Bucuresti | 102,8FM THEO ROSE - NOAPTEA NE FURA IUBIRI (PROFM EDIT)

2690 articole scrise de lucian.rudi

Cardi B la premiile Grammy 2019

Surpriză! Iată cu cine a venit Cardi B la premiile Grammy

La gala premiilor Grammy din 2019 au fost o mulțime de surprize. În primul rând, marele câștigător a fost Childish Gambino, deși marii favoriți erau Kendrick Lamar și Drake, ambii nominalizați la câte șapte categorii. Și pe covorul roșu au fost câteva surprize. Cardi B a venit însoțită de Offset, de care spunea că va divorța în viitorul apropiat.

gina pistol ședință foto

Prima imagine cu Smiley și Gina Pistol! Ce a postat vedeta TV: "Haterii vor spune că e Photoshop"

S-a tot vorbit despre faptul că Smiley are o relație cu Gina Pistol. Totuși, niciunul dintre ei nu a recunoscut public și oficial că ar forma un cuplu. Gina Pistol a postat prima imagine cu Smiley. La postarea de pe rețelele de socializare a scris la descriere: "Haterii vor spune că e Photoshop"

advertorial eurolife bilete.ro

(P) Eurolife ERB Asigurări și Bilete.ro lansează En Garde, prima asigurare de bilete din România

Românii își pot recupera integral costurile aferente biletelor la spectacole, în cazul apariției unei situații neprevăzute. Eurolife ERB Asigurări, în parteneriat cu platforma www.bilete.ro, lansează En Garde: prima poliță din România dedicată protecției celor care achiziționează bilete online la spectacole, respectiv evenimente culturale și sportive.

Meghan Trainor premiile Grammy 2019

Premiile Grammy 2019 | Cel mai prost îmbrăcate vedete pe covorul roșu

Duminică, 10 februarie, s-a desfășurat gala de decernare a premiilor Grammy 2019. Ca de obicei, show-ul a început cu parada ținutelor pe covorul roșu. De-a lungul timpului, unii artiști au optat pentru ținute extravagante și au rămas definitiv în istoria galelelor Grammy. Nici această ediție nu a făcut excepție. Iată care au fost cel mai prost îmbrăcate vedete pe covorul roșu.

Childish Gambino Saturday Night Live

Premiile Grammy 2019 | Childish Gambino, marele câştigător! Lista completă a premiaților

Childish Gambino, numele de pe scena muzicii al actorului Donald Glover, a fost marele câștigător la gala premiilor Grammy, care s-a desfășurat duminică, 10 februarie, la Los Angeles. Childish Gambino a obţinut patru trofee, pentru piesa "This Is America".

macanache la dimineața blană

Macanache a spus de ce nu crede în Valentine's Day și ce va face de Ziua Indrăgostiților

Macanache și Dash au venit la Dimineața Blană, matinalul ProFM, cu noua piesă "Nu îmi pasă". Cum pe 14 februarie se sărbătorește Valentine's Day, Macanache a vorbit despre ce înseamnă pentru el Ziua Îndrăgostiților.

macanache dash la dimineața blană

Unde a lucrat Macanache înainte să se apuce de muzică. "Era local vegetarian, dar noi mâncam mici în bucătărie"

Macanache a venit la Dimineața Blană cu noul single "Nu îmi pasă", care este o colaborare cu Dash. Macanache a vorbit despre noul album, dar și ce job-uri a avut înainte să se apuce de muzică. Rapperul a fost bucătar și a lucrat într-un restaurant care avea un meniu vegetarian, dar Macanache a spus că nu rezista și mânca mici în bucătăria localului.

Lady Gaga prrmiile Grammy 2010

Grammy 2019 | Cele mai extravagante ținute purtate de artiști la galele premiilor Grammy

Pe 10 februarie se va desfășura ediția din acest an a premiilor Grammy. Este un eveniment care atrage toate marile staruri din muzică și nu numai. Ca de obicei, show-ul începe cu parada ținutelor pe covorul roșu. De-a lungul timpului, unii artiști au optat pentru ținute extravagante și au rămas definitiv în istoria galelelor Grammy.

Irina Rimes

Irina Rimes a vorbit despre relația cu iubitul ei! "Nu m-a părăsit, m-a trădat"

Irina Rimes a făcut un interviu neconvențional cu Irina Rimes. Da, a fost posibil la GlobalREC, iar interviul se numește "Eu cu mine". Acesta se concentreză pe genul de întrebări pe care Irina i le-ar adresa Irinei Rimes. Printre ele și cele legate de iubitul său. Artista a spus că a avut un vis ciudat, că iubitul nu o părăsise, dar o trădase.