Bucuresti | 102,8FM KRISS KROSS AMSTERDAM - STAY

2690 articole scrise de lucian.rudi

andreea-balan-dimineata-blana

Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator. Soțul ei a dat detalii despre starea Andreei

Andreea Bălan a suferit luni seară un stop cardio-respirator în timpul operaţiei de cezariană pe care a făcut-o la o clinică privată. Soţul ei, actorul George Burcea a confirmat acest lucru și a postat un mesaj emoționant pe Facebook. El a spus că acum starea ei este stabilă, fetiţa lor a venit pe lume fără probleme şi este sănătoasă.

Luke Perry

Luke Perry, starul din serialul Beverly Hills 90210, a murit! Actorul avea 52 de ani

Luke Perry, cunoscut din celebrul serial "Beverly Hills, 90210", a murit la vârsta de 52 de ani după ce miercuri suferise un atac vascular cerebral.

ioana ignat super girl

Ioana Ignat a dezvăluit ce artiste o inspiră și de ce o preferă pe Delia în locul Innei | VIDEO

Ioana Ignat și-a făcut încălzirea la Dimineața Blană pentru SUPER GIRL, concertul cadou pentru super fete de joi, 7 martie, din ParkLake Shopping Center. Pentru al 8-lea an consecutiv, PRO FM Super Girl reunește, pe aceeași scenă, super artiști: Smiley, Irina Rimes, Ioana Ignat si Mark Stam! Ioana a vorbit la matinalul ProFM despre artistele care o inspiră și de ce o preferă pe Delia în locul Innei.

Michael Jackson concert Super Bowl XXVII

Cum îi răsplătea Michael Jackson pe minorii pe care i-a abuzat. Dezvăluiri din documentarul „Leaving Neverland”

Wade Robson şi James Safechuck spun în documentarul "Leaving Neverland" că au fost abuzați de Michael Jackson. "King of Pop" le-ar fi spus băieţilor că vor merge la închisoare împreună cu el dacă cineva află ce fac. Safechuck a mai afirmat că el şi Jackson stabileau ce să facă în cazul în care cineva i-ar fi surprins.

Keith Flint concert Perth

Mesajul trupei The Prodigy după moartea vocalistului Keith Flint. S-a aflat și cauza morții

Moartea lui Keith Flint a îndoliat lumea muzicii. Artistul a decedat în dimineața zilei de 4 martie, în condiții necunoscute. El a fost găsit inconștient în propria locuință din Essex, Marea Britanie. Anchetatorii au o emis o primă concluzie: moartea nu este una suspectă. La câteva ore după decesul lui Keith, trupa The Prodigy a emis un comunicat.

Keith Flint The Prodigy

A murit Keith Flint, vocalistul trupei The Prodigy! Primele concluzii privind decesul artistului

Keith Flint, vocalistul trupei The Prodigy, a murit la vârsta de 49 de ani. Artistul a fost găsit inconștient în propria locuință, în această dimineață. Anchetatorii încă se află la proprietatea artistului din Essex unde fac cercetări privind modul în care a murit Keith.

karl lagerfeld adelina pestritu

Adelina Pestrițu a recreat imaginea făcută celebră de Karl Lagerfeld. Rezultatul este spectaculos

Karl Lagerfeld a fost unul dintre cei creativi și revoluționari designeri din lumea modei. Creatorul german ne-a părăsit pe 19 februarie, la vârsta de 85 de ani. Pe lângă multele postări tribut au fost și alții care au ales să facă ceva mai original. Printre ei se află Adelina Pestrițu. Acesta a recreat imaginea făcută celebră de Karl Lagerfeld.

Natascha Richardson Liam Neeson

Liam Neeson a povestit ultima discuție pe care a avut-o cu soția sa înainte s-o deconecteze de la aparate

Au trecut zece ani de când Liam Neeson a fost nevoit să ia una dintre cele mai grele decizii din viața sa. Actorul a hotărât s-o deconecteze pe soția sa de la aparate, după ce medicii nu i-au mai dat Natashei Richardson nicio șansă de a-și mai reveni după accidentul de schi din Canada.

Nicole Scherzinger sexy Instagram

Prima reacție a lui Nicole Scherzinger despre video intim cu Lewis Hamilton care a ajuns pe net

Nicole Scherzinger și Lewis Hamilton au avut surpriza sa afle că un video din intimitatea lor a fost postat de internet de un hacker, care nici până acum nu se știe cum a intrat în posesia lui. Filmulețul de două minute este din perioada când Nicole și Lewis formau un cuplu. După două săptămâni de la acel eveniment, Nicole Scherzinger a avut o primă reacție.