Bucuresti | 102,8FM MISHA MILLER - BRATELE TALE (NEW PW)

2690 articole scrise de lucian.rudi

JO JUNO petrecere

Ce surpriză i-a făcut JO iubitului ei Juno, la aniversarea de 22 de ani

JO și Juno formează un cuplu de aproape un an de zile, iar relația merge destul de bine. Pe 23 ianuarie, Juno a împlinit 22 de ani, așa că JO i-a organizat o petrecere surpriză. I-a chemat la petrecere pe mulți dintre apropiații lui Juno.

the prince karma later bitches

Asta-i cea mai căutată piesă a momentului pe Shazam România | VIDEO

În ultima săptămână au avut loc schimbărim importante în Top 100 Shazam România. Cea mai căutată piesă a momentului riscă să devină un hit major la acest început de an. Este vorba de "Later Bitches" a DJ-ului The Prince Karma.

nicole luciu medic

Cum arată acum Nicoleta Luciu după operațiile estetice

Nicoleta Luciu, una dintre cele mai frumoase femei din România, a apelat la operațiile estetice pentru a-și modela corpul și pentru mici ajustări. Cea mai nouă intervenție este mai puțin obișnuită - și-a alungit dinții. În rest, și-a păstrat formele cu care a impresionat permanent.

maluma carje

Primele imagini cu Maluma după ce s-a operat. Iată cine îi face toate poftele

Maluma este pregătit să-și reia concertele după operația la genunchi la care a fost supus recent. Cântărețul columbian a postat pe rețelele de socializare imagini cu el în cârje și de la recuperare. Alături de el se află omul care îi face toate pofetele în această perioadă, dar care îi și muncește. Nu este vorba de iubita lui, Natalia Barulich, ci chiar de mama sa.

5gang

Pe 1 iunie, 5GANG vor susține cel mai mare concert al lor de până acum: 24/7

5GANG este cu siguranță un fenomen care reușește să surprindă de la proiect la proiect. Toate piesele lansate de tinerii cool care au devenit vocea unei generații au ocupat prima poziție în YouTube Trending și au intrat rapid în topurile locale ale magazinelor digitale.

hana cross iubita brooklyn beckham

Brooklyn Beckham le-a prezentat-o părinților săi David & Victoria Beckham pe noua iubită Hana Cross

Brooklyn Beckham, fiul lui David și Victoria Beckham le-a prezentat-o părinților săi pe noua sa iubită, Hana Cross, semn că relația lor este destul de serioasă. În ultimii ani, Brooklyn a avut numeroase iubite printre care Chloe Grace Moretz, Alex Lee Aillon, cântăreața Abi Manzoni și senzația de pe YouTube, Lexy Panterra.

Chris Brown la lansarea documentarului despre viața sa

Chris Brown, acuzat de viol la Paris, a fost eliberat din arest! Ce urmează pentru Chris

Chris Brown a fost eliberat din arestul poliției din Paris unde ajunsese în urma unor acuzații de viol formulate de o tânără de 24 de ani. Aceasta a declarat că ar fi fost violată în camera cântăreţului din hotelul Mandarin Oriental, în noaptea de 15 ianuarie.

Coțofană Bella Santiago Țibulcă

Bella Santiago, câștigătoarea X Factor, a dezvăluit ce mâncare românească i-a gătit Delia | VIDEO

Bella Santiago este cea mai nouă câștigătoare a show-ului X Factor. Ea a făcut parte din echipa Deliei. Bella a povestit la Dimineața Blană că iubește mâncarea românească, în special sarmalele, pe care i le-a gătit chiar Delia.

kelleth cuthbert fiji water girl

"Fiji Water Girl" de la Globurile de Aur a primit un rol în cel mai popular serial din Statele Unite

"Fiji Water Girl", fata care a servit apă invitaților la Globurile de Aur și care a ținut să apară în toate fotografiile cu celebrități, a dat lovitura după ce apariția sa la celebra gală a devenit virală. Ea a primit un rol în "Bold and Beautiful", una dintre cele mai populare telenovele din Statele Unite.