Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER ZERB - MWAKI

2690 articole scrise de lucian.rudi

Victoria Beckham tristă în mașină

După ce a dezvăluit aventura cu Geri Halliwell, Mel B a făcut o afirmație surprinzătoare și despre soția lui Beckham

Mel B a făcut valuri cu dezvăluirea că a avut o aventură cu Geri Halliwell, colega sa din trupa Spice Girls. În interviul acordat lui Piers Morgan în cadrul emisiunii "Life Stories", Mel B a făcut declarații și despre Victoria Beckham, fosta colegă din Spice Girls. Mel B a jignit-o și a povestit că între ele există o relație tensionată.

andra postare instagram

Andra a slăbit 15 kg în 4 luni cu ajutorul acestei diete. Iată ce regim ține cântăreața

Andra a spus la Dimineața Blană de la ProFM că momentan poartă haine de culoare închisă pentru că este la cură de slăbire. Nu este prima dată când Andra intră la slăbit. S-a mai întâmplat și după cele două nașteri, dar e de înțeles. Multe femei iau în greutate pe perioada sarcinii.

sebastian coțofană, Mădălina Petre, Elena Gheorghe, Radu Țibulcă

Test de evaluare cu Elena Gheorghe | Ce a spus despre Ariana Grande, Rita Ora și Bruno Mars | VIDEO

Elena Gheorghe a venit la Dimineața Blană cu noul single "Turboman", dar și cu o surpriză. A cântat la matinalul ProFM piesa "Ochii tăi căprui", varianta 2019. Cântăreața a vorbit și despre idolii săi din copilărie, dar și despre artiștii din noile generații, precum Ariana Grande, Rita Ora și Bruno Mars.

elena gheorghe dimineața blană

Mădălina Petre - RedBlonde a dezvăluit ce surpriză i-a făcut Elena Gheorghe de ziua ei | VIDEO

Elena Gheorghe a venit la Dimineața Blană cu noul single "Turboman" pe care l-a cântat în LIVE Session. Cântăreața s-a întâlnit cu Mădălina Petre - RedBlonde, prietena sa și noua componentă a echipei de la matinalul ProFM. Mădălina a dezvăluit una dintre cele mai frumoase amintiri pe care le are cu Elena Gheorghe.

tudor-chirila

Tudor Chirilă a fost implicat într-o altercaţie în Capitală! "Nu m-am putut stăpâni şi i-am tras două palme"

Tudor Chirilă a fost implicat miercuri într-o altercaţie în zona centrală a Capitalei, bărbatul cu care a avut disputa şi cu care se cunoştea de mai mult timp a sunat la Poliție. Tudor Chirilă a explicat că, în timp ce se afla miercuri în centrul Bucureştiului, a avut un conflict bărbătesc cu un individ care l-a provocat mai multe minute. Într-o postare pe Facebook a povestit că i-a tras două palme celui cu care a avut conflictul.

sore postare instagram

Sore a ajuns de urgență la spital! Uite ce mesaj a postat

Sore a ajuns de urgență la spital, unde a petrecut 5 ore. Artista a avut nevoie de perfuzii. Într-o postare pe Instagram, Sore a povestit experiența, dar nu a dezvăluit natura problemelor sale de sănătate, doar că acum este bine.

Emilia Clarke, Sophie Turner ;i Kit Harington la premiile Emmy

După Kit Harington, o altă vedetă din Game of Thrones se va căsători. Alesul ei este Joe Jonas

În mai puțin de o lună va avea premiera ultimului sezon al serialului Game of Thrones. Moment numai bun pentru Sophie Turner să-și anunțe nunta cu Joe Jonas, unul dintre componenții trupei The Jonas Brothers. Kit Harington, care-l interpretează pe Jon Snow în serial, s-a căsătorit cu Rose Leslie, în 2018, într-un castel din Scoția.

Nicholas Cage la festivalul Sundance 2018

Nicholas Cage se însoară a patra oară! Iată cum arată iubita lui cu 20 de ani mai tânără

Nicholas Cage se va căsători foarte curând cu iubita sa, Erika Koike, care este cu 20 de ani mai tânără decât el. Cei doi s-au cunoscut acum un an și se înțeleg excelent, potrivit declarațiilor actorului. Erika este de profesie make up artist.

Kim Kardashian la intrarea în restauranul Ferdi din Paris

Kim Kardashian s-a asigurat că ținuta ei transparentă a atras toate privirile în Paris. Iată ce a purtat

Nu mai este nicio surpriză că Kim Kardashian și-a făcut un obicei din a surprinde cu fiecare apariție publică. Ținutele sale au fost deseori criticate din prisma faptului că soția lui Kanye West poartă haine transparente care-i pun în evidență formele. Cel mai nou exemplu este outfit-ul în care s-a afișat în timpul unei cine din Paris.