu atunci când participă la turnee, iar ideea ca eu să-i fiu mereu în preajmă, preocupată mereu, mă obosește. M-aș asfixia. Iar el s-ar îngrijora, la rândul lui, pentru mine", afirma iubita sportivului, în singura sa declarație despre tensimen. Rafa şi Xisca urmează să facă nunta la toamnă, în Palma de Mallorca. 

Rafael Nadal cu Maria Francisca Perello "Xisca"

Rafa Nadal alături de iubita sa, Maria Francisca Perello "Xisca" la o gală caritabilă organizată de Fundația Rafa Nadal la Barcelona, 15 decembrie 2011. Foto Guliver / Getty Images

Conform revistei ”Hola”, Rafael Nadal şi Xisca Mery Perello sau logodit anul trecut, în luna mai, la Roma, însă au păstrat secret acest eveniment. Acum, sursele publicaţiei au aflat că Rafa şi cea care îi este iubită de 14 ani se vor căsători în luna octombrie.

Top citite
01 rafa-nadal-header-splash
Cu cine s-a distrat Rafael Nadal pentru a-şi reface moralul după eliminarea de la Wimbledon | VIDEO
02 The Internazionali BNL d'Italia 2018 - Day Eight
Cine este şi cum arată iubita lui Rafael Nadal. De ce nu vine Xisca la meciurile lui
03 video-shakira-este-indragostita-de-rafael-nadal-in-noul-ei-videoclip-gypsy
[VIDEO] SHAKIRA este indragostita de Rafael Nadal in noul ei videoclip, GYPSY!
04 rafael-nadal-isi-inseala-iubita-cu-shakira
RAFAEL NADAL isi inseala iubita cu SHAKIRA?!
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”
Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”

Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
DIGI SPORT FOTO Proteste la Munchen. ”Nici nouă nu ne place de tine! Ieși de pe stadionul nostru” / ”Își mulg fanii ca pe vaci”
FOTO Proteste la Munchen. ”Nici nouă nu ne place de tine! Ieși de pe stadionul nostru” / ”Își mulg fanii ca pe vaci”
DIGI FM Când va fi gata tunelul de pe Autostrada Sibiu - Pitești. Filmare aeriană a lotului 4!
Când va fi gata tunelul de pe Autostrada Sibiu - Pitești. Filmare aeriană a lotului 4!