Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA AVA MAX - SALT (OPEN)

2690 articole scrise de lucian.rudi

avengers endgame afiș

A apărut trailerul celui mai așteptat film din 2019: "Avengers: Endgame". Când va avea premiera în România | VIDEO

Mult așteptatul follow-up la filmul de anul trecut "Avengers: Războiul Infinitului" va avea premiera pe 26 aprilie în Statele Unite, iar în România pe data de 3 mai 2019. Și această peliculă, "Avengers: Endgame" a fost regizată Joe și Anthony Russo.

delia campanie românia vrea autostrăzi

Delia s-a alăturat campaniei #ȘîEu. Iată ce a postat și ce părere au urmăritorii ei de pe Instagram

Delia s-a alăturat și ea campaniei "România vrea autostrăzi #Șîeu". Ea a postat pe Instagram o fotografie prin care confirmă acest lucru. Totuși, unii urmăritori ai ei nu prea au fost de acord cu inițiativa.

ruby la dimineața blană

Ruby s-a certat cu iubitul ei din cauza manelelor! "A fost mare scandal, cu amenințări, șantaj" | VIDEO

Ruby a venit la Dimineața Blană cu noul single "Toarnă", dar și cu povești de la filmările show-ului Asia Express. Așa am aflat că din cauza manelelor, Ruby și iubitul ei s-au certat rău. Cântăreața a povestit totul la matinalul ProFM.

Nicole Scherzinger într-o ținută mulată

Nicole Scherzinger, prima apariție după despărțirea de Grigor Dimitrov. Cântăreața a slăbit vizibil

Nicole Scherzinger nu traversează o perioadă prea grozavă după ce s-a despărțit în luna februarie de tenismenul bulgar Grigor Dimitrov. Nicole a venit singură la gala premiilor iHeartRadio, desfășurată joi, 14 martie, în Los Angeles. Cântăreața a slăbit vizibil, iar acest lucru este evident în fotografiile de la eveniment.

Bebe Rexha

Bebe Rexha a atras toate privirile cu decolteul uriaș la gala premiilor iHeartRadio

Ariana Grande, Drake, Taylor Swift şi Bebe Rexha se numără între câştigătorii galei iHeartRadio Music Awards, care a avut loc joi, 14 martie la Los Angeles. Ca de obicei, gala a început cu defilarea vedetelor pe covorul roșu, acolo unde Bebe Rexha a atras toate privirile cu decolteu său uriaș.

Priyanka Chopra Nick Jonas sărut cadou

Nick Jonas a surprins-o pe Priyanka Chopra cu un cadou de 200.000 de dolari. Reacție ei, de milioane

Nick Jonas a surprins-o pe soția sa cu un cadou în valoare de 200.000 de dolari. Nu a fost nicio ocazie specială, doar a vrut să-i demonstreze c-o iubește și că este cel mai bun soț din lume. Sigur, diamantele sunt printre preferatele doamnelor, dar nu se refuză nici mașinile de lux. Și când spunem lux, ne gândim la Mercedes Maybach S650, model din 2019.

sebastian coțofană andra mădălina petre radu țibulcă

Mădălina Petre a dezvăluit cum a aflat că Andra este cu Măruță. Iată ce a găsit în laptop-ul Andrei

Andra a venit cu Cătălin Măruță la Dimineața Blană, acolo unde au prezentat noul single al artistei "Supereroi". De altfel, putem spune că s-a reunit vechea gașcă, asta pentru că Mădălina Petre, noua realizatoare a matinalului ProFM, a lucrat cu Cătălin Măruță timp de opt ani. Mădălina a dezvăluit în premieră cum a aflat că Andra are o relație cu Cătălin Măruță, în perioada când foarte puțini știau acest lucru.

Andra Supereroi Dimineața Blană

Andra a dezvlăluit care sunt serialele preferate la care se uită în acest moment

Andra a venit la Dimineața Blană cu noul ei single "Supereroi", în care a pus mult suflet. Andra și Cătălin Măruță au doi copii, și din această perspectivă părinții pot fi considerați "Supereroi", asta pentru că zi de zi se luptă pentru binele copiilor lor, fac sacrificii pentru a nu le lipsi nimic și le oferă tot ce au ei mai bun.

catalin-andra-maruta-profm-aniversare-25ani

Andra a dezvăluit din greșeală cum îl alintă pe Cătălin Măruță. "S-a dus toată autoritatea mea" | VIDEO

Andra a venit la Dimineața Blană cu noul single "Supereroi" pe care l-a cântat LIVE în matinalul ProFM. Nu a venit singură, ci cu band-ul, Cătălin Măruță și cu câțiva fani. Astfel, studioul a fost luat cu asalt. Show-man-ul Cătălin Măruță nu s-a putut abține așa că a preluat controlul matinalului. Totuși, Andra l-a calmat un pic în momentul când a dezvăluit din greșeală cum îl alintă în intimitatea lor.