Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan THE MOTANS - INAPOI IN VIITOR

2690 articole scrise de lucian.rudi

julia michaels selena gomez instagram

Selena Gomez și Julia Michaels au lansat piesa "Anxiety" în care vorbesc despre lupta cu depresia

Julia Michaels și Selena Gomez au lansat piesa "Anxiety", care va fi inclusă pe noul EP al Juliei, ce va fi lansat la începutul lunii februarie. Piesa se numește "Anxiety" și vorbește despre lupta cu depresia, care a trimis-o pe Selena într-o clinică psihiatrică.

feli dimineata blana ianaurie 2019

Amintiri din copilărie cu Feli! A povestit cum obișnuia să bea pe ascuns și ce efecte secundare avea asupra ei

Feli a revenit la Dimineața Blană la două luni și jumătate după ce a devenit mămică. Pentru că acum are o fetiță, pe Nora Luna, Feli a povestit câteva amintiri din copilăria ei. Printre ele cele în care a furat băutură alături de frații ei și efectele pe care le avea asupra lor.

Lily-Rose Depp la Festivalul de la Cannes 2016

De o frumusețe răpitoare! Lily-Rose, fiica lui Johnny Depp, s-a transformat într-o tânără irezistibilă

Lily-Rose, fiica lui Johnny Depp și a Vanessei Paradis a trecut de la statutul de adolescentă, la cel de tânără. Încearcă să se desprindă de eticheta "fiica celebrului actor Johnny Depp". Lily-Rose își dorește să-și facă propria carieră, să urmeze propriul drum și să depărteze ca imagine de părinții ei care sunt niște brand-uri.

grasu xxl guess who

Grasu XXL x Guess Who - Sus (Videoclip Oficial)

Pe 28 ianuarie, Grasu XXL și Guess Who au lansat clipul piesei "Sus". În toamna anului trecut, Grasu XXL și Guess Who au lansat primul material în colaborare. “În Labirint” conține 12 piese și un singur featuring pentru piesa “Spune-mi Tot” (feat. Feli).

cardib avn awards 2019

Cardi B, ținută demnă de filmele pentru adulți la gala AVN 2019

Cardi B a fost invitată să cânte la gala AVN 2019, care premiează actorii din filmele pentru adulți. Artista a trebuit să respecte dress code-ul, acela de a arăta precum starurile XXX. Ea a purtat o ținută sexy.

Ryan Gosling la Festivalul de Film San Sebastian

Ryan Gosling a fost la un pas de a face parte din grupul Backstreet Boys. Motivele pentru care a picat propunerea

Abia acum s-a vorbit despre acest lucru, dar este o poveste 100% adevărată. Celebrul actor Ryan Gosling putea deveni un star pop. I s-a propus să se alăture trupei Backstreet Boys. Ryan a povestit de ce nu a mai ajuns în grupul care avea să facă istorie la jumătatea anilor '90 și începutul anilor '2000.

Will.i.am la gala premiilor Titan

Instagram a șters un clip al lui Will.i.am pentru că nu știe cine este. Iată ce reacție a avut artistul

Instragram a făcut o gafă majoră în momentul în care a șters o postare a lui Will.i.am în care acesta urcase o piesă pe contul său. Instagram a șters clipul după care i-a trimis un mail componentulul trupei Black Eyed Peas în care l-a anunțat că nu are drepturi asupra piesei. Ideea este ori că Instagram nu a știut cine este Will.i.am, ori au noi angajați care nu prea le au cu muzica.

Bradley Cooper alături de Gloria Campano

Irina Shayk s-a despărțit de Bradley Cooper? Iată cu cine a venit actorul la SAG Awards

Irina Shayk, fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo, formează un cuplu cu Bradley Cooper din 2015. Cei doi au o fețiță, Lea, născută în martie 2017. Pe 27 ianuarie s-a desfășurat în Los Angeles, SAG Awards, gala premiilor Sindicatului Actorilor Americani. Bradley Cooper a venit singur la acest eveniment, iar mulți s-au grăbit să spună că sunt probleme în relația cu Irina Shayk.

Jason Statham, Heather Milligan și Arnold Schwarzenegger

Ea este noua iubită a lui Arnold Schwarzenegger. E cu 27 de ani mai tânără decât el

Arnold Schwarzenegger a fost surprins cu noua lui iubită în Kitzbuehel, Austria, la o probă din actualul sezon de schi alpin. Arnold și Heather Milligan sunt împreună de aproape patru ani, însă sunt văzuți destul de rar împreună în public. Heather este psihoterepeut și are cu 27 de ani mai puțin decât celebrul actor.